Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
2467
View
39
Reply

Majalah Vogue Dikecam Sering Utamakan Kim Kardashian Sebagai Muka Depan

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Post time 21-4-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 21-4-2019 11:45 AM
Yup...mmg susah..
Kalau amek.pic..nampak.atas mmg comey
Bila tang punggung..gitu lah..

Kat Barat barangkali orang tak kesah sangat. But hidup di Malaysia ini, bila badan tak mengikut norma masyarakat sekeliling memang mati la menghadap cercaan dan mata2 prejudis.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 21-4-2019 11:46 AM
Hahahaha.
Maknanya uols makin selim.kan
Iols.is jelessss ni...

Makin selim tu ye.. tp masa zaman anak dara dgn berat yg sama mmg bontot tonggek.. smpi jd bahan..

Lepas beranak selim n bontt hilang haaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 21-4-2019 11:49 AM
Kat Barat barangkali orang tak kesah sangat. But hidup di Malaysia ini, bila badan tak mengikut no ...

Kan..kesian iols tgk..
Skang xtaau apa.cita..
Kekadang nak.gi.makan kedai time lunch pon segan..bayangkan lah..huhu
Kimk punya la.operat3 nak jadi sebegitu
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
chenta_dewi replied at 21-4-2019 12:35 PM
Makin selim tu ye.. tp masa zaman anak dara dgn berat yg sama mmg bontot tonggek.. smpi jd bahan.. ...

Hahaha.baby dh rembat lemak kat bontot uols tu..
Kena buat balik squat la..kasi tonggek cung sikit...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 21-4-2019 08:01 PM
Hahaha.baby dh rembat lemak kat bontot uols tu..
Kena buat balik squat la..kasi tonggek cung siki ...

Org laki ni sestengah tempat kat badan kita dia suka sgt.. nampaknya dr dulu punggung bukan feveret dia so tu yg xkisah tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 06:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Meati makan hati paris hilton dan kata.. Eh pompuan ni dulu tukang angkut beg aku jah, sekarang ni jadi darling kesayangan vogue plak
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
chenta_dewi replied at 21-4-2019 08:04 PM
Org laki ni sestengah tempat kat badan kita dia suka sgt.. nampaknya dr dulu punggung bukan fevere ...

Hahaha
Bukan keutamaan lettew
Mayhe tang lain dia suka..
Kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 03:11 PM | Show all posts
buapakperut replied at 18-4-2019 04:50 PM
masa muda muka sheols sweet lawa sangat, keturunan Armenian kan, dah tua ni body over nau, muka pun  ...

skrang ni sekor-sekor kardashian klan dah mcm org kulit itam dah. padahal dlm susur galur keturunan theyols ni takde darah african american langsung. tgk nenek diorg mmg lain btul muka dgn anak beranak. kris jenner dah mcm anak angkat mak die je


Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 22-4-2019 07:11 AM
skrang ni sekor-sekor kardashian klan dah mcm org kulit itam dah. padahal dlm susur galur keturuna ...

anak cucu lagi la semua dah ketrunan negro. adek beradek suka negro. nala kot
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:44 AM | Show all posts
Dorg ni kaya & femes bukan sebab bakat pun. Lebih kpd menayang bontot
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai rasa sebab celebrity status n marketing strategy..Kris Jenner pun main peranan jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 21-4-2019 11:45 AM
Yup...mmg susah..
Kalau amek.pic..nampak.atas mmg comey
Bila tang punggung..gitu lah..

Ish kesian kwn uols. Baru tau ada kaitan dgn masalah hormon. Ada kwn i masa sekolah mcm ni. Bontot sentiasa nmpk. Xreti nk ckp tp mmg hodoh sgt. Nmpk mcm bontot tonggek tp bkn tonggek. Dan dia pulak gemuk, lg la
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 10-5-2019 01:42 PM
Ish kesian kwn uols. Baru tau ada kaitan dgn masalah hormon. Ada kwn i masa sekolah mcm ni. Bontot ...

Yezza..ada je doc offernsurgery
Tp dia kata baik duit tu dia simpan..
Hoho...
Tp low self esteem la dia..huhuuu...dgn fizikal sebegitu
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Fofuler sebab video seks je , tak ada sumbangan sgt dengan industri
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2019 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat aku sorang je prasan lately vogue kerap feature kim ktrashianon the cover.aku mmg x gemar kim kni & x pernah tgk show dia.bagi sku dis ni sorang lagi artis yg tiada bakat& cuma famous aebab scansdal& gossip. Trulyvmissed the time when only the high end supermodel be  on the cover. Tp mmg anna prefer celeb to be on the cover pun.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2019 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
When Vogue become glossy US Weekly by featuring Kim K.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 12:50 AM | Show all posts
kompeni majalah Vogue, Conde Nast dilaporkan menanggung kehilangan revenue puluhan juta dollar sejak 2-3 thn lepas. Pada zaman semua benda di hujung jari, majalah2 termasuklah Vogue mengalami era kesenduan. Silap2 bakalan gulung tikar. Nak tak nak, terpaksalah ambik duit drpd Kim utk letak muka dia kat cover
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 09:09 AM | Show all posts
family ni try hard sgt nk jd classy, tapi memasing slutty ngan plastik sana sini.  

aku penah tertengok la satu episod tu, mama jenner ni kutuk2 anak2 die tu tak kenal art mcm die. skali tu scott n khloe upah sorg mamat ni menyamar jadi pelukis terkenal utk scam mak die. khloe wat lukisan bodo bodo je, pastu jual kt mak sendiri la kekonon tu lukisan dari pelukis terkenal tu. hidup-hidup kene tipu
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 05:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:55 AM | Show all posts
hhahaha die seksi
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.101952s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list