Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2162
View
17
Reply

Usap Perut. Isteri Justin Bieber, Hailey Baldwin Dah Mengandung?

[Copy link]

Author: bawangkecik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-5-2019 12:29 PM | Show all posts |Read mode
Pasangan hot dan meletup, Justin Bieber dan Hailey Baldwin telah selamat berkahwin pada September 2018 yang lalu. Sudah pasti, ramai yang menantikan baby hasil perkahwinan Justin dan Hailey ini.

Baru-baru ini berlegar di media massa barat apabila Hayley dikatakan telah mengandung. Menurut sumber, Hailey disyaki mengandung dan telah di'kantoi'kan oleh Kendal Jenner. Kendal seperti tidak sengaja melakukan aksi yang membayangkan Hayley sedang mengandung ketika sedang berseronok di Met Gala After Party.


  



Nampak seperti petanda besar untuk peminat pasangan ini apabila Hayley dan rakan rakan artis lain seperti Kendall, Gigi Hadid dan Bella Hadid sedang menari diiringi lagu Justin Bieber. Di penghujung video tersebut Kendall teruja memegang perut Hayley dan menggosok seolah-olah beliau sedang mengandung. Bella yang sedang menari menjerit kegembiraan.


Nampak macam betul kan? Tambahan pula ketika di majlis Met Gala yang juga dihadiri beliau, Hailey dilihat sering membuat aksi memegang perut yang sering dilakukan oleh ibu mengandung.







Jika benar berita ini, nampaknya Justin dan Hailey bakal mempunyai cahaya mata. Boleh lawan anak Kim Kardashian tak? -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Aww mesti comel nnt, suka Hailey ni vibe dia tenang and chill je
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
azwanaliori: Aww mesti comel nnt, suka Hailey ni vibe dia tenang and chill je



Setujooooo. Dngan selena asyik taufan
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 07:00 PM | Show all posts
klu mengandung pon slh, klu tak mengandung pon slh. dah dia dh kawen n subur, so
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tabahlah Hailey jage dua baby nanti
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 08:29 PM | Show all posts
baby besar 1 baby kecik 1..gituuu
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2019 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapo makcik ni
Rajinnya nk tau org kapir mengandung ke x
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
alec baldwin nak jadi atok dah..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 11-5-2019 08:42 PM
alec baldwin nak jadi atok dah..

Ooo..dia anak alex baldwin kaa
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2019 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
beatgirlX replied at 12-5-2019 04:23 PM
Ooo..dia anak alex baldwin kaa

eh silap atok sedara.bapak dia adik beradik baldwin gak stephen baldwin
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 01:01 PM | Show all posts
Tapi katanya aritu citer gossip rekaan je apa pun kita perhantikan je perkembangannya nanti
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 04:35 PM | Show all posts
awat bieber x ikot bini dia g met gala bru nk tgk  gmbr real fan xpyah nk edit ni fan duk la mengedit guna bdan shawn mendes tuh
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2019 01:33 AM | Show all posts
So cute la
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Tah tah dia tengah sakit perut nak cherry berry
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
aammyy replied at 17-6-2019 11:03 AM
Tah tah dia tengah sakit perut nak cherry berry

Haha...lawak komen chuol...
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 05:18 PM | Show all posts
kena jaga 2 baby, so bertabahlah kalau ad rezeki chuools
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh dh kawin rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:44 AM | Show all posts
tahniah lahh kalau da preggy.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.137566s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list