Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5628
View
84
Reply

Agnes Monica Kian 'Menunjuk' Di LA, Netizen Indonesia 'Speku' Dia Buat Dada

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Post time 21-7-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Terbukti yendon pun mulut longkang. Sama dong ah mcm msian. Taknak claim ke
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 06:39 PM | Show all posts
dada dia, dia bayo..dosa dia...
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 21-7-2019 05:33 PM
dan sebenaryaaaaa....dan sebenarnyaaaa.. adakah perasan benci ini cinta...

i check ig g-eazy tu ada je heols follow yuna...artis lain ke
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarla, bukan nya dia muslim pun
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
minat dia ni sejak tengok drama ku tlah jatuh cinta.
tapi sekarang adeii.. mcm serabai je
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 08:45 PM | Show all posts
Wow retis indon, baik penyanyi mahupun pelakon ada juga muncul kat hollywood. retis Malaysia dari dulu smpai sekarang jaguh kampung jela tapi kekwat macam international star.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Agnez ni mcm xde hala tuju..
Agak lama jugak dia da kt us tp mcm masih tercari2
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 21-7-2019 06:41 PM
i check ig g-eazy tu ada je heols follow yuna...artis lain ke

Mana ade uolssss
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by miszclassique at 21-7-2019 11:31 PM
Ferr_Remy replied at 21-7-2019 11:26 PM
Mana ade uolssss


i check g-eazy je sbb yg lain sheols collab i tak berminat. Ni uols i attach screenshot

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow..tu je nk ckp
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 21-7-2019 11:29 PM
i check g-eazy je sbb yg lain sheols collab i tak berminat. Ni uols i attach screenshot

Aah la. Yuna block Iols dr Insta lg satu. Iols blh tgk acc Yuna yg the other one je. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Agnez Mo ni kat US sana sama taraf dgn Yuna je kan? Taraf taraf segitu jek..xde la glamor mana. Harap org malaysia/indon je yg menyokong. tunjuk ketek nak bg up lagi la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
GigaMom replied at 21-7-2019 04:25 PM
Cantik
Rajin g gym pun boleh naik ketet
Tgok bidy dia pun fit

Ya ke u boleh naik balik ketet ni..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah bukan islam apa kita nak heran...kalau islam pn kita nak ckp apo....huhu
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 07:13 AM | Show all posts
dulu2 dia comel.. skrg ni nampak keras kejung je muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 09:14 AM | Show all posts
dia dh putus cinta ke dgn bf nya yng main bola tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 22-7-2019 12:07 AM
Aah la. Yuna block Iols dr Insta lg satu. Iols blh tgk acc Yuna yg the other one je. Hahahaha

Chuols bagi komen puaka ke kat sheols sampai diblock? Bertabahlahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 09:59 AM | Show all posts
banyak sgt bergaul dgn si gula perang tu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 10:01 AM | Show all posts
apsal korg malaysian ni kata yuna tak famous ? rihanna pun puji yuna.  
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 10:50 AM | Show all posts
Walau dah agak lama dia cari peluang kat sana tapi masih belum ada tuah untuknya.  Tak ada ciri xfactor yang berbeza dari artis lain yang sedia ada agak susah nak tembus pasaran disana.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093083s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list