Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
767
View
21
Reply

[Gambar] my life is just like this game...

[Copy link]

Author: KumbangPoIkaDot       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-8-2019 05:10 PM | Show all posts |Read mode

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Beli tepi jln la sng..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Senang ke nak angkat tu. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 06:48 PM | Show all posts
mcm susah je nak grip durian tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Matilanak..
Sakit hati iols x dapat guna emoji dek kerana iklan cam tuuuuut dua tiga menjak ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesin ni menipu je. Kadang dia set kemain longgar. Baru angkat sikit terus lepas..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kong ajo je game ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampai kesudah x dapat...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahha.. kalau inilah hadiahnya, rasa baik guna duit isi token tu buat beli durian longgok tu. Lagi berbaloi
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Hat mana ada mslh nak berforum sbb iklan.. Boleh download browser BRAVE kat app store
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg hebat sape yg bole dapat ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 10:19 PM | Show all posts
tangan benda tu dahle lembik mana maunya nak capai durian
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Memainkan perasaan sungguh game ni. Hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Siriusssss.kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Toy yg ringan pun susah dpt, apa lg yg berat mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaha adoii
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 07:13 PM | Show all posts
Aku selalu wonder berapa ringgit nak main game ni? Sebab kebarangkalian untuk dapat macam tipis sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 05:30 PM | Show all posts
Confirm sampai kesudah tak dapat jadi tempoyak jer ler lepas tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak lepas nak anggkat

Berat sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-8-2019 09:07 PM
Hat mana ada mslh nak berforum sbb iklan.. Boleh download browser BRAVE kat app store

Tq,  memang susah nak berporum.
Banyak sangat iklan.

Nak2 kalau jenis video.  Close je,  terus tak dapat klik mana2 button
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082417s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list