Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8496
View
84
Reply

Janna Nick Belanja Lagi, Kali Ini Sakan Berposing Seksi Dekat Kereta

[Copy link]

Author: bawangkecik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-8-2019 09:53 AM | Show all posts |Read mode
Macam selalu pula kita dengar Janna Nick dikritik kerana berpakaian ketat dan seksi.

Nampaknya kali ini pun Janna Nick kena lagi sebab pakai pakaian mencolok mata. Yalah, bentuk badan tengah cantik, untung-untung ada yang lantik jadi duta produk kecantikan!

Peminat setia yang mengikuti perkembangan terkini Janna Nick rata-rata memuji kecantikan asli pelakon dan penyanyi ini. Namun, ada juga yang mengecamsebab seksi sangat!











  

  



Bukan menghina, tapi tegur sebab sayang...


Makin menjadi-jadi pula





Diakui Janna merupakan salah seorang artis yang cantik dan berbakat. Berlakon, menyanyi malah mengacara semua dah kena tapau oleh Janna Nick. Apa-apapun harap Janna Nick menyinar di persada seni kerana bakat bukan kerana gosip murahan ya! - CARI


Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasalah tu cantik kan
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawa janna ni. Mula2 dulu elok je, tak sendat sangat pemakaian. Sekarang ni dah berubah sikit.. but I still like her..{:love
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:11 AM | Show all posts
benda boleh tunjuk...buat apa simpan......

we want more
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Time berlakon kapten zana dia dh kurus kan...
Cuma xperlu la nk tunjuk2...diri dia yg dulu pun org dh suka
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Kereta tu terus nampak murah
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:16 AM | Show all posts
tang mana lawanya dia ni..filter je lebih
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:16 AM | Show all posts
sheols rajin buat squat kot. ttiba meols rasa dia mcm kurus plak compared to citer melodi last weekend. ke sbb gmbr kat kereta tu side tepi?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:18 AM | Show all posts
ada yg speku dia ni nippon kan?
tp tgk menyeksi asyik nak melentikkkk je x nmpak cam nippon ponggg
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:20 AM | Show all posts
suka hati dia la nk tunjuk apa pun, tetap nampak gabai
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:25 AM | Show all posts
baru lps mintak maaf kan
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka janna yg awal2 dlu. Janna u cantik & berbakat xpyh seksi2. X classy la. Then buang la hashtag sampah mcm rempit #sygketatsendatpadat tu. Geli
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:28 AM | Show all posts
cikaro be like..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:34 AM | Show all posts
dia ni klu pakai sempoi2 tak seksi lg cun la, sbb sesuai dgn style gile2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasa je, takde pun seksi mana
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:45 AM | Show all posts
apele yg netizen harapkan dari retis, suh pakai jilbab ke hape ni? penyudahnya korang gak yg ngadap tv suwit muwit katenya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:47 AM | Show all posts
potai replied at 21-8-2019 10:16 AM
tang mana lawanya dia ni..filter je lebih

tau xpe..puas aku telek dia ni kategori biasa2 je cuma puteh je lebih..tapi tak secantik dan selembut wajah ayu mas anizan..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Janna nick kot..bukan pengacara tv alhijrah
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:50 AM | Show all posts
posing ala Blackpink
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 11:47 AM | Show all posts
org blanje kita tgk la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.151089s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list