Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
7148
View
74
Reply

Lepas Fenomena 'Halal Beg', Ben Amir Bikin Angau Dengan 'Halal Jaket' Pula!

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-8-2019 10:35 AM | Show all posts |Read mode
Buat masa ini, ramai yang demam 'Sweet Dreams' kan? Yalah, hampir setiap malam drama ini pasti trending di Twitter dan nampaknya, penonton juga semakin tidak sabar melihat penamat drama ini yang bakal melabuhkan tirai pada minggu hadapan.


Babak romantik antara Mira Filza dan Ben Amir sentiasa menjadi sebutan penonton. Rata-ratanya memang cair apabila melihat pasangan ini dengan gelagat comel mereka.


Kalau anda ingat tentang fenomena 'halal bag' pada awal drama ini yang bikin penonton penasaran.




  



Kini ada pula adegan baru yang bakal bikin fenomena dinamakan sebagai 'halal jacket'!




  







Kredit foto: Instagram





Babak di mana watak Qash menghulurkan bucu jaketnya kepada Puteri semasa dating kerana tidak boleh berpegangan tangan terus menyebabkan semakin ramai yang angau dan tangkap cintan dengan Ben Amir.


Ramai yang kata adegan ini lagi sweet dari adegan drama lain yang suka pegang-pegang itu.





Kredit foto: Instagram




Ben Amir jadi hero Malayalah lepas ni kalau begini gayanya, kan? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Ohhh ben.... Halalkan aku dalam pelukanmu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:49 AM | Show all posts
dah mcam mempermainkan agama lak citer ni..oppss lupa lak director citer ni kan mualaf so netz sume maafkan je la dek khilaf saudara baru..gituuhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:49 AM | Show all posts
Kurex replied at 23-8-2019 10:47 AM
Ohhh ben.... Halalkan aku dalam pelukanmu..

tuan director citer ni chuollss xnak peluk ke yachhh?
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 23-8-2019 10:49 AM
tuan director citer ni chuollss xnak peluk ke yachhh?

Mikel ang utk chuols.. Iols ambik ben dgn sean lee
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:52 AM | Show all posts
aku tetap suka PU Azman dengan mak Puteri
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:56 AM | Show all posts
Kurex replied at 23-8-2019 10:51 AM
Mikel ang utk chuols.. Iols ambik ben dgn sean lee

kosserrr meollss nak terdampor kat mikelah tu..bek la meollss terdampor kat laki meollss yg iras sabhi sadhi tu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:00 AM | Show all posts
Dari mula cerita ni lagi, saya tak setuju sangat dengan #halalbag #halaljacket #halalgap.

Hukum berdating tu pun kita dah tau, ni macam nak melawan arus.  Memang tak ada skinship tapi takut nanti jadi trend kat anak-anak kita.

Benda ni bukan baru, masa Dia Semanis Honey kita dah tengok Alif Satar pegang bag Siti Nana etc. tapi tak ada promote berhastag bagai.

Benda ni memang lebih sweet & lebih baik dari real skinship tapi tolong jangan jadi kebiasaan.  Semoga lepas habis drama ni kita lupakanlah segala #halal ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:03 AM | Show all posts
nk bagi laku dram ni, maka terpaksa la pakai hashtag bagai
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:03 AM | Show all posts
NekNgah replied at 23-8-2019 11:00 AM
Dari mula cerita ni lagi, saya tak setuju sangat dengan #halalbag #halaljacket #halalgap.

Hukum b ...

setuju...
tapi okay la kan ada benda yg postive dari drama nih...

jgn lak mcm Fikry tu, bom bang bom bang kata  tak nak sentuh bukan muhrim
tapi... emmm... nan hado...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:14 AM | Show all posts
x layan drama nie
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga mira pasrah bermadu dgn nilopa setelah lahir ank ke 3 kita nti..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:20 AM | Show all posts
laksmanabentan replied at 23-8-2019 11:03 AM
setuju...
tapi okay la kan ada benda yg postive dari drama nih...

mst sentap si pikri tuh tgk....kahkahkah...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:23 AM | Show all posts
best ape cite ni..  aku ternanti2 apa yg akan berlaku seterusnya sebab tak dapat nak predict.. macam aritu ingatkan diorang nak kawen dah sekali tak jadi.. pastu si putri kena dump ngan qash ..pastu berbaik balik.. pastu kena dump balik.. pastu baik balik sebegitu lah hingga akhir ep 16 kot
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:25 AM | Show all posts
malam tadi kelakar habis scene cousin qash + best friend putri.. tuan fadhil + mak putri.. dialog2 lawak menjadi.. ai gelak sakan
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:26 AM | Show all posts
merrissa replied at 23-8-2019 11:20 AM
mst sentap si pikri tuh tgk....kahkahkah...

harus la sentap... ini semua salah media..
media yg salah lapor... iolllss kena sindiran nitizen gitu kan...
hahahhahaa...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
alahai gediknya bbnu sekalian.
pelakon tu blakon je pon stakat nk lakukan drama n dah dibayar bua gitu gini realitynya tah ben nih baran ke apa ke xsm pon mcm dlm drama ittewww
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
iols tgk drama ni tryhard sgt nk promote.mcm mcm marketing dbuatnya.tinggal tunggu ben dgn migha cinlok jer.koser. mklumler drama mike sume spesis sm,bermodalkan cinlok hero heroin bru letops drama. tp iols tgk ben mcm keras je dgn migha.beser beser je.bbnu je dk mgeletis mengeship.koserrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku harap sampai ke last ep Ben amir jgn nak menggedik dgn Mira....kekalkan keras kejung tak yah nk acah2 bercinta dgn heroin...soo yesterday punya marketing
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg best citer ni lain ckt dr citer melayu asyik2 kawin kontrak..tp ben tgk mira mmg mcm keras ek mcm  dah cinta mati dgn org lain,mira aku tgk xdak pe2 ehhh.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
2.235725s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list