Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7336
View
74
Reply

Lepas Fenomena 'Halal Beg', Ben Amir Bikin Angau Dengan 'Halal Jaket' Pula!

[Copy link]

Author: Sarirsa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-8-2019 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 23-8-2019 11:57 AM
uols tgk x smlm part tenung menenung mata?migha je feel tgedik lebih while ben kejung.tenung renun ...

ANTI mira
Tp gigih tgk citer ni pasal cari.bahan nak ngutuk
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 23-8-2019 12:55 PM
aku da lama peratikan weyh, cuma nak cakap lelebih kang kena kecam ngan karats migha n dustbin nih ...

Konsep halal dlm dunia artis , dunia drama ni...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok meols tak follow citer ni. Cuma baca n tgok kt forum ni je. Kakak senior meols yg keje ratus kilometer balik keje tros bakar kek bila dia taw ada shooting drama ni kt hospital area umah dia. Kat kek tu tulis qasha. Mcm rasa eee bataknya. Anak da sekolah menengah da tu. Letak pic2 kt fb dgn muka seronok dpt bergambar dgn artis2.

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahaiiiiii... ada cop Jakim ke na berhalal bagai?
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
kosserlah iolss nk mlayan drama nie.. turn off jdnya .
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Zeatyisaac replied at 23-8-2019 05:55 PM
Macam2 ada tapi saya lebih suka citer begini daripada citer yang ramas2 tangan, cium2 bahu ataupun p ...

I rasa takde keperluan pun nk buat pegang bag la jaket la..
Kan lebih baik promote cinta tanpa sentuhan langsung..so bbnus boleh ikut tak sentuh2..
Atau buat je halal gap kan bbnus akan rasa sweet jugak
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
lina21 replied at 23-8-2019 11:47 AM
Aku harap sampai ke last ep Ben amir jgn nak menggedik dgn Mira....kekalkan keras kejung tak yah nk  ...

Bukan taste dia kot si mira ni..dia penah rapat ke kapel dgn uqasha ek sebelum ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
makita replied at 23-8-2019 09:07 PM
Ok meols tak follow citer ni. Cuma baca n tgok kt forum ni je. Kakak senior meols yg keje ratus kilo ...

Hahaj jghn x tau..iols pn x sangka sekeliling kwn kt ig tu ramai gk cmtu..dgn # dgn gigih nk bergambar sama..siang td sorg tu gigih g kedai kopi mak si miwa dlm cite ni..nina juren ke apa maknya tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 03:19 AM From the mobile phone | Show all posts
dat pegang hujung jacket part buat aku gelak besar. tak sweet langsung!

reminded me of america's prison scenes bila bang long prison jalan2 kat yard dgn jambu dia. jambu tu akan pegang hujung pocket bang long. so that halal jacket is more prison break than sweet dream. cringe siot
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 03:43 AM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 23-8-2019 11:37 AM
iols tgk drama ni tryhard sgt nk promote.mcm mcm marketing dbuatnya.tinggal tunggu ben dgn migha cin ...

Ari tu nmpk live ben, katanya x kan couple dgn miwaa nih
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 03:44 AM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 24-8-2019 12:55 AM
Hahaj jghn x tau..iols pn x sangka sekeliling kwn kt ig tu ramai gk cmtu..dgn # dgn gigih nk berga ...

Kat ner ek kedai tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 05:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahai korang ni. Ok la jugak citer ni compared citer seksi meksi,pegang2,cakap double meaning. Takde maknanya citer ni bawak pengaruh buruk. Bbnu layan citer korea lg byk pengaruh buruk.kissing scene bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Apasai bebudak ni suke angau ngn bende2 merapu wei..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 10:04 AM | Show all posts
terlalu terikut dengan drama.. tapi realiti hidup...hmmmmm...
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
pandai director menarik bbnu. acah2 sweet la pasni memasing french kiss ujung2 lidah je halal bihalal . cium pun main sedut2 hembusan nafas je alaaa cuwitttttt
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Citer ni awal2 je best lain dr yg lain.. towards the middle dah jd typical drama adaptation novel melayu.. kalo dah nama pun drama melayu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
makita replied at 23-8-2019 09:07 PM
Ok meols tak follow citer ni. Cuma baca n tgok kt forum ni je. Kakak senior meols yg keje ratus kilo ...

Pelik kan yg mak2 makcik2 jenis obses ngn artis lelaki.mcm tak sedar diri.kalau tak kahwin lagi bolehla berangan
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 24-8-2019 03:44 AM
Kat ner ek kedai tu

Tau x kedai kopi chong kok?haa seberang je jalan masuk lorong kecik..lorong jepun kt dlm tu laa..depan sket ada kedai cendol
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 03:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Time bilalah iols leh layan citer macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 05:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmmmmm
Kreatif ye

Baguslah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093577s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list