Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
3215
View
58
Reply

[Jenayah] Pelajar perempuan terselamat daripd diculik lelaki2 bangsa India

[Copy link]

Author: Burong_Hantuk    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-9-2019 09:38 AM | Show all posts |Read mode
iblisnya perangai kao anneh

Tahniah PDRM

Remaja perempuan nyaris jadi mangsa culik

KANGAR - Seorang remaja perempuan hampir menjadi mangsa culik sekumpulan lelaki di kawasan rumahnya di Kampung Tok Kandang, Kangar, di sini hari ini.

Ketua Polis Kangar, Superintendan Wari Kiew berkata, kejadian berlaku kira-kira jam 11 pagi ketika mangsa yang berusia 15 tahun itu berseorangan di sekitar kawasan rumahnya.

Menurutnya, mangsa kemudiannya didatangi dua lelaki dengan menaiki Perodua Viva berwarna hitam yang bertindak meluru ke arah mangsa sebaik keluar dari kereta berkenaan.

"Suspek turut menunjukkan isyarat pelik dengan tangannya kepada mangsa yang menyebabkan mangsa ketakutan," katanya dalam suatu kenyataan di sini hari ini.

Wari Kiew berkata, mangsa kemudiannya bertindak melarikan diri ke kawasan pagar halaman rumah jirannya untuk meminta pertolongan sebelum kereta berkenaan berlalu pergi.

"Remaja berkenaan yang bimbang akan keselamatan dirinya bertindak membuat laporan polis mengenai kejadian yang menimpanya," katanya.

Menurutnya, berdasarkan laporan yang dibuat polis berjaya menahan tiga lelaki berusia 24 hingga 58 tahun pada tengah hari tadi bagi membantu siasatan.

"Tangkapan terhadap suspek dilakukan di Simpang Empat ketika mereka berada di dalam kereta terbabit dan akan direman pada esok hari, katanya.

Tambahnya, berdasarkan pemeriksaan air kencing kesemua suspek bebas daripada pengaruh dadah, namun dua daripada mereka mempunyai rekod jenayah lampau.

"Kes disiasat mengikut Seksyen 363/511 Kanun Keseksaan atas cubaan melakukan penculikan," katanya.





penjenayah yang bau busok telur tembelang





Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-9-2019 09:40 AM | Show all posts






bau mesti hancing

Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
campak je kat kolam ternak buaya.baru ada guna puak pariah ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Rupa sekor sekor blacky itu macam puki ayam je
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Remaja perempuan tu sekaum dengan depa ni ka? Nasib baik dia pantas bertindak dan 3 pemangsa ni dapat ditangkap. Teruk betul
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 11:13 AM | Show all posts
Wow efisien PDRM Perlis ye negeri kecik je org report kjp terus dpt buat tangkapan. Iolls penah report polis kena rakam dlm rumah polis cuma ceramah ckp jaga keselematan diri je, rondaan pun tak dpt janji sbb pegawai peronda tak cukup hampehhhhh hampehhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Sehari sebelum tu dah try nak kidnap budak kat playground tp xdapat
Screenshot_20190922-111213_Facebook.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 22-9-2019 11:13 AM
Remaja perempuan tu sekaum dengan depa ni ka? Nasib baik dia pantas bertindak dan 3 pemangsa ni dapa ...


Org kampung situ lah foxey....

Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik budak tu selamat....

Klu dpt kat dorang tu...lepas dirogol mau di bunuhnya
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 11:26 AM | Show all posts
MissLana replied at 22-9-2019 11:13 AM
Wow efisien PDRM Perlis ye negeri kecik je org report kjp terus dpt buat tangkapan. Iolls penah repo ...

how come peronda xckup?
jumlah penjawat awam dah 1.7 juta


Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Kulit yg gelap akan nampak berseri jika hati baik.ini 3 ekor ni nmpk berlemuih
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Moideen ke ni..xpn bodolgemok?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 11:40 AM | Show all posts
AbukRokok replied at 22-9-2019 11:26 AM
how come peronda xckup?
jumlah penjawat awam dah 1.7 juta

Wallahualam. Inspektor yg nak pencen tu ckp cmtu. Dia kata balai dia sendiri tak cukup staff, staff mati byk, sakit lg pencen lg, kena buang lg tatatertib.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-9-2019 11:40 AM | Show all posts
pokaibanktokyo replied at 22-9-2019 10:39 AM
Rupa sekor sekor blacky itu macam puki ayam je

kan??versi rentung to the max



Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
So 3 orang rentung ni nak culik remaja perempuan untuk apa ya? Menjual ker? Bahaya betul la Malaysia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana SUHAKAM....tak nak tuntut keadilan untuk penculik2 rentung ni ker....
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 12:03 PM | Show all posts
Takutnyeerrr tengok muka diorang..mujur budak tu dpt lari
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 12:11 PM | Show all posts
India ke tu?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa bangang la bangsa pemalas hitam legam cari penyakit sama melayu
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya ada saksi alert no plat suspek..maybe budak tu sendiri atau jiran dia..syukur selamat..sib baik kali ni penjenayah x pakai van putih..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106778s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list