Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
28963
View
227
Reply

Zarina Anjoulie Tayang Kekasih Baru, Siap Tatu Nama Di Dada

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 26-9-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
muka macam rahim sepahtu versi kurus

btw TT SEPOL, dia ni artis ke? apa job terbaru dia sekarang?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 02:14 PM | Show all posts
geli i tgk
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 02:21 PM | Show all posts
sesuai sepadan secocok berdua. semoga selamat disatukan
#doayangbaikbaik
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 26-9-2019 01:17 PM
Who the fuck cares? Rempit sampah

Nmpk.koto zarina dgn bfnya.. cantik jugaklaa aku rasa zarina nii.. tp seriusly nmpk koto.. nmpk mcm tak pernah mandi.. lps jimak cuci punai skit terus jln jln.. bulu punai pun aku rasa mesti tebal nii
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 02:26 PM | Show all posts
dia kata dia udah nikah la -->
habis di bark nya org lepas selfie atas katil masa zarina lena

pastu teteh nya terlondeh2 masa baring tuu
xmuat bra
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
sigur/ros replied at 26-9-2019 05:22 AM
"his mine"

tulislah je la dalam BM ngongggg...

Xurban la cakap melayu penuh
Kena selit english janji bunyi sama .......

Tapi selera dia ni memang boleh dipertikaikan..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 02:30 PM | Show all posts
dua2 sama level IQ
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha Dia block aku wei
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 02:35 PM | Show all posts
ais_kosong replied at 26-9-2019 01:52 PM
beach boy indon ke gary ni?

yess... benda sama jugak ni terfikir tengok pic berdua tu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 02:39 PM | Show all posts
Hmm..buat stok geli2 jah si Lalucah nih
Tak payah nikah pun mmg sah awal2 kenal dah habis
#Sistakmampuhusnudzon
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 02:43 PM | Show all posts
Lawa ex bini muka cam minah salleh

nape ku tgk muka lelaki ni mcm Jejai ex Pasah + mata cam Laki Beccah Teletubbies?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 02:45 PM | Show all posts
ex wife pon die bleh garis..ko nati dh jd ex die garis kn la gak..letak name pompuan baru lak..kompident je zarina tu die letak sbb nme ko..tah2 name pompuan len..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ritu lyan live dia.. Ada yg tnya tdo skali ke ngn gery tu.. Terus melentingg.. Katanya dh nikah..
Dia xckp xperlu pn dia canang di dh nikah sbb di wt simple je bkn mcm org melayu smua majlis n grand..

Dia prnah post pic scan pregnant, so dia ckp dia dh pnah post pic pregnant so takkan xdpt tgkap lg huhuhuhu... Pape jela anjuuu

Lelaki tu mnjang xpkai baju, penuh tatooo
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 02:51 PM | Show all posts
berapa banyak jantan dah dia mengaku bf lepastu break...

popuan ni lately banyak nau review dia buat...dari situ je la kot dia earn money

pape pun kesian kat anak dia...lama kot dia dok bali...tak rindu anak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
brown_pupil replied at 26-9-2019 01:44 PM
Erm.. dari gambar ex wife mamat ni lagi cantik.. jauh bertiang beza dgn minah sewel ni.  

Nampak  ...

Tau xpe..compare ngan anjuling ni ex dia jauh lagi lawa kot..muka da srupa mak hayam lorong masjid india ni anju skng nihh
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki tu melayu ke ape? Ex wife cantik lagik dari minah sewel ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
aduh..tak laku sgt ke zarina oii sampai main sambar je
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape mksud mason in heaven?anak laki si bf juling ni da mninggal ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 03:00 PM | Show all posts
3 bulan jer ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 03:04 PM | Show all posts
shark_eow7 replied at 26-9-2019 02:35 PM
yess... benda sama jugak ni terfikir tengok pic berdua tu.

biasa beach boy ja dapat bini kokesen lawa
harap anju dapat hidayah. kesian haih tengok kehidupan dia mcm ni.
bila si gary tu curang xtau mcm mana anju nk melompat carut pasni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list