Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
28966
View
227
Reply

Zarina Anjoulie Tayang Kekasih Baru, Siap Tatu Nama Di Dada

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 26-9-2019 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 26-9-2019 02:54 PM
Ape mksud mason in heaven?anak laki si bf juling ni da mninggal ke?

Anak laki dia ngn exwife meninggal. I stalk ig anak heol itssscamilla
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
sigur/ros: "his mine" tulislah je la dalam BM ngongggg...


His got my name gitu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ig ex-wife gary : victoria.freeman23.
Jauh bertiang meninggalkan anju di belakang
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang apa laki tu? Mcm bangsa polinesia hawaii jah. Sesuai la tu. Hanya bertatoo je nak dgn si anjuling ni. Selayaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kebabomb replied at 26-9-2019 04:01 PM
Yang Tanya tu pun bengap... tengok lah lifestyle minah ni macam mana... takkan holiday kat bali  c ...

Huk huk hukk...
Deme mmg xtakut kena sambor petir ke?  Kot tngah sedap tetiba kena heart attack..

Lifestyle yg sgt bebas,..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
pape la diknon.. tibaiunta..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 26-9-2019 08:32 PM
Tadi zarina promo tabita.. Dia kata dia pakai tabita... Ehh tu bukan dah diharamkan ke?  Kenapa ma ...

Asal dibayar dgan duit yachhh..sedangkan breast filler pun dia promot inikan plak produk yachh
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari tu ada dia merempan pasal lelaki baik ngan ex pasal anak2. Pasal mamat ni ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Gary kata mak dia hajjah dlm live ig anju ritu. Mami dia pon kata ya.. So x tau ler agama apa si gary tu.. Anju nye taste kot. At least dia ni kaya..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
fixafix replied at 26-9-2019 09:55 PM
Ig ex-wife gary : victoria.freeman23.
Jauh bertiang meninggalkan anju di belakang

Tak pasal2 iols merambu air mata scroll ig ex biniknye ni. So the son died becoz of medical negligence at glasgow hospital. Nampak the mum still struggling. Bila agaknya diorang divorce. Tp mmg beza langit dan bumi ye anju dgn ex mamat ni. Mamat ni pun masa dgn ex nampak "berjenis" dan wangi. Skang nampak kepam. Tapi kayo ape kesah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamat ni tak tahu kot anju ni mcm bohsia brpuluh jantan dah main..geli aku tgk mse dia tnjuk perut sbb nk pkai bengkung..perut barai mcm ank lima..euwww sgt selera mamat ni..anju???
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Buruk nya tattoo2 dia?
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 12:29 AM | Show all posts
baru kapel dah gigih tatoo nama. esok2 putus meyesal.
sape kata kalo jantan tatoo nama ko kat badan dia ko punya?
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
claudya replied at 26-9-2019 02:12 PM
muka macam rahim sepahtu versi kurus  

btw TT SEPOL, dia ni artis ke? apa job terbaru dia s ...

Zarina ni pernah brlakon ke dulu
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa ig Gary ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
tunangku replied at 27-9-2019 12:38 AM
Zarina ni pernah brlakon ke dulu

ada porumer kata dia penah belakon cite anak pontianak apa ntah hahah i pun taktau
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 01:28 AM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 26-9-2019 01:54 PM
Mamat ni nk bu.red anjuling lalucah je.. nnti dh dpt, tinggal je la smbil bowl.gel.. pastu nnti mero ...

Brhnti kejap2 iol bca komen uol ni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 01:55 AM | Show all posts
grizz replied at 26-9-2019 02:45 PM
ex wife pon die bleh garis..ko nati dh jd ex die garis kn la gak..letak name pompuan baru lak..kompi ...

Dah jadi mcm game lak, stu dah kluar, crosses out the name.

Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 02:04 AM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 26-9-2019 05:08 PM
Heols ni mmg suka cr laki type acah2 bad boy tp so kepam pprt.. dulu yg brunei tu pon penuh tatoo..

Siapa ex bf dia yg org Brunei tu? Ada nama dia x? Boleh check.

Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 02:37 AM | Show all posts
Noraniza_Iblis replied at 26-9-2019 04:44 PM
muke jantan Yindon estet sgt jantan ni..
kalau aku  xshow off bf huduh cm ni...
hahha

Simpan dlm stor pastu kunci & xbuka pintu smpai bila2.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list