Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1493
View
52
Reply

Mary Kay Skinvigorate

[Copy link]

Author: sarah82    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 2-10-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 2-10-2019 04:45 PM
I x make up.. Byk dok rumah.  Tp blackheads byk tu nak tru skinV.

Ok je klu nk try..klu kulit sensitif i suggest pakai 2-3hari skali sbb tak make up n byk duk rmh kan.. Blackhead whitehead ni kalau pakai mask yg jenis tarik segala kotoran lg bagus sbenarnya. Tp time consuming lah jgk. Drp takde buat apa2 tindakan, pakai brush dh byk bantu rasanya..better than do nothing orang kata..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-10-2019 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Miss.H replied at 2-10-2019 05:41 PM
Untuk kurangkan black head & white head - boleh pakai mask botanical. Skinvigorate tu guna hari-hari ...

Hahaha.. Okies.. Tq for the tips.. Kena beli la mask tu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 2-10-2019 05:44 PM
Hahaha.. Okies.. Tq for the tips.. Kena beli la mask tu.

Kalau nak nombor bc marykay boleh pm.Nanti dieorang akan guide
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
MissLana replied at 2-10-2019 04:20 PM
Hahahahaha best nyaa kaki jd mulus. Betul sis I tgk kt Daiso pun cm pelik ni ke yg org dok hype ka ...

Nk compare dgn yg original harga ratusan itu, ok laa kot bg dorang. Tu yg hype sgt tu.. Maybe pakai kt kulit dorang ok, kita je yg rasa kasar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-10-2019 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
plasterhati replied at 2-10-2019 05:43 PM
Ok je klu nk try..klu kulit sensitif i suggest pakai 2-3hari skali sbb tak make up n byk duk rmh k ...

Betul.. Kena berusaha juga dari biar saja kan.. Hahaha.. Tq2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-10-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Miss.H replied at 2-10-2019 05:47 PM
Kalau nak nombor bc marykay boleh pm.Nanti dieorang akan guide

Wokies.. Nanti i pm....
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
MissLana replied at 2-10-2019 04:20 PM
Hahahahaha best nyaa kaki jd mulus. Betul sis I tgk kt Daiso pun cm pelik ni ke yg org dok hype ka ...

Konjac sponge tu mmg kena rendam dengan air suam for 10 mins sampai dia lembut.. tapi bagus konjac sponge tu sebab terasa bersih muka
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
MissLana replied at 2-10-2019 03:40 PM
huhu I taktau yg mana la dear but people said konjac sponge Daiso pun best gila. Idk i tak try sbb ...

U tau tak konjac sponge tu nak kena rendam dengan air suam dulu utk kasi lembut?
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
I guna.. jujur mmg buat kulit rase lembut licin. Tapi sebab kulit agak sensitif, i tk guna daily basis.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-10-2019 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 2-10-2019 06:58 PM
I guna.. jujur mmg buat kulit rase lembut licin. Tapi sebab kulit agak sensitif, i tk guna daily bas ...

Membuatkan i semakin kuat nak membeli skinV.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 2-10-2019 05:58 PM
Konjac sponge tu mmg kena rendam dengan air suam for 10 mins sampai dia lembut.. tapi bagus konjac ...

Harus laah direndam uolls..tak rendam kaluuu, mau berdarah kulit. Tp yg daiso punya agak kasar bagi i. Tp sesuailah dgn harga. Takkan nk harga daiso, result mcm sephora plk
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 2-10-2019 05:48 PM
Betul.. Kena berusaha juga dari biar saja kan.. Hahaha.. Tq2

Sama2 kaka..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-10-2019 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
plasterhati replied at 2-10-2019 09:11 PM
Sama2 kaka..

nak tulis dlm nota ni..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 09:02 AM | Show all posts
Miss.H replied at 2-10-2019 05:41 PM
Untuk kurangkan black head & white head - boleh pakai mask botanical. Skinvigorate tu guna hari-hari ...

You BC MK ke sis? Nak tanya serum C tu boleh cause purging tak?
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 09:06 AM | Show all posts
sarah82 replied at 2-10-2019 05:01 PM
Wokies.. Pernah guna scrub.. X ada perubahan sangat.. Guna TO nampak perubahan sikit

Kan I pun suka guna TO. First started I guna TO AHA BHA, 2 bottles used mcm no effect sgt and tingling je lebih, thought I ruin my skin barrier so I used mild acid after that Lactic Acid TO 5% tu even my skin oily not dry. Now ok sgt guna but kena mix with serum lain la
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 09:09 AM | Show all posts
plasterhati replied at 2-10-2019 05:47 PM
Nk compare dgn yg original harga ratusan itu, ok laa kot bg dorang. Tu yg hype sgt tu.. Maybe paka ...

kan I pun rasa cmtu, kulit muka i mmg sensitive so I mmg syg laa nak gosok2 sental kuat2 ni hehe. Kalau kaki takpe laa, buat pedi scrub kaki weekly pun I sanggup
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 09:22 AM | Show all posts
friedfishsoup replied at 2-10-2019 06:00 PM
U tau tak konjac sponge tu nak kena rendam dengan air suam dulu utk kasi lembut?

tau la dear but I prefer skinV lg kot pantas and no effort gtu berputar dgn sendiri je hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-10-2019 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
MissLana replied at 3-10-2019 09:06 AM
Kan I pun suka guna TO. First started I guna TO AHA BHA, 2 bottles used mcm no effect sgt and ting ...

Hahaha.. Still figure out mix dgn acid lain.. Tapi mmg nampak pore tu mengecil
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 10:25 AM | Show all posts
sarah82 replied at 3-10-2019 09:39 AM
Hahaha.. Still figure out mix dgn acid lain.. Tapi mmg nampak pore tu mengecil

wow bestnyaaa congrats to you sis. if you nak step up the game sis pakai hydrating toner 7 layer tips by Korean skincare hehe mesti pores you almost invisible hihi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-10-2019 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
MissLana replied at 3-10-2019 10:25 AM
wow bestnyaaa congrats to you sis. if you nak step up the game sis pakai hydrating toner 7 layer t ...

Hahaha.. Kena cari ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.072990s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list