Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
31921
View
502
Reply

Tiada Ruang Berdamai, Sharnaz Nabila diperintah jalani proses timbang tara. Berlanjutan Disember ini.

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-11-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Knowlee replied at 7-11-2019 02:17 PM
Orang lain berjuang naik turun mahkamah minta suami bertanggungjawab, yg ini lelaki tu sendiri meman ...

Sbb tu ramai yg mrh kt yg pompuan..org lain smpai merayu2 ex dtg tgk anak..yg ni? Mentang2 la kaya
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Madel at 7-11-2019 06:29 AM
Fazuratah replied at 7-11-2019 06:02 AM
iolss nmpk jebat ni muka suram sedih memanjang mcm muka dlm mslh..x seceria baby lain..huhuhu


Mcm muka mkcik dia jahlop, muka berkerut confused.
Kdg tnguk kat ig iols video jebat , dia mcm x suka org acah2 dia..mcm uols ckp la x ceria.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fly_over at 7-11-2019 02:40 PM
OsHiN_hOnEy replied at 7-11-2019 11:46 AM
dulu ada insider kata rumah yg jahronsen dgn bella share tu
besaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr gila
...


kannn.. iols pn baca byk kali rmh deyols besooo berwing2 gituh.. reality nya mmg xde privacy la sanaz tu duk ramai2 rmh saiz gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
kaklimahcomot replied at 7-11-2019 02:07 PM
nampak nau nipunyer. brlambak je pun gmbr /vdeo dia hepi. dh mmg air muka dia mcm tu.

Jgn marah ya k.limah...iols terbaca komen chuols byk kali dah...defensive nya chuols ni mcm chuol plak nanaz..jgn marah naa..cheq curious jaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 02:38 PM | Show all posts
yuhuu replied at 7-11-2019 01:33 AM
First sekali, nanas nampak wangi noks dalam bideo tu. Sekenly, knowing sskjp ni jenih yang conquer a ...

Nab dah kawin 3 kali???? must be something is wrong with nab 3 kali kawin pun gagal! hmmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
NurAlia14 replied at 7-11-2019 02:27 PM
Sbb tu ramai yg mrh kt yg pompuan..org lain smpai merayu2 ex dtg tgk anak..yg ni? Mentang2 la kaya

Bongkak dgn kekayaan. Sepatutnya bersyukur lelaki nak responsible. Anak lelaki perlukan bapak dia untuk membesar jadi lelaki.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 03:14 PM | Show all posts
buang la egois tinggi tu nenas oiii...
dh c nabila tu TAKK NAKK dh kat kau
lepaskn je laaaa...  
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
cik.panda replied at 7-11-2019 07:58 AM
Nabila ni pun satu. Ko dah merasa kot hidup takde bapak. Kenapalah ko nak anak ko merasa benda yang  ...

jwpn:

"ye setara sb aku banyak duit maa ko haderrr???"

katanyerrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 03:29 PM | Show all posts
apedehal replied at 7-11-2019 02:37 PM
Jgn marah ya k.limah...iols terbaca komen chuols byk kali dah...defensive nya chuols ni mcm chuol  ...

"apedehal"  ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap Sharnaz dan Nabila dapat kata sepakat. Kalau memang nak bercerai, sediakan dokumen persetujuan semua tu. Tentukan pembiayaan Jebat setiap bulan, insurance , health , education, emergency fund, tempoh bermalam, raya dekat mana, setahun berapa kali boleh holiday sama2 dengan jebat  dan lain2 secara details.

Supaya pada masa hadapan, tak akan ada kisah ungkit mengungkit.  In future, anak tu sendiri akan lebih tersakiti daripada parents. Mana ada anak yang sanggup tengok parents bergaduh untuk dorang,  terutamanya di media social.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 03:42 PM | Show all posts
Bergosip replied at 7-11-2019 03:33 PM
Harap Sharnaz dan Nabila dapat kata sepakat. Kalau memang nak bercerai, sediakan dokumen persetujuan ...

lawyer dia bkn kaleng2. mgkin ade la tu yg kak nab xberapa setuju smpai tukau lawyer..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kaklimahcomot replied at 7-11-2019 03:42 PM
lawyer dia bkn kaleng2. mgkin ade la tu yg kak nab xberapa setuju smpai tukau lawyer..

Tu lah. Lawyer kali ni lagi hebat kan.
Harap dorang dapatlah kata sepakat.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
niceyy nanaz... nak buat anak kerja kne dua org.... igt tu... bkn sensorg punye kerja blh kuar seketul jebat... pelik betul dgn komen yg x suke nanaz pertahankan hak dia sbg bapak..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
cik.panda replied at 6-11-2019 11:58 PM
Nabila ni pun satu. Ko dah merasa kot hidup takde bapak. Kenapalah ko nak anak ko merasa benda yang  ...

Mgkn dia dh tbiasa hidup tnpa bpk kndg sbb tu dia slamba je nk conquer anak tu sorg2...mgkn kawen sbb nk ank je kot... Dh dpt di buanglh si bpknya..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
jlocute replied at 7-11-2019 12:39 AM
rasanya nanaz ni dah xde hati kat cik nab.. cuma sekarang ni dia fikirkan pasal jebat.. dia nak figh ...

Kan.. Dia mmg nk ada hak utk anak je skrg ni... Sbb tu dia fight giler2...sbb mgkn dia tahu history fmly nab ni mcm mna dgn bpk kndg dia dedulu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 04:47 PM | Show all posts
Edited by biskutkacang at 12-11-2019 09:45 AM

Aku rasa Nanaih memang dah takde hati dah tu dengan Kak Nab. Dia cuma nak dapat kata sepakat kalau kata jadi bercerai before terus kan ke next step. Dalam masa yang sama nak kasi lesson learn juga kat Kak Nab & family. Igt Kak Nab akan diceraikan semudah itu ke. Minta cerai terus bagi.  Bukan soal gantung tak bertali, bukan juga soal dah orang taknak tu lepaskan jela. Ada benda lain yang kita org luar ni complicated nak faham. Ada benda yang Nanaih nak dapatkan guarantee before dia proceed to next step. Yes aku pun speku dia takmo pisang buah dua kali jadi mcm pak mertua. Next step kes nusyuz pulak. Aku sokong nanaih nak semua in black & white. Persediaan untuk masa depan.  

Aku tak rasa nanaih akan stay in his marriage. Kalau katalah dia berbaik dengan Kak Nab, sanggup dia nak hadap sskjp clan tu nak lagi si jah?? Orang dah calar maruah dia & family, aniaya dia, hina dia, malukan dia dan keluarga dia nak hadap lagi? I dont think so. Knowing him yang sgt protective over his family esp his parents.

Aku dulu mmg minat dgn nanaih ni sejak tari tirana. Lepas tu aku ignore dia atas macam2 sebab termasuk kontroversi2 dia sampailah dia kawin dgn Kak Nab ni mmg aku bertambah tak suka dia. Aku sampai block ig nanaih & sskjp clan ni sebab takmo nampak kt explore aku But once aku jumpa nanaih depan mata, semua perasaan benci/tak suka aku pada nanaih bertahun dulu hilang sekelip mata & aku jadi kesian dengan dia. Nampak dia dah mula cool down dan aku mula nampak yang nanaih ni walau sembang kencang pokok tumbang tapi hati dia baik. Sorry lah kalau ada yg x agree dgn aku..Hahaha pendapat masing2 kan. Aku sangat2 setuju dgn komen bangdut tu. Soft tapi padu. Harap dia betul2 dah sedar dan keluarlah dari sskjp clan tu.

Kifarah juga lah ni utk nanaih atas apa dah jadi sebelum2 ni. Harap dia x sia2 kan peluang yang ada utk perbaiki diri. Doakan jela semoga pengakhiran yang baik utk mereka.. #teamsharnaaz
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
150997 replied at 7-11-2019 03:14 PM
buang la egois tinggi tu nenas oiii...
dh c nabila tu TAKK NAKK dh kat kau
lepaskn je laaaa.. ...

Takde kaitan dengan ego. Baca betul2 statement Sanaz. Aduhai~
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 05:11 PM | Show all posts
kakiporet replied at 6-11-2019 08:48 PM
Bnda ni 2 org baru dpt anak.. Kalau sorg2 mmg xdpt... Mdlm jgk ayat sanaz ni.. Mcm nk myedarkn pihak ...

cakap nanas ni dah jelas yg nabila ni kawin sebab nak anak je, anak dah kuar minta cerai, ape peduli, duit harta cukup nak sara sampai mati
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 05:34 PM | Show all posts
Jebat tu comel pun sbb bapaknya sharnaz.. tgk sepupu dia si inara dgn adik dia tu.. so so je
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 7-11-2019 02:31 PM
kannn.. iols pn baca byk kali rmh deyols besooo berwing2 gituh.. reality nya mmg xde privacy la  ...

Rumah baru bella tgh renovate. Hari tu iols ada tgk dlm ig macik dia.. Mcik dia show off rumah  Bella..
Rumah bella tu belah blkg drp rumah skg ni je So lebih kurang sama je design
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083279s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list