Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
31995
View
502
Reply

Tiada Ruang Berdamai, Sharnaz Nabila diperintah jalani proses timbang tara. Berlanjutan Disember ini.

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-11-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Nabila mmg la ok....sebab ni kali ke 3 dia bercerai kan. ..Sharnaz ni pertama kali tentulah sedih. ....
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
b_n_c replied at 7-11-2019 03:21 PM
jwpn:

"ye setara sb aku banyak duit maa ko haderrr???"

Keluarga ni kaya sangat ke? Harta berkoyan-koyan ke?takde ke SPRM ke apa2 agency yg nak siasat kga ni kalau betul HARTA byk.maybe billionaire kot smpaikan mkn 7 keturunan pun x habis sbb tu pandang rendah pada org lain
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiporet replied at 7-11-2019 04:35 PM
Mgkn dia dh tbiasa hidup tnpa bpk kndg sbb tu dia slamba je nk conquer anak tu sorg2...mgkn kawen  ...

Rasanya dia x pernah fikir kot psl bapak kandung atau tak kisah langsung dgn bapak kandung sbb dah ada apak tiri yg kaya raya
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
shanaz sebak time jwb pasal anak
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kaklimahcomot replied at 7-11-2019 10:28 AM
karatz kak nab mencapab dah...
kaklimahcomot replied at 7-11-2019 10:28 AM
karatz kak nab mencapab dah...


Kak Limah tolong nasihat dia, jangan nak jumud sangat, buka fikiran tu luas2, tak letih ka jadi bengap, buat2 lah berehat,

Ingat Nabila nak culik jebat ka, tak habis2 dengan prasangka buruk 24 jam, sejenis loser tak ada benda nak sembang, nafkah Rm500 takdan nak buka citer pulak,

Tolong nasihat ya, kak limah kan fans berat nanas.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
MenteriWanita replied at 7-11-2019 07:26 PM
Kak Limah tolong nasihat dia, jangan nak jumud sangat, buka fikiran tu luas2, tak letih ka jad ...

Dah pnjg brjela komen aku kt ig nanaih tu. Xda pun dia nk heran. Wkwkwk.. Aku fans karas dia je. Bkn fmly dia. Ko lain la. Geng kak nab.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun i nk padankan je muka sanaz, tp i do agree with some forumer yg bila bapak ni dah tuntut hak penjagaan anak ni, bagi je la. Anak ni perlu figure bapak dlm pembesaran die. Jgn lah mak2 ni pentingkan diri sendiri macam rita rudaini tu. Padahal aidil tuntut je, tapi x dpt. Dah rita dok meratib anak2 tak dpt kasih syg bapak sampai la ni. Padahal die yg selfish.

Anak2 mangsa penceraian ni mmg terkesan dgn perpisahan mak ayah. Tgk aje watak leonardo dlm catch me if you can.

Moga masing2 dpt mencapai persetujuan yg adil bagi kedua pihak. Sian baby jj..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
kaklimahcomot replied at 7-11-2019 07:58 PM
Dah pnjg brjela komen aku kt ig nanaih tu. Xda pun dia nk heran. Wkwkwk.. Aku fans karas dia je. B ...

Alah kak limah takut kena carut dengan Nanas lettew sebab tak berani nak nasihat dia

Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga Sharnaaz dapat joint custody. Bertuah Jebat ada Baba yang sangat sayang dan adore dia.

Lopa pi main jauh2 buat anak sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
150997 replied at 7-11-2019 03:14 PM
buang la egois tinggi tu nenas oiii...
dh c nabila tu TAKK NAKK dh kat kau
lepaskn je laaaa.. ...

Eh eh... Hidup lg... Lama tak nmpk. Kenapa dkt ig pun dah senyap. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
fazila17 replied at 7-11-2019 08:12 PM
Moga Sharnaaz dapat joint custody. Bertuah Jebat ada Baba yang sangat sayang dan adore dia.

Lopa ...

Siapa lah yg sanggup nak buat anak dgn lopa... Hajahha
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
caramel_cloud9 replied at 7-11-2019 08:24 PM
Siapa lah yg sanggup nak buat anak dgn lopa... Hajahha

Takkanlah tak ada yang sudi dgn model internesyenel.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Komen dlm ig kak nab sume murni2 je..semoga hati kak nab lembut
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
hady_vit replied at 7-11-2019 09:11 AM
cakap nanas ni dah jelas yg nabila ni kawin sebab nak anak je, anak dah kuar minta cerai, ape pedu ...

Kan.. Nmpk kn mcm si ciknab ni mmg just nkkn nak je... Dh dpt, kena buanglh bpknya... Huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
monsterwife replied at 7-11-2019 10:00 AM
Rasanya dia x pernah fikir kot psl bapak kandung atau tak kisah langsung dgn bapak kandung sbb dah ...

Tu lah.. Buat apa nk ingat.. Bpk tiri kaya raya.. Ksian apak kndgnya. Tu sanaz bria nk fight psl anak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Esok lusa ada kemungkinan anak dia tak kenal dia... dinafikan... .. bersebab lah pun if nanaz nak ada black and white hak jagaan...
Dah yg jaga anak dia pun sskjp tu bapak kandung sendiri pun tak pernah nampak bayang... ntah hidup ntah... tak mustahil benda sana jd kat nanaz.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 7-11-2019 05:55 PM
Nabila mmg la ok....sebab ni kali ke 3 dia bercerai kan. ..Sharnaz ni pertama kali tentulah sedih. . ...

masuk nanaz ni kali ketiga ke nok?
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
MenteriWanita replied at 7-11-2019 08:01 PM
Alah kak limah takut kena carut dengan Nanas lettew sebab tak berani nak nasihat dia

Kalo nanaih yg dulu.. Mgkin dicarutnya aku. Tp nanaih skrg, agk cool org nya. Aku nsht kt twitter je labu.. Wkwkwk
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
kaklimahcomot replied at 7-11-2019 10:08 PM
Kalo nanaih yg dulu.. Mgkin dicarutnya aku. Tp nanaih skrg, agk cool org nya. Aku nsht kt twitter  ...

Kak Limah memang selalu tertipu, tak payah percaya dia dah berubah lah, bak kata mat salleh desperate time change people behaviour, esok2 dah tak desperate haruslah memaki kembali seperti sedia kala
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
caramel_cloud9 replied at 7-11-2019 08:24 PM
Siapa lah yg sanggup nak buat anak dgn lopa... Hajahha

Kejam nya uols.. Kahkahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086702s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list