Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1108
View
15
Reply

Gadis Maut Telan 200 Pil Sebab Takut Bekas Kekasih Sebar Gambar Bogel

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-11-2019 12:27 PM | Show all posts |Read mode
Penuntut sebuah kolej di China maut akibat menelan beratus-ratus pil antiloya selepas putus cinta.


Shanghaiist melaporkan, Xiao Han (bukan nama sebenar) mengambil tindakan itu selepas diugut bekas teman lelakinya untuk menyebarkan gambar bogelnya.




Kredit foto: Shanghaiist




Difahamkan, gadis itu memutuskan hubungan mereka selepas Xiao Zheng (bukan nama sebenar) kantoi bermain kayu tiga.


Bagaimanapun, lelaki itu tidak puas hati apabila Xiao Han minta putus pada bulan lalu dan mula mengugut akan menyebarkan gambar bogel Xiao Han.

"Saya akan letak gambar bogel kamu di forum kolej kita sekarang! Gambar kad pengenalan kamu juga ada pada saya!

"Esok, saya akan 'siasat' ibu bapa kamu pula," ugut lelaki itu.


Xiao Han kemudian mengadu pada ibunya yang sanggup bertemu anaknya yang sedang menuntut di Fuzhou.




Kredit foto: Shanghaiist




Mereka kemudian bertemu Xiao Zheng untuk berbincang mengenai perkara itu dengan baik sebelum lelaki berkenaan memadam gambar terbabit.


Bimbang gambarnya masih ada dalam simpanan Xiao Zheng, gadis itu mencadangkan kepada ibunya untuk membuat laporan polis.


Namun, ibunya menegah kerana khuatir ia akan mencalarkan imej bapa Xiao Han yang merupakan anggota polis.


Kira-kira seminggu kemudian, gadis itu dikatakan tidak muncul di bilik asramanya. Dia sebaliknya ditemui di bangunan asrama lain dalam keadaan terbaring di atas lantai dan kekejangan serta mulutnya berbuih dipercayai selepas menelan 200 pil antiloya.


Dia yang dikejarkan ke hospital, dilaporkan koma hingga meninggal dunia beberapa minggu kemudian dan ibu mangsa menuduh Xiao Zheng menyebabkan kematian anaknya dengan mesej-mesej ugutannya sebelum ini.




Kredit foto: Gambar Hiasan




Sementara itu, bapa mangsa menerangkan kepada wartawan bahawa gambar yang dimaksudkan sebenarnya tidak menunjukkan anaknya dalam keadaan berbogel.


Sebaliknya, dia hanya mengenakan pakaian jarang dan tidak menunjukkan wajah mangsa sama sekali.


Difahamkan, Xiao Zheng yang turut menziarahi bekas teman wanitanya di hospital berkenaan dipukul keluarga gadis itu dan bajunya dirobek-robek.


Patutkah keluarga Xiao Han menuntut pemampasan daripada bekas teman lelaki gadis itu? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:59 PM | Show all posts
ok maknye dah boleh buat report atas ugutan yang dibuat hingga menyebabkan kematian anak dia yang bakalan menjadi permata negara china.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Jahatnya laki tu.. Memang patut pun kena belasah
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:25 PM | Show all posts
dah putus tu move on je lah..mohtip nak ugut2 that gurl tu kenapa?
moga dihantui roh mendiang..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
jantan ego rsa tcabar sbb pompuan yg mntak putus tu yg ugut nk sebar gmbar. yg pompuan plak time bcinta bg semua, jntan snap gmbar time bogel pun xpe bila ptus mnggelupur. if share gmbar nude sndri kt suami pun ttap ad rsiko jatuh ke tgn org len ini plak bru bf.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak tikam ja muka Xiao Zheng tu if akak mak mendiang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai, belajar tinggi pun tak boleh nak fikir jauh.Teman wanita baru lelaki tu kalau meneruskan hubungan memang cari nahas, lelaki sebegini tak layak jadi suami.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
orgsepang replied at 20-11-2019 02:57 PM
Alahai, belajar tinggi pun tak boleh nak fikir jauh.Teman wanita baru lelaki tu kalau meneruskan hub ...

Stuju. Lelaki mcm ni jahat. Dia bole buat kt one girl... dia surely bole buat kt other girls. Stay away from lelaki mcm ni ladies.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 03:01 PM | Show all posts
cantiknya cikki ni,
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 04:11 PM | Show all posts
kuasa viral dan teknologi kamera dalam telefon bimbit
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 05:06 PM | Show all posts
hurmmm kesiannya.. disebabkan beberapa gamba nyawa jdi taruhan
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 05:36 PM | Show all posts
Jgn pernah meletakkan kepercayaan penuh kepada cinta kerna ianya tidak akan sekuat spt yg diharapkan lantas ia juga bisa bertukar kepada kuasa kegelapan..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 06:53 PM | Show all posts
Ala chill la.
Awek kastam rilek je dok keje lagi hehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Why amoi whyy

Dah kurang sorg candidate china doll untuk massage massage happy ending kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:11 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 06:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya,  pendek akal.... Jantan pun tak guna,  belum kawin nak main kayu 3, lepas tu tak puas hati la pula...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.332557s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list