Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2497
View
100
Reply

Diraba Rakan Tinder

[Copy link]

Author: sleepwalking       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-11-2019 10:33 AM | Show all posts |Read mode
Hello kawan2. Aku tengah sedih ni sebab haritu aku kena raba.
Macam ni ceritanya. Aku kenal sorang laki ni dari Tinder. Sebelum orang hencap aku cakap Tinder tu memang tempat orang sangap, ketahuilah bahawasanya aku dah banyak kali jumpa lelaki2 yang sopan kat sana. Yang tak sopan pun memang ramai tapi aku pandai filter orang2 macam ni. Tapi malangnya insiden haritu membuktikan yang aku ni bodoh rupanya.

Hari tu kitorang dah berjanji nak lunch kat McD je. Anyway nama jantan ni Hafizudin (of coz la bukan nama sebenar). Seorang yang nerdy, berpelajaran, kerja profesional, tak hensem dan berkulit hitam. Tiba dia call cakap suruh aku pick up dia kat rumah sebab kereta dia adik dia pinjam. Aku okay je la sebab dekat je pun. So aku pick up dia then kitorang lepak McD, borak2, oklah aku tengok dia very decent.
Time nak balik, aku tengah drive ni tiba2 dia raba tetek aku! Aku jerit la WOI!!! Dia boleh balas " you woi kan i??". Aku cakap la Apa u buat ni???? Then dia cakap sorry. Aku dah gelabah teruk time drive tu takut tetiba dia tunjuk kote kat aku ke aku tak sanggup la nak tengok kote hitam!!! Pastu tiba2 dia pegang lagi dada aku! Aku menjerit lagi pastu dia cakap ok ok sorry. Nasib baik time tu dah nak sampai rumah dia. Aku drop dia terus balik.

Dia sampai sekarang takde msg minta maaf ke apa ke. Macam sial je perangai laki2 macam ni ye. Aku harap mak dia kena raba satu hari nanti. Or dia sendiri kena liwat dgn laki gay.

Aku kemurungan sebab sepanjang hidup aku tak pernah kena raba. Aku rasa macam nak pukul dia or upah orang pukul dia. Or report polis.
Tapi kalau report polis, diorang layan ke sebab raba tetek je pun kan? Lagipun takde proof.
Boleh tak kawan2 suggestkan apa yang aku perlu buat. Atau maafkan and move on? Aku dah cuba ni nak lupakan dan move on tapi dah sebulan insiden ni jadi aku tak boleh move on. Bila teringat je aku jadi murung dan marah.


Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 10:51 AM | Show all posts
boleh je report polis.. tp maybe case tak strong jantan tu setakat kena reman je la (atleast dpt la merasa lokap semalam dua - hopefully).. sbb case raba ni takde bukti.. kalau ade camera dlm kereta utk jd bukti okay jugak.. kalau kes rogol senang sikit nak buktikan sbb ade medical report..

btw, utk future, kalau nak jumpa sesape esp org yg u kenal online, bawak la teman.. u tak boleh nak "filter" baik buruk org mcm tu je.. sedangkan yg kenal pun agama larang berdua-duaan camtu, ni kan ngan org tak kenal.. dia raba u dia blah camtu je.. u yg terlebih2 stress.. cuba u imagine kalau hari tu u angkut sekali kawan u ke ape, u rasa berani ke dia buat camtu.. tp benda dah berlaku kan, just beware next time..

tp i suggest u report polis biar mamat tu takut sikit so that takde mangsa seterusnya.. kalau polis kat tempat i inshaallah dorang layan report camtu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 10:55 AM | Show all posts
kalo mamat tu ngayat u smpai cair mesti ending nye smpai ke bilik tido kan
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
dah lama uninstall tinder..

jadi macam kurex, orang yg nak jumpa kita, orang tu yg datang dekat kurex & kena ambik kurex, orang tu yg kena belanja..

bab raba ni, orang yg ajak jumpa tu mintak kurex pegang dorang.. tapi tangan ni terpelihara walaupun hati meronta2 nak pegang..

btw tt, jangan jadi bodoh ye, jangan jumpa orang yg kita tak kenal. sedangkan org yg ada talian darah pun sanggup merogol, apatah lagi tt yg baru kenal sehari dua..

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku paham sangat perasaan first time kena raba tanpa rela. Menggeletar tangan lutut kaki apa semua. Rasa nak muntah loya pun ada. Jangan buat dah sis. Jangan pick up orang or naik kete orang. Naik kete orang 40 kali lagi bahaya. Silap2 dia akan duduk atas ko. Jantan saiko ada di mana-mana. What makes it ok for him to touch you in the first place? Uols ada sexting or flirting? Tak de angin, tak de apa terus pekup tetek? Jangan salah faham ye, aku bukan nak tuduh ko apa2 ye....
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 11:19 AM | Show all posts
patot la dia sruh ko yg drive
rupanya ada plan
jntn sangap ni merata dek
hati2 je la
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 11:30 AM | Show all posts
tagas replied at 21-11-2019 10:55 AM
kalo mamat tu ngayat u smpai cair mesti ending nye smpai ke bilik tido kan

Belum tentu lagi. Jangan cepat buat andaian. Anda tak kenal dia.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 11:40 AM | Show all posts
azhardanil replied at 21-11-2019 11:30 AM
Belum tentu lagi. Jangan cepat buat andaian. Anda tak kenal dia.

pompuan zaman skang kan pemurah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-11-2019 11:45 AM | Show all posts
awanysss replied at 21-11-2019 10:51 AM
boleh je report polis.. tp maybe case tak strong jantan tu setakat kena reman je la (atleast dpt la  ...

Tu la i nak buat polis report tapi rasa macam nanti polis pun malas nak layan sebab kes raba je lagipun i sendiri bagi dia naik kereta i kot?
Lain la kalau kes kena raba kat LRT ke, tepi jalan ke kan.
Baiklah, i akan bawa kawan ramai2 kalau nak jumpa strangers or tak jumpa terus lah lagi senang. I menyesal dengan kebodohan i.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-11-2019 11:46 AM | Show all posts
tagas replied at 21-11-2019 10:55 AM
kalo mamat tu ngayat u smpai cair mesti ending nye smpai ke bilik tido kan

kau ingat aku murah macam bini kau?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 11:48 AM | Show all posts
apsal takut sangat nak report polis..bukan salah ko pun...
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tagas at 21-11-2019 12:25 PM
sleepwalking replied at 21-11-2019 11:46 AM
kau ingat aku murah macam bini kau?


jgn marah2

nnti kena jual
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 11:48 AM | Show all posts
sleepwalking replied at 21-11-2019 11:45 AM
Tu la i nak buat polis report tapi rasa macam nanti polis pun malas nak layan sebab kes raba je la ...

Report polis. Polis tak nak layan tu masalah diorang. Tapi report mereka kena ambil. Benda ni boleh cegah mamat tu buat benda sama kat orang lain. Kalau lebih sorang report pasal dia, polis boleh buat kes ke atas dia. Betul tak... Awak ni mesti cantik, so pilih2 la orang nak keluar berdua ye.. Hati2...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-11-2019 11:49 AM | Show all posts
Kurex replied at 21-11-2019 10:57 AM
dah lama uninstall tinder..

jadi macam kurex, orang yg nak jumpa kita, orang tu yg datang dekat k ...

kurex ni laki ke perempuan siap orang yang minta u pegang diorang??? kalau u yang kena raba agak2nya apa u akan buat?
i jumpa orang tak kenal before this okay2 je. tak sangka lak tiba2 kena raba. takpelah akan dijadikan pengajaran!
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Tt umur berapa? Kenapa dia tiba2 raba tt? Lain kali bagi jantan tu sedas. Setakat woi2 je tak herannya dia.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
sleepwalking replied at 21-11-2019 11:49 AM
kurex ni laki ke perempuan siap orang yang minta u pegang diorang??? kalau u yang kena raba agak2n ...

iols is jantan
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 11:52 AM | Show all posts
scary la uolss. kalau iols takut accident terus sbb iols sgt suka menjerit bila terkejut hahaha. but next time nak jumpa someone from online set date and time, masing2 dtg sendiri lg selamat gituh. you and dia pun tktau rumah masing2 or what. yelah incase benda buruk jd dah semakin buruk sbb tau rumah you mana 1 pulak. iols rasa dia saje nak test you on tak on dgn behavior dia tu. mmg he look decent but niat dia on Tinder might be nak carik fwb kot haihhh mintak simpang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-11-2019 12:02 PM | Show all posts
ayorsuam replied at 21-11-2019 11:06 AM
Aku paham sangat perasaan first time kena raba tanpa rela. Menggeletar tangan lutut kaki apa semua.  ...

kau pernah kena raba gak ke? apa next action kau?
aku tak sangka langsung dia macam tu sebab dia stok2 nerd, suka main komputer, pakai baju labuh, rambut pun belah tepi.
sexting takde flirting tu ada la sikit2 kot tu pun harmless flirt contohnya macam cakap i miss u, ada teringat i tak hari ni. tu considered as flirting la kan?
masa aku tengah drive, kitorang borak2 then senyap jap sebab tak tau nak cakap apa time tu then tiba2 dia raba aku.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Unistall tinder u..jgn dh main app hookup mcm tu
U nk buat report polis pn bole tau la polis nk siasat mcm mana nnt

Jg diri tu elok2 ye. Jgn jmpe stranger dh
Jaga diri u tu untuk i. Mmuahh comolots

Aww..tapi if kite kapel, i raba bole ke?
Tnya je..aw malu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-11-2019 12:05 PM | Show all posts
fifie_olin replied at 21-11-2019 11:19 AM
patot la dia sruh ko yg drive
rupanya ada plan
jntn sangap ni merata dek

tu lah pasal. lepas ni tak naik kereta dengan jantan dah la. aku serik.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098190s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list