Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5556
View
95
Reply

Pakai Kasut Tumit Tinggi Buat Elfira Loy Lebih Yakin Diri

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-12-2019 05:18 PM | Show all posts |Read mode
Elfira Loy mengakui yang dia lebih gemar memakai kasut tumit tinggi berbanding yang tiada tumit.


Katanya, dari usia belasan tahun lagi dia sudah memakai kasut jenis itu.




  



"Kasut tumit tinggi saya tak terkira banyaknya, berbanding kasut 'flat' yang boleh dikira lagilah," akuinya kepada Media Hiburan.


Elfira berkata demikian semasa ditemui hadir memeriahkan majlis pelancaran kolborasi eksklusif jenama kasut Giuseppe Zanotti bersama Neelofa.




  



Bukan apa, pakai kasut tumit tinggi membuatkan Elfira berasa lebih yakin diri.


"Saya lagi mampu untuk berjalan dengan baik apabila memakai kasut tumit tinggi," tambahnya.




  



Sementara itu, dalam perkembangan lain, Elfira kini sibuk dengan bayi lelakinya, Muhamad Rayyan Khalaf Muhamad Faris yang lahir pada 1 Oktober lepas.


Sebelum ini, Elfira dikecam kerana selalu tersasul membahasakan dirinya sebagai kakak dengan anaknya.




Foto: IG




Apapun, Elfira nampak makin cantik selepas bersalin.


Semoga sentiasa berbahagia dengan suami dan keluarga tercinta. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 05:23 PM | Show all posts
krik krik.

Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku x yakin pakai kasut tinggi berdasarkan sejarah aku yg suka tergolek setahun at least 3...maka.. Sneakers dah la utk aku.
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ini pun jadi berita kah, haruslh kaum hobbit ni pakai tongkol, tak perlu bagitahu
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
cakap la kau sebenarnya tak boleh terima dgn kependekkan kau
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kalau tumit tu dah tinggi sangat pun nampak pelik.. dari jauh org nmpk kasut dulu.. u dah jadi perkara kedua utk dilihat..
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 05:48 PM | Show all posts
pakai jela kau nak pakai apa pon. jaga anak elok2... tu jee
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 05:53 PM | Show all posts
selagi tak membahayakan anak sebab nak bergaya...sukati ler kening...jangan ko tergolek dok waktu dukung anak udah....
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Org pendek mmg suke pakai high heel nak kasi konfiden. Cara berjalan pun jadi lebih bergaya.  
Iols yg tggi ni klu pakai kasut tumit rasa mcm galah berjalan je. Lebih selesa yg flat.
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha lemaunye berita ini
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ada kawan yg time pregnant pon pakai heels.. Alasan sebab dh terbiasa.. Klu dia pakai flat shoes dia rasa janggal
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 06:47 PM | Show all posts
Kurex replied at 12-12-2019 05:34 PM
cakap la kau sebenarnya tak boleh terima dgn kependekkan kau

winnnnn!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 07:07 PM | Show all posts
Screenshot_2019-11-28-18-25-45-82.png

lawa ke ??






Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 07:10 PM | Show all posts
kasut giuseppe14.jpg

pegi pakai kasut ini .....

kasut giuseppe13.jpg

balik pakai kasut ini ..... ko rasa dia bayar atau dapat pree. Atau dapat loan je....



Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 12-12-2019 07:10 PM
pegi pakai kasut ini .....



Serius buruk
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 07:14 PM | Show all posts
kasut giuseppe11.jpg


all the katek geng ....


Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 12-12-2019 07:07 PM
lawa ke ??

Knp kaki dia bengkok.....
Orang yg pakai kasut tinggi ni cantik bila dia jalan dgn kaki straight.....
Ada baca articel dulu,kalau jalan dgn lutut bengkok...means dia tak selesa atau lutut dia dah sakit sbb kerap pakai kasut tinggi....
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 12-12-2019 07:10 PM
pegi pakai kasut ini .....



Bezanya lahai kasur pegi dengan kasut balik....
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 07:33 PM | Show all posts
tak lawa pl bila tgk..depan gemuk tebal belakang tumit runcing tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 12-12-2019 07:07 PM
lawa ke ??

Buruk gile..pkai heels sbb dia tu katik sbenarnya..kalo heels yg biasa tu i leh terima lg.ni sejenis heels tebal baling anjing..ewww..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.138078s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list