Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1555
View
20
Reply

[Tempatan] Siri kejayaan YB & Menteri PH part 4

[Copy link]

Author: harizs    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-12-2019 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Kejayaan merasmikan lif
FB_IMG_1576453657517.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 07:51 AM | Show all posts
elok lah, kat melaka tembak babi, kat KL resmi lif, baru ni kat penang resmi traffic light..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-12-2019 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
lkick2113 replied at 16-12-2019 07:51 AM
elok lah, kat melaka tembak babi, kat KL resmi lif, baru ni kat penang resmi traffic light..

Kejayaan terbesar mrk tu yg bangga giler rasmi trafik light
FB_IMG_1576453572397.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah.. Takkan lif pun nak buat majlis perasmian
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
haha ini lawak.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 09:15 AM | Show all posts
kenapa diorang ni petty sangat ni....malunyaaa...dah sama lebel ngan yindia gomen dah...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 09:22 AM | Show all posts
harizs replied at 16-12-2019 07:53 AM
Kejayaan terbesar mrk tu yg bangga giler rasmi trafik light

mamat saddiq ni dah kena trollkaw kaw dalam FB, ada gambau terbaru dia tak???

Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Pprt sgt menteri kerajaan baru ni!!! Bodoh ya amat sgt. Bygkan menteri pon dah mcm ni tahap bodoh dia. Pengikut dia i jamin xde otak
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 10:59 AM | Show all posts
lkick2113 replied at 16-12-2019 07:51 AM
elok lah, kat melaka tembak babi, kat KL resmi lif, baru ni kat penang resmi traffic light..

tambah lagi......

Perasmian kejayaan mewujudkan wasap grouphttps://mforum1.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1183736&fromuid=1692638
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaaaa, ape lawak sangat ni. Lif pun ada upacara rasmi??? Hmmm Acara perasmian lif dengan pemotongan riben oren bersama menteri berbaju oren

Terserlah sifat dahagakan pujian.. Jangan kena troll sampai menangis la yer
Hahahahahahaaaaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba tanya kekawan dlm group Whatsapp
ni lah perubahan kerajaan baru yg pengundi nak
Lain dari yg dulu
Hrp lepas ni rasmi anak tangga
dpt la project catering
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 16-12-2019 09:46 AM
Pprt sgt menteri kerajaan baru ni!!! Bodoh ya amat sgt. Bygkan menteri pon dah mcm ni tahap bodoh di ...

Kan..  Maluu ja dpt menteri2 mcm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 03:23 PM | Show all posts
Najib soal PH: Memang musim rasmi lif, lampu isyarat ke sekarang?
News  |  Diterbitkan Hari ini 11:22 tengahari

Setelah sekian lama menyerang pentadbiran kerajaan Pakatan Harapan dengan isu-isu nasional seperti Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) dan dakwaan penjualan aset negara, bekas perdana menteri Najib Razak membidas tindakan pemimpin kerajaan yang merasmikan lif dan lampu isyarat.

Nampaknya PH sangat happy (gembira) buat majlis merasmikan lif," katanya sambil memaparkan gambar ADUN Seri Setia Halimey Abu Bakar yang merupakan tetamu kehormat di Taman Desaria itu.

Turut menjadi sindiran Najib, adalah tindakan wakil rakyat Bayan Lepas, Azrul Mahathir Aziz.

Beliau pula dipapar merasmikan lampu isyarat lintasan pejalan kaki berhampiran Sekolah Kebangsan Teluk Kumbar.

Alhamdulillah. Lampu isyarat turut dirasmikan Adun PH hari ini.

Memang musim rasmi lif, lampu isyarat ke sekarang ni? katanya.

Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 03:35 PM | Show all posts
saya tak kisah lagi rasmi2 ni....yang saya kisah yang dapat kereja lantikan politik  pangkat besaq2 ni...muka depa tak tau malu ka? tu bukan rasuah ka? wakakakakkakakakakakaka
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-12-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
JohnnySins replied at 16-12-2019 03:35 PM
saya tak kisah lagi rasmi2 ni....yang saya kisah yang dapat kereja lantikan politik  pangkat besaq2  ...

Depa buat takpa....bersusun lantikan politik org2 Pee H.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 04:05 PM | Show all posts
harizs replied at 16-12-2019 03:57 PM
Depa buat takpa....bersusun lantikan politik org2 Pee H.

ahcai2 depa pulak tak tau maksud rasuah...senang la depa tipu...wakakakakakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 04:12 PM | Show all posts
pastikan part 5, tunjuk kejayaan rasmi lampu isyarat lintas jalan kaki  
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 04:48 PM | Show all posts
Al-Patih replied at 16-12-2019 10:59 AM
tambah lagi......

Perasmian kejayaan mewujudkan wasap grouphttps://mforum1.cari.com ...

hanya org bodoh je undi PH hari tu...

Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Yalah kan, penggal depan mungkin xdpt lagi nk rasmi2 ni. Jadi apa yg ada kita potong reben dulu.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.732038s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list