Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
3805
View
56
Reply

Ramai Lelaki Cuba Dekati Cacha Maembong, Tapi Ditolak Begitu Sahaja

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-2-2020 06:31 PM | Show all posts |Read mode
Cacha Maembong dah tak taksub dengan cinta seorang lelaki.


Katabnya disebabkan cinta jkerjaya lakonannya hampir musnah.


Cintanya bersama seorang DJ bukan beragama Islam selama lima tahun cukup buat dia sedar.


Foto: IG


"Dahulu, saya tidak boleh hidup tanpa cinta seorang lelaki. Tetapi, itu zaman remaja, sekarang saya lebih bahagia dan tenang tanpa terikat dengan hubungan cinta.

"Hingga satu tahap, saya merasakan tidak memerlukan cinta lelaki disisi lagi. Saya mampu mengatur hidup dan kerjaya dengan lebih baik selepas putus cinta sejak setahun lalu.

"Saya tak sunyi, malah makin selesa dengan hidup bersendirian,"katanya kepada BH Online.


  



Cacha kata bohonglah kalau tak ada lelaki yang cuba dekat.


Ada pula yang cuba melamarnya jadi kekasih tapi dia menolaknya dengan baik.

"Saya sudah malas memulakan perhubungan baharu. Bosan bercinta bertahun-tahun, akhirnya sia-sia.

  


"Saya tidak mahu membuang masa jika bertemu jodoh dengan lelaki yang serasi. Jumpa ayah dan terus kahwin. Pengalaman cinta terlerai di tengah jalan membuatkan hati menjadi sekeras kerikil. Saya juga tidak terdesak mahu berkahwin," tambahnya. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kena tebuk,ada jgk ke y berebut?{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Confidentnye.....btw suara ko annoying kalau jerit
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 25-2-2020 06:43 PM
Dah kena tebuk,ada jgk ke y berebut?{:smile

Kakak sheols dapat je rembat pilot

Neway cacha ni sapa penah jumpa? Memang cute ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
ooooo dah tu kita nk kena mggelabah tetek lah ni?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 25-2-2020 06:48 PM
ooooo dah tu kita nk kena mggelabah tetek lah ni?

Hahahaha winduuuu dgn ayat nie... tp iolss suka jew klu bubur chacha nie belakon... dia mcm bersahaja jew... urusan personal tu biooorrr dia lah... agak nya klu kt in her shoess lagiii haukkkk pangaaiii tu hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kdg2 comel jgk.tp kdg2 nmpk berkerak
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi iols lagi suka dia ni dari kakaknya emma, lepas emma pakai tudung dulu tu. Kekdahnya iols prefer retis yg being herself, tak bermuka2.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah jumpa dia n Emma last month kat klcc.. Mmg depan2 dorg cantik.. Tp mmg gediklah..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus statement. iols walaupun tak berapa berkenan dgn fam kembong ni tapi pernah dm emma bagi luahan dan kata2 semangat

Tak sangka pastu emma malas main2 lagi terus cari calon. Siap dipuji2 bagus dgn parents lagi

Iols takde sengketa dgn emma. Ayat cacha ni pun bagus. All the best maembong fam
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm iols nak dekati juga tapi iols pn harap ditolak oleh caca

Ditolak ke katil
Aww
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Menunggu abg ipor ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tolak pasal sosial life dia, iols setuju saja apa chacha ni ckp. Better jumpa lelaki yg serious utk berkeluarga dan kawen mcm kakaknya emma dari bercinta kehulur kehilir yg tak tahu penghujungnya. Sometimes hidup sendiri lagi tenang dari ada partner yg bermasalah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:07 PM | Show all posts
azwan ali dan jaapar onn pun belum tentu nak kau dik... konfiden betul mengaku
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:11 PM | Show all posts
umur baper siti aisyah ni??
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekeras kerikil kau...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Chacha palg ctk dlm fam dia
Cuma tuuu la gediknya mmmm
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah jmpe emma je dulu gedik die xyh ckp laaaa.. Tp kecantikkan mereka x leyh nk nafi la..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:58 PM | Show all posts
Xim replied at 25-2-2020 06:45 PM
Confidentnye.....btw suara ko annoying kalau jerit

Tak jerit pun annoying jugak.. Sejenis suara tak sedap didengar..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Buduh dia ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list