Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
26315
View
784
Reply

Senarai permintaan Persatuan Seniman Malaysia mewakili artis2 tersangkak negara.

[Copy link]

Author: Rhyno    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-3-2020 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols dahlah tengah lapar, tengok point no 5 terus my blood go upstairs

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-3-2020 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Doktor,nurses,staf kesihatan,pekerja cleaner, polis, tentera, pekerja kedai runcit,supermarket kalau demand mcm2 memang patut la. Ni so calles artis ni pikir diorang kasta tinggi sgt ke. Apply jela mcm rakyat marhaen jugak
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Wowwww....
Saya setuju dgn seniman dan artis








Dgn syarat....
Semua artis pegi gadai semua rete benda dan hidup mcm rakyat marhaen.



Pokeymark, ko x skolah ke? SRP ko lulus ke tidak????
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi... Mengucap panjang iols

Maki xbaik kan? Mencarut berdosa kan?
Tapi penampar kepada yg berhak, Tak pe kan?

Especially yg ni ha...

. Baucer keperluan diri untuk artis-artis membeli barang2 keperluan harian dengan kerjasama pasaraya2 seperti Giant, Mydin, Tesco dan lain2.

Voucher CJ WOWSHOP, GOSHOP, SHOPEE, LAZADA xmau mintak sekali ke woiii...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 08:46 PM | Show all posts
eeeeeee geli ketiak aku baca permintaan permintaan nya.... uwekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Skuau at 29-3-2020 08:51 PM
AbukRokok replied at 29-3-2020 08:30 PM
adakah mereka golongan yg berasingan dari rakyat lain?


betul tu...bukan ke bantuan tu bersifat umum...depa pon  dh msk kategori tu sumer...atau depa ni lagi tinggi darjatnya drp rakyat marhaen....gitew???
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahahahahahaha.. Tolong install balik otak korang semua geng2 yg so called retis ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 08:50 PM | Show all posts
kerlasssss gitu! kalau yang betul2 layak tu lain citer lah...itulah bila duit banyak kau berjoli beli yang bukan2, ujung2 menagih simpati...ewww...diorang dapat atas kapasiti rakyat malaysia je, bukan sebagai artis yach. So hadaplah apa yang gomen bagi tu...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Puak2 seniman ni nak buat live malam ni dkat fb tp x kan berlangsung punya sbb tarikh 29 mac 2010.. 10 tahun berlalu.. punya tamak nak minta bantuan khusus utk depa, smpai tarikh pun slaah
Screenshot_2020-03-29-20-40-20.png
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
P*ntekkkkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
fakiuuu
demmit
hoiiiii panass tengok
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengarut...

Sama je selfish mcm pemain bola tu...yg xnak potong gaji...sedangkan PM pun sanggup xdpt gaji 2 bln...

Padanlah main bola xinternasional...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
lebih hina daripada homeless,oku n PATI rupa nya retis malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Pu**makbapak korang la lahanat betul retis2 Malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
amboi amboi amboi rm1000 utk 6 bulan disamping bantuan one off + voucher??? sila pupus
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by makneng at 29-3-2020 10:40 PM

So lepas ni korang yg mana fanataik retis tu bawak2 la insof. Jgn beli dr depa ni produk timbang kilo segala. Jgn la gedik pi follow socmed depa. Boikot je produk diorg. Sama je mcm tinvy dgn laki bengap dia tu and sekor lg betina sedeh jual produk timbang kilo.. sape ntah nama. Remember retis n so called founder tudung ke or new money mmg x guna pun. Tu yg bertungkus lumus kat sepital hari2 and dok jaga lalu lintas hari2 tu yg berjasa pd negara termasuk geng2 alam flora and indah water. Mak mmg flip hair je dgn manusia bosom seperti retis n new money founder rebrand or timbang kilo.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampun. Retis malaysia ni memang la... tak terkata dah
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Hanat punya artis takde gred!!! Paling sial!!! Artis yg tak mengembang minda, paling hina, jijik dapam setiap lakonan atau nyanyian.. paling hanat paling sial paling kimekkkk... Odoh punya artis takde gred, cak gahaaram baoat sekor2, gitu je bakat yg dimiliki takde kemajuan, cam sial!!!!!! Bodoh la artis takde gred langsung!!! Memang hina hanat bodohhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Babiknye sekoq2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list