Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
87199
View
1018
Reply

"Aku Yang Fashion Designer Pun Meluat Tengok, Bahalol" - Dato' Rizalman Ibrahim

  [Copy link]

Author: hafiz.ahmad    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 31-3-2020 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Megikari replied at 31-3-2020 12:15 PM
Tuuu diaaaa.. Bertepek2 kena kat itik. Nasib baik tak keluar pokemak2 semua macam diva tu

Sema ...

Mak vv kata orang jeles sbb tu dia kena bash teruk.
Facepalm.
Case closed.



She definitely a spoiled brat.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 31-3-2020 12:37 PM | Show all posts
InVendeTTa replied at 31-3-2020 12:33 PM
Beg gabak dia pakai in salji tu beg brand apa sis? Beg brand dia ke? Siap ade tulis nama lg..

chanel kata tok man..

Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by aderaderker at 31-3-2020 12:39 PM
kucingitam replied at 31-3-2020 12:37 PM
chanel kata tok man..


Tu bag Christian Dior, Chanel yg warna merah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudung itik bakalan jadi the next pareeda
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 31-3-2020 11:30 AM
Laki dia muka papua guinea ada hati fefeeling xreti ckp melayu...kalau komunis xreti bahasa malaysia ...

Balik tanah leluhur Jowo la chuols. Muka tempe ada hati x reti ckp Melayu
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
che_gaia replied at 31-3-2020 12:35 PM
Uiii meluat abis tok RI ngn tinbo ni ekk..muke geram,menyirap aje i tgk..hihihi..tak semua orka ni a ...

Contohnya depa dua ni lah. Both so pprt
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 31-3-2020 11:30 AM
Laki dia muka papua guinea ada hati fefeeling xreti ckp melayu...kalau komunis xreti bahasa malaysia ...

Ha ah muka timor leste sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 01:25 PM | Show all posts
time2 tak dpat job baru nak teringat kawan2 yg susah.. time senang,,kenyang sorang2..time susah sikit nak minta simpati... choiii
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Urghh i never liked atau berminat dgn si Vivy and the gang ni dari awal dia bermula. Aku heran why soo many youngsters batak dgn dia ni. Her achievements? She was born sbg anak org kaya, so the husband. Business? Ahhhhh boring and so mempergunakan org2 yg taksub pada trend saja. Helok laa dia bergabung dgn spesis berlagak bos berjaya tu puihhh.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
golongan mana yg ramai beli tudung itik. tu
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 31-3-2020 12:41 PM
Tudung itik bakalan jadi the next pareeda

Aaaminnn..hahahha..jahat x
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 01:41 PM | Show all posts
kerana kaya bahalol 2 -3 ekoq buat tahana..... habih  semua orang kaya kat malaysia kena.   tak semua orang kaya yang  bahalol macam itik ngan kawan kawan dia.    ada ja org kaya yang pi derma ribu ribu tak heboh kat sapa sapa.....

tu yg org org kaya hat lain sakit hati kat bahalol 2-3 ekoq ni... sebab kerana nila setitik habis susu sebelanga konsepnya.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 01:42 PM | Show all posts
sesuai mak itik kena laser dengan mak hayam ni. tapi dato, kami pun meluat tengok video berleter tapi duk betulkan sejadah atas bahu? motif tak boleh letak kat bawah?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
LembingDayanti replied at 31-3-2020 11:22 AM
halah halah pondan tua pakai jubah ala ala ustaz tahfiz padahal tido sekatil ngan bf zaman berzaman  ...

Dah insaf laaa...dah lebih 10tahun clean tau
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols baca ni smlm and tak tgk lg gmbr beg tu. Now rasa funny tgk beg besar gabak tu bwk naik atas main ski. Hahaha. Serius laa?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 01:52 PM | Show all posts
Muahhahhahhahahhahhahahhahha. Amik kau kena hencap.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan bisnes dia rugi memanjang kerr
Camner dia maintain lavish lifestyle yer
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
And yes selain retis2 yang suker menayang branded stuff........ vivy antara bisneswomen yg suker menunjuk2 menayang pada netizen.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 01:59 PM | Show all posts
rizalman pun bukan sama ke suka flex brand.. ke sebab dah insaf sekarang so low profile
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ehehnurza018 at 31-3-2020 02:03 PM
courtney_xo replied at 31-3-2020 01:35 PM
Urghh i never liked atau berminat dgn si Vivy and the gang ni dari awal dia bermula. Aku heran why s ...


Vivy i okay lagilah, tapi tak boleh blah Lisa Surihani. Tu lagi perangai kekwat, kalah artis gred A.  Dahtu kena bash  haritu kat ig vivy.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list