Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14732
View
394
Reply

[Tempatan] Kebenaran Terbongkar: Kes Kluster Itali Di Sarawak, Kematian 5 Sekeluarga Akhirnya Dirungkai Berpunca Dari ‘Officemate Chinese’

[Copy link]

Author: wunan88    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-4-2020 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
amyza82 replied at 6-4-2020 04:20 PM
Sarawak group ada Post, dia balik 26, ambil mc 2 hari then 28 masuk kerja balik even dia masih tak s ...

Saman je.

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-4-2020 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon KKM tukar nama kluster tablight kepada kluster korea,

kalo masih nak guna nama itali untuk kluster ping ping oink ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Cilaka la seluruh keturunan ko.
Mampos in pain hendaknye
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
shiyalll la ah so ni... even ko sihat walafiat sekarang, harap x tenteram la  hidup ko sbb perangai selfish ko ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
amyza82 replied at 6-4-2020 04:20 PM
Sarawak group ada Post, dia balik 26, ambil mc 2 hari then 28 masuk kerja balik even dia masih tak s ...

Babi betul,

nak double standard tak bagi dedah identiti

yang kes 136 tabligh sampai berjuta kali diulang2 oleh sepet dapig
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 6-4-2020 02:29 PM
Bagi hashtag #klusterDAPitaly

#klusterbabi

pun boleh
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
kes yg ni kesian fmly mangsa...bukan salah mereka...xde lak nk dok canang kluster ahso ni mcm klister tabligh tu...kluster tabligh tu 24 jam dok ratib...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Shiiiitttt elok ja jadik pembunuh! Moga karma gets back to you!
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah pada keluarga mangsa. Srmoga roh mereka semua ditempatkan dikalangan mereka yg beriman.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 05:06 PM | Show all posts
dgn satu thread ni shj
ayam rba pasti mengelupur
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasalah cinapek kalau dia buat xpe kalau muslim buat meroyan serata alam dia. Kawan aku cinapek x habis2 bising psl kes tabligh aritu. Semoga arini dia telan kahak dia sendiri. Sibuk emphasize bangsa agama. Dasar kaki berak tgh jalan.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
katak hijau replied at 6-4-2020 03:10 PM
Dah ada dah pun statement menyelamatkan ahso oleh org melayu jugak. Punya baik org melayu ni



Bodo kepala bana dia nk heran. Celaka punya manusia
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 6-4-2020 02:00 PM
Mesti ahso ni jadi manager pun perangai nauzubillah sampai di aibkan begitu sekali oleh kenalan rapa ...

Bank manager kena lah gitu, banyak target nak kena capai
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 6-4-2020 08:33 PM
Jangan dia buat cerita ada lalu masjid sri petaling dah la

Hahah.. Depa dah check imigresen.. Tu boleh kantoi big time
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 6-4-2020 02:51 PM
Well...
Play victim dengan depa dah bagai isi dengan kuku.  
Padahal semuanorg tau dia x kuarant ...

Kena tolak annual leave katanya
Memang tak la dia nak amik
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 6-4-2020 02:59 PM
Biasa la.. Spesis ni perasaan depa lagi hebat dan. cerdik.. Dah jadi mcm ni.. Harap kerajaan dakwa ...

Amin...
Biar depa dok meringkuk dalam jail
Degil benor depa neh..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 6-4-2020 09:54 PM
Amin...
Biar depa dok meringkuk dalam jail
Degil benor depa neh..

Kan.. Salah tetap salah.. Harus meroyan lps ni jangan buka aib pesakit pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sapeka replied at 6-4-2020 05:43 PM
Kena tolak annual leave katanya
Memang tak la dia nak amik

Dan.bos yang tak.bagi cuti n kena tolak annual leave tu pon harus kena ambil tindakan
Sebab covid ni kan dah lama kot kerajaan kot warning kan
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 6-4-2020 05:55 PM
Kan.. Salah tetap salah.. Harus meroyan lps ni jangan buka aib pesakit pulak.

Padan muka depa
Xde aib aib dah
Patient tersangkak
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 6-4-2020 10:04 PM
Padan muka depa
Xde aib aib dah
Patient tersangkak

Aku x tau la apa ah so fikir bila dia x sihat tapi teruskan pi kerja.. Nak dpt pujian bos pun melampau sangat.. Patut dia dah sedar masa tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list