Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6083
View
99
Reply

[Tempatan] Rafizi keluarkan formula bebas Covid19

[Copy link]

Author: tobby    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-4-2020 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Muncul balik lepas kalah dgn azmin
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 10-4-2020 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
rafizi ni otak dia sama dgn Dr kanak2 Musa Nordin...

Dr Musa ni doktor kanak2 rupanya.  takde kena mengena dgn Covid19.  Astro Awani pernah interview dia pasal covid.  Jawapan dia sama mcm menteri PH &  Dr PAN.  iaitu coronavirus ni masalah kecil saja.  H1N1 lagi bahaya dari Coronavirus,  itu yg dia cakap masa interview dgn Awani

link interview Dr Kanak2  Musa Nordin
https://www.instagram.com/tv/B-v4KCdHrYu/?igshid=bm0jv14jbvfd
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ingat wabak ni kenal siapa yg jadi kerajaan ke?
Tiba2 je..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 11:30 AM | Show all posts
topik ni khas untuk penyokong PN.....penyokong PH ...main jauh jauh....
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Time jadi pembangkang baru kluar segala formula, time jadi krajaan aritu mcm tertelan lidah..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kempunan piji tak dpt pegang apa2 jawatan menteri.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
tobby replied at 9-4-2020 11:31 AM
rakyat sibuk lawan covid19,  Mukhriz &
Madey sibuk nak tumbangkan Muhyiddin

Tgok gaya wak yidin payah nk tumbang..tapi muntri2 lain cm muntri tik tok, muntri doreamon, muntri PPE Menteri ni yg watkan orang boleh ragu2 dgan pemilihan wak yidin
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg betul ke dia kuar formula? Or just another fake news?
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
batusembilan replied at 9-4-2020 12:05 PM
fitnah ni. jgn la dijaja fitnah walau pun mmg aku x suka piji ni

Itula..aku pon xminat tp aku masih tau hukum agama..

nmpk mcm saje nk test water je..kambeng hitamkn dia..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 08:37 AM | Show all posts
Ladybird910 replied at 11-4-2020 02:05 AM
Mmg betul ke dia kuar formula? Or just another fake news?

memang FAKE Beb...
kalu Google hanya ado ni......


Rafizi keluarkan formula bebas Covid19 - Isu Semasa ... - Cari! mv1.cari.com.my › forum
Rafizi keluarkan formula bebas Covid19 - Isu Semasa ...











Web results












Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Al-Patih replied at 11-4-2020 08:37 AM
memang FAKE Beb...
kalu Google hanya ado ni......


Ko gelak dah besar betul... Tp link source yilekkk.. Huhuuu
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku harap yg dengki dgn pm ni semua positive covid 19 dan takkan sembuh so takleh pi mana mampos sendirian je..time2 camni pun gila kuasa..selayaknya mampos letak dlm bodybag keranda dipaku rapi takdak sapa boleh tengok
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2020 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Forfoxache replied at 9-4-2020 03:23 PM
PN is a joke govt. They are afraid to face the music in Parliament and so they will use any excuse e ...

Baru announce kedai gunting boleh buka pun rakyat dah merayu2 kerajaan tarik balik.. kkm pun mohon pertimbangan semula.. semua org masih takut ye..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2020 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Forfoxache at 12-4-2020 08:13 AM
sweetpea911 replied at 12-4-2020 07:55 AM
Baru announce kedai gunting boleh buka pun rakyat dah merayu2 kerajaan tarik balik.. kkm pun mohon ...


Mana taknye..

Wak Jidin said we are fighting an invisible force (aku suspect dia copy Trump nye speech tapi Trump pakai enemy instead of force)  No originality at all if its true.

Takut la ane ngan amoi saloon. Witu force jangan main wor. Witu force sama witu Star Wars force manyak stronk.

KKM pun tahu the powers of the dark force tu suh Wak tarik balik. Dia nak sampai graf mendatar 180 degree baru ok. But still the fear-mongering will not help bring confidence at all.

So, fear monger la sampai duit Malaysia RM1 = USD20cent. Tepuk tangan huray!
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2020 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 10-4-2020 08:00 AM
Lg sorg ko nye mp
Jgn lupe tu...hahah

Yang tu memang tak pandai pun apalagi nak cerdik.
Ramai yang menyesal undi dia termasuk adik dan saudara2 akak. Padan muka mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2020 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau yang ini fake pun masih tak luput formula bodoh dia sampai internet pupus. Itu pun kalau dia bernasib baik, kalau tidak generasi akan datang akan tahu juga betapa bodohnya dia.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2020 10:27 AM | Show all posts
Ladybird910 replied at 11-4-2020 09:34 AM
Ko gelak dah besar betul... Tp link source yilekkk.. Huhuuu

link memang yeeelek...hanyo mcari forum ajo....lain lain yeeelek...cuba Google.....lepeh tu giggle kat cini...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2020 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Forfoxache replied at 12-4-2020 08:05 AM
Mana taknye..

Wak Jidin said we are fighting an invisible force (aku suspect dia copy Tru ...

Tapi covid 19 usa dah 500k tunggu masa nak jadi 1 million je skg ni.

Elok la lantik rafizi ni penasihat trump. Mana tau ad formula piji trump nak pakai.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2020 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
pasa replied at 12-4-2020 10:42 AM
Tapi covid 19 usa dah 500k tunggu masa nak jadi 1 million je skg ni.

Elok la lantik rafizi ni p ...

Fake news rupanya.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2020 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Al-Patih replied at 12-4-2020 10:27 AM
link memang yeeelek...hanyo mcari forum ajo....lain lain yeeelek...cuba Google.....lepeh tu giggle ...

Pemalasssss la tikus ni.. Hahahhaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list