Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
685
View
27
Reply

[2019] NETFLIX REVIEW: OH! BABY pilem tamil

[Copy link]

Author: KIM.K    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-5-2020 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by KIM.K at 17-5-2020 09:25 AM

Sape minat filem tamil cam iols ni ada satu fantasi komedi lakonan Samantha Ruth Prabu pasal nenek kekwat kembali muda usian 20an
Baby is as is a is seorang ibu tunggal yang kematian suami masa pregnant. Dia kerja membanting tulang besarkan anak tunggal lelaki bagai ditatang minyak yang penuh

Bila baby dah tua dia jadi nenek kekwat clash besar dengan menantu. Satu hari, pari-pari jadian sumpah dia kembali muda macam zaman baby anak dara. Bermulalah episod dia catching up with her missing youth

Iols suka filem ni bagi rating 4.499/5 pasal lawak, jalan cerita ringan tak slow, gelak banyak baby ngan besties mulut takda insuran. Samantha Prabu cam biasa, lakonan hebat primadona nih. Sape tak balik raya mesti menitik air mata trigger tengok pengorbanan ibu dalam Oh Baby di Netflix

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-5-2020 09:46 AM | Show all posts
Nak tgk la nnti

movie2 hindi n tamil mmg syok
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam movie kore granny apa ntah lupa
Tayang kat tvn movies baru ni

Haha mmg kelakar betul yg korean punya tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Ye la mcm citer korea nenek jadi muda tu. Tajuk tak ingat. Nak ler jugak layan oh baby ni nanti. Nak tgk versi tamil punya.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 11:42 AM | Show all posts
tagas replied at 17-5-2020 01:46 AM
Nak tgk la nnti

movie2 hindi n tamil mmg syok

Itu memang tidak dapat dinafikan, rata-rata filem tamil memang jalan ceritanya amat menarik
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Samantha klo berlakon mmg best.. bulan ni kureng sikit tgk cita tamil sbb dah boring bulan 4 ritu sehari 2-3 movie balun
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 02:57 PM | Show all posts
baru tgk bala kat astro

citer psl laki botak

syok jg
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 17-5-2020 02:57 PM
baru tgk bala kat astro

citer psl laki botak

Tgk citer housefull 4. Kelakar gila.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 05:45 PM | Show all posts
Sazida replied at 17-5-2020 05:09 PM
Tgk citer housefull 4. Kelakar gila.

ok nnti record

baru record shaada
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam best je
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 17-5-2020 05:45 PM
ok nnti record

baru record shaada

Shaada iols xsuka. Lembap je jln cerita., bala tu agak kelakar la jugak.,
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2020 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 17-5-2020 02:57 PM
baru tgk bala kat astro

citer psl laki botak

iols takde tv..gigih la pegi google bala tadi hehe. woww ayushhman kurrana la belakon! iols memang minat gile dia semua filem ayushhman kat netflix iols tengok

Nanti iols review satu movie dia dgn tabu, adhundhan best gile cite ayushman buta low vision dia ternampak pembunuhan depan mata kat rumah klien. Lawak gile lakonan tabu..nanti chuol tengoklah. Best sangat ayushmann ni



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2020 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 17-5-2020 09:46 AM
Nak tgk la nnti

movie2 hindi n tamil mmg syok

Yeayy sama kite
Tamil ni hiburan ahad pukul 2 petang iols dengan arwah ayah. Ayah berdarah tokwan kerala huhu..hadap dia filem tamil
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2020 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
misc replied at 17-5-2020 11:14 AM
Ye la mcm citer korea nenek jadi muda tu. Tajuk tak ingat. Nak ler jugak layan oh baby ni nanti. Nak ...

Aloo ingat original storyline upenye wsrga emas saduran jugek
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2020 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Supersirap replied at 17-5-2020 11:42 AM
Itu memang tidak dapat dinafikan, rata-rata filem tamil memang jalan ceritanya amat menarik

Cerita tamil humble dekat dgn sityasi masyarakat. Kalau hindi memang fantasi kayangan betul
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2020 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
LuvAurora replied at 17-5-2020 12:44 PM
Samantha klo berlakon mmg best.. bulan ni kureng sikit tgk cita tamil sbb dah boring bulan 4 ritu se ...

Hehe masa pkp 3 ya..wajiblah tengok movie yang berkualiti. Tamil movies memang tak mengecewakan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2020 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
nefnefnef replied at 17-5-2020 05:54 PM
Macam best je

Best juga tapi panjang sgt movie 2 jam lebih
Iols tengok sambil masak di dapur mengekek2 gelak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2020 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 17-5-2020 06:05 PM
Shaada iols xsuka. Lembap je jln cerita., bala tu agak kelakar la jugak.,

Iols ada piring astro ngan njoi siap modem lagi
Tv je takde wuhu
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 04:24 PM | Show all posts
KIM.K replied at 18-5-2020 03:48 PM
iols takde tv..gigih la pegi google bala tadi hehe. woww ayushhman kurrana la belakon! iols memang ...

2 mlm lps ade tayang kan andhadun kat astro colour

seblum kuar astro last year lg dah layan mmg perfecto
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2020 04:35 PM | Show all posts
tagas replied at 18-5-2020 04:24 PM
2 mlm lps ade tayang kan andhadun kat astro colour

seblum kuar astro last year lg dah layan mm ...

Asik ketinggalan je iols asal masuk netflix je dah masuk astro. Macam biasalah taste iols daddy2 cam ayushman nih anak dah dua. Satu lagi minat rajkummar rao belakon STREE kat netflix

  

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list