Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13701
View
140
Reply

Anak Belum Sedia, Bukan Ziana Zain Yang Halang Jumpa Bekas Suami

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Post time 23-5-2020 03:51 PM | Show all posts
The world of the married. Achigittew
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-5-2020 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
esteryen replied at 23-5-2020 07:34 AM
bukan kekejaman kat mak, tapi mmg jantan bebal ni dera anak2 mereka, mestilah anak2 tu takut.
.
...

Kejam nya.. sampai cilikan dubur anak.. bapa jenis apa mcm ni? Anak2 pun trauma.. tak sangka ziana boleh bertahan lama dgn ex husband perangai mcm tu..

Kalau iols sampai bila2 takkan jumpa ayah perangai mcm ni. Panas baran tahap dewa betul.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayah tetap ayah
Lgpon dia nak jaar anak dia solat mengaji
Aku dulu kena lg teruk dr tu.....xde repot polis

Kata2 fbians
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 04:25 PM | Show all posts
esteryen replied at 23-5-2020 03:34 PM
bukan kekejaman kat mak, tapi mmg jantan bebal ni dera anak2 mereka, mestilah anak2 tu takut.
.
...

hamaigatt....sadis nya

patut dah lama kena sumbat dlm penjara

bodohlah bapa yg dera anak pastu expect anak dtg jumpa dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 04:49 PM | Show all posts
Kurex replied at 23-5-2020 02:35 PM
Anak dia yg belah kanan tu adik2 in the making ke? Jaga diri dik... Yg belah kiri tu nampak jantan

Pak zain tu kan soft spoken nampak lembut. Tp yg penting beranak pinak dan jaga elok anak cucu dia. Ex laki ziana plak mmg nampak jantan. Jantan keparat!
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Bestnya ada anak teruna. ....
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Brapa dah umor pak zain? Masih nampak muda cam dolu2
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian...trauma la agaknya...hurmmm nasib la bang kalau ank da x nk jumpa, selagi perkra tu melekat dlm kepla,selama tu la.kena tggu..soal prasaan ni bukn boleh dibuat main..kesan tu spjang hayat,even da maafkan pon, parut tu ada.they will forgive u,but the scars remain forever....
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 23-5-2020 02:35 PM
Anak dia yg belah kanan tu adik2 in the making ke? Jaga diri dik... Yg belah kiri tu nampak jantan

Kepit semacam kan. Tgn siap atas paha mcm pngantin. Tiber tringat anak arwah nora J pun ala2
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mne satu yg kne cili tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
esteryen replied at 23-5-2020 03:34 PM
bukan kekejaman kat mak, tapi mmg jantan bebal ni dera anak2 mereka, mestilah anak2 tu takut.
.
...

seyes r
ngerinye
boleh trauma tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sok_suci replied at 23-5-2020 05:55 PM
Mne satu yg kne cili tu

Kembar yg laki tu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
esteryen replied at 23-5-2020 03:34 PM
bukan kekejaman kat mak, tapi mmg jantan bebal ni dera anak2 mereka, mestilah anak2 tu takut.
.
...

Kesiannya.. klo twin yg girl kena, kesiannya.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 23-5-2020 02:35 PM
Anak dia yg belah kanan tu adik2 in the making ke? Jaga diri dik... Yg belah kiri tu nampak jantan


Ke mana tumpahnya genetik kalau tidak ke keturunan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian.. Bahagian masing-masing
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 08:05 PM | Show all posts
simple je baju raya family...
anak teruna sheols helok2 yach
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg anak2 takmau la jumpa pendera..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 08:39 PM | Show all posts
kenapa bapak budak2 ni tergamak mendera anak kandung sendiri? bukan anak tiri pun. kalau mcm ni dah tua sesok,duk la umah orang tua2. jangan nak expect anak2 dtg melawat
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Esel768 replied at 23-5-2020 03:48 PM
Kalau anak2 dh besar, x payah maknya hasut2 pun.. Anak dh boleh pikir dh

100% true
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 09:22 PM | Show all posts
bodoh betul la org yg ckp ZZ tak benarkan anak jumpa ayah diorang. terpulang dengan anak2 la nak jumpa ayah ke tak...sapa suruh ex husband ZZ tu dera diorang... u never know apa yg anak2 pendam if you dont show love to them.  i bet ex husband ZZ ni tak penah say sorry to ZZ &  anak2 die, yet you expect your anak2 to visit & spend time with you...duh!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list