Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5870
View
125
Reply

Elfira Belanja RM2,000 Beli Pakaian 'Boyish' Untuk Jayakan Watak

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-6-2020 01:54 PM | Show all posts |Read mode
Demi menjayakan watak dalam telemovie Rahsia Malam Jumaat, Elfira Loy mendedahkan dia berbelanja sebanyak RM2,000 untuk membeli pakaian 'boyish'.




Kredit foto: IG




Perkara itu didedahkannya menerusi Instagram Storynya ketika menjawab pertanyaan peminat di mana Elfira mencari palazo yang cantik-cantik.

"Saya ada pengakuan nak dibuat. Untuk penggambaran kali ini saya kena beli banyak gila baju 'boyish'.

"Jadi, saya pergi Time Square untuk beli (pakaian) dan menghabiskan sebanyak RM2,000 untuk banyak barang. Kat situ, palazo dan blouse banyak gila yang best!" katanya.




Kredit foto: IG




Tambahn Elfira, dengan RM2,000 dia boleh dapat satu beg pakaian besar pakaian dan empat pasang kasut.




  



  



Apalah jadi dengan semua pakaian tu selepas tamat penggambaran nanti? - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 30-6-2020 01:56 PM | Show all posts
memang kena tulis dlm bi ke kat ig pastu campur bi  bm bukan dia je ramai lagi me tengok gitu
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 01:57 PM | Show all posts
boleh nampak boyish ke... yg baju hitam nmpk feminin
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau pakai apa pun tetap berlakon kayu.. Beli satu shopping mall baju boyish pun tetap kayu..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 02:04 PM | Show all posts
WeAiNe replied at 30-6-2020 01:56 PM
memang kena tulis dlm bi ke kat ig pastu campur bi  bm bukan dia je ramai lagi me tengok gitu

tak..patut ko tanya 'memang kena mention berapa duit habis ke walaupun soalan tny tpt shopping je?"

Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 02:05 PM | Show all posts
pengarah bodoh mana la yg amek dia ni berlakon jadi boyish
amek la memng tak pakai tudung
cam nad zainal ke janna nik ke
ni amek permpuan ni
berlakon pon tak best
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 02:08 PM | Show all posts
adoiaiiii ramai lagi yg blh jadi jantan.. mengapa dia.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 02:08 PM | Show all posts
WeAiNe replied at 30-6-2020 01:56 PM
memang kena tulis dlm bi ke kat ig pastu campur bi  bm bukan dia je ramai lagi me tengok gitu

u pun sama, sekejap bi sekejap bm...elfira la tu ajar hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 02:09 PM | Show all posts
Ingatkan Cik B..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
iol tak cam itu elfira dlm 2 gambar kat atas. Walaupun tajuk dah tulis elfira. Lain muka dia.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 02:17 PM | Show all posts
haritu nampak dia belakon cerita apa ntah kat ceria

nampak pakai baju besar camni, nampak cam nak cover perut je ada

dalam gamba nampak cantik

kalau real life x kena dengan size dia
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
sheol makin memboolat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Boyish hobbit?????? Kowserrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Boyish?? Nahhh! Btw, pelakon memang kena sediakan pakaian deolls sendirik kah?
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau berlakon kayu EL, tak kisah la jadi boyish ke girlish ker tetap nampak kayu. Sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 02:42 PM | Show all posts
dah emak2 tak yah nak boyish sgt lah acik kenid
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Annoying giler dia ni. Dulu citer beli barang kat Sephora Europe tak sedor soend berapa banyak. Otak dia tak berkembang semacam badan kemetot dia aku rasa.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 02:51 PM | Show all posts
kenapa retis yang kena beli baju? production tak de provide  baju mengikut watak  ke? soalan sirius ni.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 02:53 PM | Show all posts
tak sangka pula pakai palazo nampak boyish.

tak pernah pula ku tengok awek boyish memakai palazo.

kebanyakannya pakai simple tshirt atau jersi, jeans, leather sikit, yg penting tak mekap tebal dan tak bawa/ pakai aksesori.

yg pakai tudung pun ada je kelihatan boyish sbb gaya mereka yg ringkas dan kemas.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 02:55 PM | Show all posts
Belanje rm2k buat dia nilai yang kecil je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list