Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
4497
View
75
Reply

Adakah anda bertemu jodoh dengan pasangan di forum Cari?

[Copy link]

Author: admin6       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-9-2020 11:28 PM | Show all posts |Read mode



Jodoh itu datang dalam pelbagai cara tapi yang paling menariknya bila kita hari-hari layan forum Cari dengan tak tersangka boleh pula terjatuh cinta dengan forumer lain sampailah ke jinjang pelamin.

Kalau korang salah seorang dari apa admin yang maksudkan, jom kongsi sedikit pengalaman dari mula berkenalan dengan pasangan di forum Cari ini hinggalah ke perhubungan lebih serious iaitu nikah.


Multiple Polls: ( Max 2 choices ), Total 95 Users voted
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Related collections:

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-9-2020 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak berminat

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Porem tmpt lepak je. Mmg x la nk cinran cintun.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada yg try .. tapi i terus ckp i complicated
Terus putus asa laaa sorry

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha, nak buat cari dating macam fb dating ke

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada ke yang berchenta dalam forem ni

Macam mustahil ja tapi mungkin ada mana tau kan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Printer pernah kenal dan bercinta dengan 2 lelaki yang selalu dlm forum ni. Bila dating je phone dia asik bukak forum ni.

Sebab mereka la printer pun buat account. Ex yang sorang tu printer tau nama nicknama dia dalam ni. Lagi satu tu tak tau senab dia berahsia
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau dh jodoh, mcm2 cara dibukakan jalan utk jumpa jodoh tu.. tak mustahil gak porumer bertemu jodoh dgn porumer.. tp bg aku sendiri, tak terjadi pun..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
dah ramai yg bertemu jodoh di porem ni
Setakat ni dah attend 2 wedding para poremer

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Pernah terima dm dr seseorang yg dah xaktif pun..nak berkenalan..
Apakan daya saya ni suami org..tolak cara elok..dia pun terima ngan cara elok

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 08:59 AM | Show all posts
ada je jodoh real tp ada pula jodoh atas katil je.  yg jodoh real mostly kaka kenal bahagia.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols kurng percaya laki2 dlm porem ni
Kawan2 boleh tp smpai ke kahwin tu hrp2 x lah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:09 AM | Show all posts
macam mana lah boleh jatuh cinta dengan komen sorang2 macam takde pedoman? ahaksss
jangan kecam sis
larikkkkkkkkkkkkkk

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols vote yg 1st. Dah slmt kawin pun

Comments

tahniah  Post time 21-9-2020 08:52 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:17 AM | Show all posts
Catpaw replied at 18-9-2020 12:13 AM
Haha, nak buat cari dating macam fb dating ke

Saya rasa tak perlu. Kat Fb dating tu pening tengok.
Dengan pic selfie depan skrin. Belum ayat madah berhelah berjela jela.
Ejaan aq tawu etc. Tua bangka nak mampus masih guna ayat BBNU
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:22 AM | Show all posts
siputpepel replied at 18-9-2020 11:09 AM
macam mana lah boleh jatuh cinta dengan komen sorang2 macam takde pedoman? ahaksss
jangan kecam sis ...

hahahaha dont judge a forumer by his comment gituuu
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:36 AM | Show all posts
awanysss replied at 18-9-2020 11:22 AM
hahahaha dont judge a forumer by his comment gituuu

tak semua gitu kan. ramai ja yang komen murni2...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
ais_kosong replied at 18-9-2020 11:17 AM
Saya rasa tak perlu. Kat Fb dating tu pening tengok.
Dengan pic selfie depan skrin. Belum ayat ma ...

Hahaa, nanti nak godek2 fb dating tu ada ape. Dah godek hari tu tapi kena update info apa entah, malesssshh

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 12:24 PM | Show all posts
Catpaw replied at 18-9-2020 12:00 PM
Hahaa, nanti nak godek2 fb dating tu ada ape. Dah godek hari tu tapi kena update info apa entah, m ...

Takda apa pun.. just location kau pastu apa yang kau nak cari..
keluar unbeliveable so aku kelaskan diri ini as memilih
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya guna porem utk luahkan apa yg terbuku dihati sambil dibenci porumer lain..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list