Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
5305
View
55
Reply

Ramai Minta Syafinaz Ganti Tok Kat Dalam Gegar Vaganza

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-12-2020 01:04 PM | Show all posts |Read mode






Ketegangan yang dirasakan di dalam dewan antara dua juri wanita ini turut dirasakan para penonton di luar sana. Malaha,n ramai berpendapat yang ianya bagaikan buku bertemu ruas.


Episod kelapan pertandingan Gegar Vaganza 2020 menyaksikan lapan peserta beraksi di peringkat suku akhir. Namun, apa yang lebih menarik perhatian penonton ialah komen juri tetap (Dato' Khadijah Ibrahim) dan juri jemputan (Datuk Syafinaz Selamat) yang agak panas.


Lebih mengujakan apabila ada netizen yang meminta Syafinaz menggantikan Tok Kat yang didakwa sudah tidak lagi relevan, betul ke?





Foto :Twitter




Bagi netizen yang sudah saban tahun menyaksikan program ini, komen yang diberikan oleh Tok Kat bukan mengenai persembahan artis itu sendiri. Tetapi, ia lebih kepada berkirim salam, bertanyakan siapa pereka baju, mempromosikan kedai makannya dan lain-lain.





Foto : IG




Namun, apabila ada juri jemputan yang memberikan komen teknikal, dia turut memberikan komen yang seolah-olah menidakkan kredibiliti juri jemputan tersebut.



Foto : Twitter


Foto : IG




Malahan, hos GV, Nabil sendiri turut bergurau menyatakan yang Syafinaz akan kembali menjadi juri jemputan minggu hadapan kerana ramai permintaan daripada penonton yang mahukannya.





Foto : Twitter




Jadi, sama-sama kita nantikan adakah pihak produksi akan akur dengan permintaan netizen atau kekal dengan cara lama. Anda rasa bagaimana? - CARI



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-12-2020 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tok pinaz komen adalah realistik .. suka dengar. Selain ber aura bersemangat bergaya dan bijak.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak ganti ganti taun depan..

Kang dia kritik mus punya pelat english..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai xtgk gv ni,apa y komen pedas tokpinaz y buat tokkat tercalar?kekeke~

Walaupun pd ai,mmg irrelevant pun tokkat nih,mcm xde apa2 fungsi selain drpd berkirim salam,baju cantik,beli kat mana yadayada~ bukhetty better laa..tokram pn mcm bias je ai tgk
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 02:11 PM | Show all posts
tak perasan pula mereka berdua bercakaran ri tu..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 02:23 PM | Show all posts
tokpinas as juri tetap rasa tak boleh lagi kot.juri tetap bigstage ok.

cari yg sama level dgn tokkat, buk hetty. tp boleh bagi kritikan membina lah mcm bukhetty.

last season mcm ada panggil julie sudiro kan, tp the way she lontarkan komen mcm ala2 toksir. berkerut nak paham
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by miss_strangers at 1-12-2020 02:29 PM

Biar la buk Hetty je selamanya jadi Juri tetap GV. Tapi jangan ada finalis dari indo waktu buk Hetty jadi Juri
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tok Pinaz antara vampire tanahair muka lansung tak menua sama saja dari dulu hingga sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat ig tokram heols tgh defend nek enjut ye chuols #kenaldari14tahun
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 1-12-2020 01:06 PM
Tok pinaz komen adalah realistik .. suka dengar. Selain ber aura bersemangat bergaya dan bijak.

Sharinaz pandai bercakap
mungkin pengalaman sebagai lecturer
bila dia bercakap kita rasa nak dgr
sampai habis
seorg yg berkarisma
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 03:17 PM | Show all posts
Suka dgr shafinaz komen sbb very educated & wajah tak makan usia.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
tok kat ni 2nd choice je chuolss.. 1st choice buk hetty x dpt join sbb pandemic and anaknya nak kawen..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila Datuk Syafinaz, Datuk Mokhzani jadi judges. Terus rasa level GV naik sikit sebab dengan penonton-penonton kat rumah terus rasa cerdik sedkit mendengar komentar daripada mereka. Harap Tok Kat, memang jadi program nyanyian taraf2 tokvida je la.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
elokkk lahh tu... semoga tahun depan tok kat dah tak berdosa dah sbb dh smpaikan salam.. ye lahh, tok kat kan orang islammm... berdosa kalau tak sampaikan salam.. walaaooooooooopunnnnn.

GO GO KETAHIAN
GO GO KETAHIAN
GO GO KETAHIAN
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 03:30 PM | Show all posts
Astro ni pelik sikit suka ambil juri yang tak relevant dengan kepakaran orang tu. Macam rancangan nyanyian ambil lah orang yang profesional dalam nyanyian jadi juri. Ini tidak pengarah filem dia ambil jadi juri.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanti tok pinaz jadi juri tetap ada aje yang hencap sheols... Tok kat memula dolu pun ramai yang suka..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul.. kita nk dengar komen yg teknikal.. walaupun tok ram pun jaga bahagian teknikal tp heols x pandai nk berkata2 sangat.. jd peserta x belajar di mana kesilapan dorang.. sedangkan tok kat konon2 nk beri semangat bla bla.. hello ni pertandingan nyanyian bukan kem bina semangat.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 1-12-2020 03:20 PM
Bila Datuk Syafinaz, Datuk Mokhzani jadi judges. Terus rasa level GV naik sikit sebab dengan penonto ...

setujuuuuu sgt bab jadi cerdik tu, apa komen syafinaz sgt realistik, memberi ilmu, dan selari dgn pandangan kita sbg pendengar..

dtg si khaty kontra trus. yg sedap kata x sedap, yg x sedap dikatanya "i feellllllll youuuuuu"....

syafinaz speaking london dia pn dan dan la nk speaking all the way...sblm2 ni spekaing celup2 je...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
husna_amal replied at 1-12-2020 03:30 PM
Astro ni pelik sikit suka ambil juri yang tak relevant dengan kepakaran orang tu. Macam rancangan ny ...

buat rugi duit je kan ambik apek n mamat khalid tu, x relevan langsung, awie pn hr tu x function jgk...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 06:18 PM | Show all posts
Apa tok pinas cakap?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list