Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1339
View
7
Reply

Comel! Diana Danielle Terharu Peminat Namakan Anak Sempena Namanya

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-1-2021 08:54 AM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG




Diana Danielle meluahkan rasa terharu apabila peminat menamakan anaknya sempena nama pelakon itu.




  



Berkongsi menerusi Instastorynya baru-baru ini, Diana menerima kiriman mesej menerusi Instagram (DM) daripada seorang gadis yang memaklumkan bahawa adik perempuannya baru sahaja dilahirkan.


Apa yang menarik individu berkenaan memaklumkan bapanya peminat Diana sehingga menamakan anaknya itu sempena nama aktres terbabit.




Kredit foto: IG




Menyatakan dirinya terharu dengan penghargaan itu, Diana mendoakan semoga bayi berkenaan membesar menjadi anak solehah. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-1-2021 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak namakan anak pun kena bagitau retis tu. Tapi dah minat kan, jadi tak boleh kata apa la + excited acik ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila la Diana Danielle dengan Sofia Jane nak berlakon sebagai anak beranak.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau bukan anak beranak pun berlakon sebagai musuh Diana nak caras laki Sofia pehtu ada elemen2 mistikus paranormal pun hurkeh. Then buat plot twist macam cerita Korea ropa2nya deols memang anak beranak, kakaka.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 05:28 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 18-1-2021 05:16 PM
Bila la Diana Danielle dengan Sofia Jane nak berlakon sebagai anak beranak.

deyols pernah berlakon sama cite Hanyut tp x sure watak anak beranak ke idok
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 18-1-2021 05:28 PM
deyols pernah berlakon sama cite Hanyut tp x sure watak anak beranak ke idok

Mcm bukan uols. Tingin betul tengok meka jadik anak beranak. Pehtu format drama ala2 drama2 kat SBS yang lawa ja gambarnya tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 18-1-2021 05:17 PM
Kalau bukan anak beranak pun berlakon sebagai musuh Diana nak caras laki Sofia pehtu ada elemen2 mis ...

Story line macam best. Minta Khabir Bhatia direct and skrip by his wife Mira Mustapha. Mesti meletup macam Kekasihku Seru dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list