Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2347
View
29
Reply

[Tempatan] Bapa berdepan 67 tuduhan rogol anak berusia 14 tahun dan rakan anaknya

[Copy link]

Author: EJALTI       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-2-2021 05:53 PM | Show all posts |Read mode
Bapa berdepan 67 tuduhan rogol anak berusia 14 tahun, rakannya

https://www.malaysiakini.com/news/564054

Diterbitkan 23 Feb 2021, 5:24 pm



Seorang lelaki berusia 42 tahun akan menghadapi 67 tuduhan jenayah merogol anak kandungnya dan rakan sekolah yang berusia 14 tahun.

Menurut Ketua Polis Klang Selatan Shamsul Amar Ramli, suspek telah merogol anaknya sejak dia berusia 10 tahun empat tahun lalu.

Dia akan didakwa di Mahkamah Sesyen Klang esok dengan sembilan tuduhan di bawah Seksyen 376 (1) Kanun Keseksaan kerana merogol yang memperuntukkan hukuman penjara maksimum 20 tahun dan sebatan jika sabit kesalahan.

Sementara itu, suspek juga akan didakwa dengan 58 pertuduhan bawah Seksyen 376B (1) Kanun Keseksaan kerana kesalahan sumbang mahram yang memperuntukkan hukuman penjara maksimum 30 tahun dan sebatan jika sabit kesalahan.

Shamsul berkata dalam kes pertama, siasatan mendapati suspek mengajak rakan anaknya ke rumah di Klang pada 7 Januari.

"Kemudian suspek telah menolak mangsa ke atas katil dan merogol. Selepas itu, dia berpesan supaya tidak beritahu sesiapa.

"Bagaimanapun, mangsa memberitahu insiden tersebut kepada seorang rakan bernama Natasha (bukan anak suspek) dan Natasha telah memberitahu kepada ibu mangsa.

"Mangsa dibawa ke balai buat laporan," kata Shamsul pada kenyataan hari ini.

Selepas itu, anak perempuan suspek, ditemani oleh ibunya, juga membuat laporan setelah mengetahui bahawa rakannya membuat laporan polis.

Dia mendedahkan bapa kandungnya itu telah merogol dirinya sejak berusia 10 tahun dengan insiden terbaru didakwa berlaku pada bulan lepas.

Suspek merupakan penjual air tebu mempunyai dua rekod jenayah termasuk kesalahan berkaitan dadah.


Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-2-2021 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Jual air tebu??? Knp la tgn dia tak digilis mesin air tebu tu.Kan bagus mcm tu.Jantan sial mcm ni patut mammmm cpt2.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh babi nyaaaaaaaa. Tolg jgn simpan babi ni boleh x..hantar ke zoo negara!
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap perogol dihantar ke taman buaya ..
Jimat duit kerajaan nak nanggung..kalau ada 100 orang perogol..dah bolrh bagi berapa ekor buaya dah
Gemuk2 dan sihat2 gitu..
Pastu biar perogol tu tak ada keturunan
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
alieyrina replied at 23-2-2021 06:47 PM
Eh babi nyaaaaaaaa. Tolg jgn simpan babi ni boleh x..hantar ke zoo negara!

Setuju 100%..mohon kena ikat tepi cam air tebu heollss jual kat dlam kandang rimau belang takpun singa..spesis dajal setan laknettt..isshhhhh benci la dgar kes rogol2 nihh
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 08:13 PM | Show all posts
Ci vai  tapi masalah lgbt lagi serious esp dosa sajat
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru aritu aku tertengok movie rogol....bapak mangsa cari sungguh2 pas dpt terus bunuh tanpa buka topeng muka perogol tu...ayat dia best... dari aku biarkan kamu mkn minum di penjara dgn duit cukai yg aku byr...baik aku bunuh kamu rasa mmg cool gila bapaknya tu....so berbalik kepada topik ....baik dibunuh sahaja perogol2 ni....nak bagi mkn minum dlm penjara buat apa
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 08:42 PM | Show all posts
dah sampai masanya kerajaan establish database untuk pedo dan kaki dadah ni...  dan juga kaki dera, tak kira la dera isteri ke anak ke...  supaya orang boleh tau dan elak manusia2 jahanam macam ni...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab tu populasi mereka perlu dibendung...jangan bagi cecah 80%>.....

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
chaos_sweetly replied at 23-2-2021 06:44 PM
Jual air tebu??? Knp la tgn dia tak digilis mesin air tebu tu.Kan bagus mcm tu.Jantan sial mcm ni pa ...

Gilis tangan nak watpe?  Baik gilis kote..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ada yang boleh jadi batman kasi lupus segala pedo and rapper ni kan bagus. Aman dunia kanak-kanak. Mental illness pun kurang sebab victim cenderung emosi tersentuh.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ambik tebu yg dia jual tu, sumbat kt jubo. Lahanat gila dgn kwn2 anak jadi mangsa. Maka mak2 sekalian, berhati2 la jgn bagi anak2 pegi rumah kawan sesuka hati.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ini iblis. dh makan anak, makan pulak kawan die. eeeeei mohon banduan dlm penjara pijak die ni smpi mati. abes chite.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Bini kepada laki perogol x kan tak tayu. Mementang anak sendiri tutup mata. Bile kena org lain baru nk berani. Sumbang mahram ni takan bini x tau. Laki curang pon boleh detect.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Celaka pya jantan... mati lg baik
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 11:36 AM | Show all posts
Dgn ank kwn d bedalnya, chibai, gi mmpos.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 12:02 PM | Show all posts
terima kasih natasya (bukan nama sebenar) kerana memberitahu ibu mangsa...anda seorg yg sangat perihatin terhadap rakan anda.
agak2 kalau ibu rakan tak buat report polis, ibu mangsa (anak kpd perogol tu) akan buat report tak? sbb dia buat report lps dpt tahu ibu rakan anak dia buat report.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 12:03 PM | Show all posts
dlm berita di atas ni nampak tak peranan lelaki kat mana?? sepatutnya anda pelindung wanita...tp tp...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
apa kena orang ni..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 23-2-2021 08:42 PM
dah sampai masanya kerajaan establish database untuk pedo dan kaki dadah ni...  dan juga kaki dera,  ...

Tak boleh... Tak baik buka aib orang katanya
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list