Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1554
View
13
Reply

Dapat Gambar Pisau, Didi Astillah Dimaki 'Perangai Dajal'

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-3-2021 08:05 AM | Show all posts |Read mode
Pelakon dan penyanyi Didi Astillah mendedahkan menerima mesej berbaur ugutan yang dikirimkan seorang individu tidak dikenali di Instagram.








Didi atau nama sebenar, Dayang Nazilah Awang Astillah turut terkejut apabila terbaca teks yang dihantar dengan menggunakan kata-kata kesat.


Lebih mengejutkan, individu berkenaan turut mengirimkan foto sebilah pisau sambil memarahinya tanpa sebab.


Didi ada memuat naik tangkap layar teks yang diterimanya di Instagram, pada Isnin.








Wanita berkenaan meminta penjelasan Didi mengenai hubungannya dengan seorang lelaki yang dikenali sebagai Aiman Aziz.


Menerusi pautan yang dimuat naik itu, Didi yang tidak membalas mesej berkenaan seolah-olah membuatkan pengirim berkenaan terus menghantar teks sehingga mula mengeluarkan kata-kata kesat.

Macam yang korang nampak di Instagram, tentang saya menerima satu DM daripada seorang perempuan yang marah-marah, maki, bagi kata kesat, dia ugut, dia hantar gambar pisau.

Jadi pada yang tanya sejujurnya saya tak kenal dan tak tahu apa motif dia. Tak tahu kenapa dia marah sangat, kata adik kepada Bella Astillah ini menerusi video di Insta Story.


Dia pada masa sama turut mengambil keputusan untuk membuat laporan polis atas mesej yang diterima.






Kredit foto: IG Didi



Atas apa yang dia buat saya akan ambil tindakan cuma sekarang masih di set, tak habis shoot lagi. InsyaAllah lepas ni akan buat laporan, saya sendiri ada gambar muka dia daripada sosial media, katanya lagi.


Meninjau ke ruangan komen pada posting tersebut, rakan artis dan peminat turut sama memberikan reaksi terhadap apa yang dikongsi bintang berusia 25 tahun itu.




Sumber: Media Hiburan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 2-3-2021 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
ketahian apa kah innehhhh????
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 08:12 AM | Show all posts
lahh ngan si aiman ni ke.. cari le orang kaya deknon
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Pening lah baca dm tu.. Mental la sender tu.. Kosser sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 09:24 AM | Show all posts
kakak n adik sama sama tibaiunta...
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 05:40 PM | Show all posts
fanatik sgtt ke dek.. smpai dm cmtu hahahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
sekali baca tak faham..
nnt la baca balik..ke sampah..? hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aneem at 2-3-2021 07:44 PM

Aku malas nk komen sbb betina ni bukan function sgt pun
Tp takleh blah la tgk org pegang pisau tu
Pegang pisau gitu dh kenapa
Iklan pisau ke hanat
Ntah2 betina ni yg create story, nk panaskan nama yg sendu
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Aneem:    Edited by Aneem at 2-3-2021 07:44 PM  Aku malas nk komen sbb betina ni bukan function sgt punTp takleh blah la tgk org pegang pisau tuPegang pisau g ...


Ex bf dah kahwin. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
haha saiko naw, sendu2 pun dpt pisau yach
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Astillah sisters ni penyanyi ke pelakon ke apa...
Tak berkenan la dgn pakaian si didi ni..tak lama lg adik dia lg sorg tu pulak kot jd retis segera
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa adik Didie Astillah?
Bella Astillah ke?
ke so Aiman tu adiknya?
Aiman Ni sapa pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2021 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
beatgirlX replied at 2-3-2021 11:11 PM
Sapa adik Didie Astillah?
Bella Astillah ke?
ke so Aiman tu adiknya?

Didi astilah dgn Aiman Aziz ni peserta Kamilah Bintang tahun 2010 dulu...masa tu Wanie Karie yang jadi juara
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2021 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalaulah dikumpul balik peserta Kamilah Bintang ni & buat show kat astro pun bagus jugak....dulu Pak Nil jadi salah sorang juri tu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list