Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1501
View
18
Reply

Sampai Rebah Ibu Dibuatnya Bila Dapat Kejutan Banglo Sebiji!

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-4-2021 11:37 AM | Show all posts |Read mode
Anak mana tidak mahu membahaigakan ibu bapanya.




Kredit foto: Twitter




Terbaru, ramai warganet sebak melihat video perkongsian seorang pengguna Twitter menunjukkan kegigihan seorang anak membahagiakan ibunya.


Menurut perkongsian Iskandar Arifin, wanita dalam video berkenaan dikenali sebagai Puan Juzailah berusaha keras demi mencapai impiannya untuk membahagiakan ibunya.







Dalam video itu, kelihatan Puan Juzailah membawa ibunya masuk ke rumah baru mereka yang masih dalam proses pengubahsuaian.


Puan Juzailah yang kelihatan sebak ketika memberi kejutan itu turut terkejut dan agak panik apabila ibunya rebah.





Kredit foto: Twitter




Bak kata Puan Juzailah, kisah Puan Juzailah ini boleh dijadikan pembakar semangat untuk kita semua.


Jangan pernah berasa rendah diri hidup dalam serba kekurangan, sebaliknya berusaha untuk berjaya  dan membahagiakan ibu bapa kita. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 12-4-2021 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols is tak kenal puan juzailah ni
Dia.menoaga ke apa?
Founder.produk apa ke mcmana?
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringin jugak nak buat macam2 untuk keluarga ibu & adik beradik. Insha Allah
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 02:15 PM | Show all posts
usahawan kosmetik..founder Seri Lady
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 02:32 PM | Show all posts
Jika berpemampuan apa salahnya pasti membahagiakan
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 02:43 PM | Show all posts
alhamdulillah tumpang bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 03:09 PM | Show all posts
alhamdulillah rejeki acik
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 03:56 PM | Show all posts
Alhamdulillah bagus anak2 yang membahagiakan org tua.

Cuma dalam nak berkongsi bahagia hati2lah amik video aurat si ibu tu harap lebih berhati2.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 05:18 PM | Show all posts
Artemesiaa replied at 12-4-2021 02:32 PM
Jika berpemampuan apa salahnya pasti membahagiakan

kan, kalau berkemampuan, bukan takat banglo, kereta, tanah, semua benda nak bagi kat mak ayah, family sendiri.
tapi apakan daya.. kerja pun on off, gaji pun minima.. hidup segan mati tak mau.. tiba2 ayah mintak Honda.. kita spender pun macam roti canai..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah....harap iols pun dpt mengembirakan Ibu Abah cmni jgk suatu hari nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 06:30 PM | Show all posts
Ramai betul founder kat Malaysia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Adrif replied at 12-4-2021 05:18 PM
kan, kalau berkemampuan, bukan takat banglo, kereta, tanah, semua benda nak bagi kat mak ayah, fam ...

Kannnn..sekali sekala balik kampung,dapat hulur duit belanja pun dah rasa syukur.nak lebih,di luar kemampuan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagusnya. Buat baik kat family dapat rezeki berganda nanti
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg mkn gaji ada je bg mak / ayah rumah tp x share . Yg founder mcm ni 50% ikhlas 50% marketing
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
ketambangkang replied at 12-4-2021 01:15 PM
usahawan kosmetik..founder Seri Lady

Dahsyat ye meleis menyokong produk timbang kilo. Yg ponder brand sendu pon boleh milionair
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
dah agak ponder timbang kati "beli la produk saya sbb saya anak yg membahagiakan ibubapa" skalipon kualiti produk level sampah menipu pengguna
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 02:30 PM | Show all posts
korg dengar balik video tu .. ada sebut ... pengsan ..pengsan ..

nak berlakon jugak ker??
amik mak jd kan content
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 11:28 PM | Show all posts
Alhamdulillah.. bila lagikan nak bahagiakan orang tua kita sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 03:44 AM From the mobile phone | Show all posts
nuralisa replied at 13-4-2021 02:30 PM
korg dengar balik video tu .. ada sebut ... pengsan ..pengsan ..

nak berlakon jugak ker??

Dah kecoh dkt insta ramai menyampah ckp lakonan / content. Siap ada yg sound direct xsangka pakai vellfire tp mak duk rumah flat

I xsangka warga porem ramai tertipu aku mmg dah jangka ni lakonan / utk laku kan produk / tunggang mak @ agama
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list