Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
28391
View
221
Reply

"Saya Dah Tak Sesuai Berlakon Rebut Lelaki, Cinta Tiga Segi" - Fazura

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-4-2021 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawa fazura ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
kabshigam24 replied at 19-4-2021 10:46 PM
Aku bukan jennie lah gila. Babs betul. Jennie rajin upload thread aku tak. Kau ingat semua yang ba ...

Sesungguhnya aku sedang berpuasa.maki hamun bukan style aku.sukahati kau lah masing2 sudah bahagia pun

Aku doa dibulan ramadhan ni semoga sumpah seranah yang kau bagi tu pulang kepada kau semula.amin....dan aku doa moga kau merasa dalam situasi apa yang mereka rasa.amin...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 10:06 AM | Show all posts
no_el replied at 18-4-2021 08:36 PM
I nak tgk faz bawak watak peguam bela gitu. Menegakkan hak wanita. Pendakwaraya si fatah. Lps tu mem ...

eh good idea la uolsss
terus iols terbayang cerita the good wife

Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fly_over at 20-4-2021 10:58 AM

bila tered dh elok ckp psl kerjaya. ada pulak yg nk ckp psl personal. kang bila retis2 duk jaja psl personal netz lain marah pulak retis xde kualiti asik jaja personal life. org cerita psl kerjaya ko komen la kerjaya dia. kualiti, kuantiti kerja dia. ni mratib pulak psl kisah lama dh kenapa.. sengal dooh..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 10:48 AM | Show all posts
gud luck faz...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Elok faz berfikir begitu...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 11:14 AM | Show all posts
tiktok fazura yg ada kimK tu , membawa aku kesini... jelingan fazura terhadap kimK sgt tajam n penuh kebencian
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 11:41 AM | Show all posts
masa faz umum dia preggy tu dia terpaksa tolak offer osman ali kan..rasa2 citer pasal apa ya...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
eira2310 replied at 20-4-2021 11:41 AM
masa faz umum dia preggy tu dia terpaksa tolak offer osman ali kan..rasa2 citer pasal apa ya...

Rasanya berkaitan ajaran sesat, aron aziz dan eliza
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 12:23 PM | Show all posts
Geeayden replied at 20-4-2021 12:03 PM
Rasanya berkaitan ajaran sesat, aron aziz dan eliza

wah..patut la faz consider offer tu..mesti bessttt..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakgarang replied at 20-4-2021 11:14 AM
tiktok fazura yg ada kimK tu , membawa aku kesini... jelingan fazura terhadap kimK sgt tajam n penuh ...

Tu ler.. Ala ala faz nak sekeh jer kepala kimK tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 01:21 PM | Show all posts
kabshigam24 replied at 18-4-2021 05:06 PM
Dulu ni rebut laki itu ke kalau takde kek batik takleh ini fazxlofa . faz pun sama bongokz dulu gadu ...

Dorang memang tak ngam bertahun-tahun mula dari drama keagamaan apantah dulu. Part berebut jantan tu climax. Takla berebut pun, cuma sakit hati ex bf jatuh ke tangan seteru
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 01:35 PM | Show all posts
Betul lah tu. Seiring dgn usia... kalau watak camtu je memang kelaut la jawab nya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 01:36 PM | Show all posts
all the best
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by shoyuna at 20-4-2021 05:52 PM

Rasanya faz dah pernah mainkan watak lawyer. Dalam drama arahan erma fatima. Masa tu seterupun ada sama

Klu watak berat rasanya tak pernah lagi meols tengok faz berlakon jadi orang buta pekak macam dalam citer Black Rani Mukherjee tu. Teringin jugak nak tengok citer macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 20-4-2021 09:32 AM
Sesungguhnya aku sedang berpuasa.maki hamun bukan style aku.sukahati kau lah masing2 sudah bahagia ...

Hahaha well kau pun fitnah orang tetiba lain macam.. petik nama apa sikit terus cop jennie lagi dahsyat kau.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
supermum replied at 20-4-2021 01:21 PM
Dorang memang tak ngam bertahun-tahun mula dari drama keagamaan apantah dulu. Part berebut jantan  ...

Yep kan. Tapi forumer lain dok lah cakap bukan sebab jantanz. Walhal salah satu memang sebab jantanz pun. Semua tahu kot. Tapi memang time berlakon erma fatima itu. I hope nak tengok they ols duduk atas satu stage sama2.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
shoyuna replied at 20-4-2021 01:42 PM
Rasanya faz dah pernah mainkan watak lawyer. Dalam drama arahan erma fatima. Masa tu seterupun ada s ...

Yang dia buta tu ke uolls? Bukan Black meh.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 20-4-2021 05:04 PM
Yang dia buta tu ke uolls? Bukan Black meh.

Haahlah chuols. Yang Rani berlakon tu citer Black
Dengan uncle Amitabh Bachan. Both lead ada strong character.

Tapi ada gak citer korea tajuk Blind. Heroin tu jadi buta lepas accident pastu jadi saksi pembunuhan.

Klu faz bawak salah satu watak macam ni mesti best


Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by AkokKocik at 20-4-2021 07:24 PM
nakkomenjugak replied at 20-4-2021 12:36 AM
Lawa fazura ni


Klu d swak lawa maknanya sombong/gedik...

Kacak maknanya cantik/lawa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list