Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
14751
View
155
Reply

Sharifah Rose Promosi Drama Pertama, Netizen Tak Kasi Can Hentam Kaw-kaw

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-5-2021 03:04 PM | Show all posts |Read mode






Instafamous yang kini bergelar pelakon, Sharifah Rose telah memuat naik sedutan drama bersiri pertamanya di Twitter. Kegembiraannya jelas dengan kapsyen penantian sekian lama kini berakhir namun disambut dengan pelbagai reaksi daripada netizen.


Bagi pengikutnya, mereka tidak sabar untuk menonton bintang kegemaran mereka beraksi. Bagaimanapun, lebih ramai yang menjadikannya bahan jenaka, siapakah yang menunggu drama klise sebegini?






Foto : IG




Netizen menyatakan bagaimana drama yang mempunyai tema cinta cringe sentiasa mendapat tempat di kaca televisyen? Sudah tiada cerita lain kah yang menarik untuk ditayangkan?



Selain itu, mungkin masih ramai lagi yang terbawa-bawa antara perang dingin berbalas kenyataan antara Izara Aisyah - Sharifah Rose dan netizen di Twitter satu ketika dahulu.







Foto :Twitter


Foto : IG



Bagaimanapun, ada juga netizen yang meminta agar pelakon baharu ini diberikan peluang memandangkan ianya adalah drama pertama lakonannya. Jangan lah terlalu kejam, okey?




Foto G



Apa pun, kita nantikan bagaimana sambutan drama bersiri ini. Baru episod pertama kan? - CARI


Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 16-5-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Sasha abedul tu bertiang lg berbakat..baik die je jd heroin wlupon mule biase2 sgt
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
takde yang masuk komen lagi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tajuk pun
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ermm cam boring je dia ni. Kata instafamous tp tik tok n even temubual dgn pengacara nivea tu pun nmpk boring sgt dia ni. Communication fail!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
not bad le....x dek over cam sweet ke...cool macam eka farhana tu...shasa bedol tu lame gle....bagi character  macam mana...expresi muka sama je....
baru satu episode...lek dlu....ada reza sepet tu yahoooo....
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
mesti stok2 drama bangang ni
kowserrrr nk tgk
baik tgk Single Terlalu Lama
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok je dia berlakon...yg perli dia haritu lg la kayu...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 03:39 PM | Show all posts
dia ni ke kontrobersi yang buka tudung kat siam tu, gambar dia viral tu kan

amboii, make up nampak cantik sungguh

gambar yang viral kat siam tak pakai tudung tu yang tak pakai make up sgt tu nampak mcm anak aci india sebelah rumah kawan aku kat brickfield
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni sape sbnrnya....
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca explaination director drama ni, pihak tv station yg bg nama heroin drama ni... Mmg base on popularity and number of followers...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_almas replied at 16-5-2021 07:39 AM
Dia ni sape sbnrnya....

Ex gf ank Dato K
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
love_warrior replied at 16-5-2021 03:46 PM
Ex gf ank Dato K

Ooo...tiba2 leh jd pelakon ya...herooin tk kenal...hero pun i kursng minat..sbb muka garang..jd tkleh nak follow mana .i tertungu2 episod akhir citee mika...si khai bahar tu berlakon tp tkde lah bila i tunggu2...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih ada lg ke tgok drama melayu
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 03:56 PM | Show all posts
tertengok smlm.. i rasa lakonan dia ok jer..for a beginner..x la kayu sangat..
tapi cuma nak komen...dia tak cantik sangat pon..kulit pon gelap..gigi x lawa..muka mmg basic habis...kategori muka melayu pure classic.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kadang pelik taste orang kita ni..yg elok je berlakon dikatanya kayu..yg bertahun2 kayu dikatanya elok
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 03:56 PM | Show all posts
rasanya memang tak laaa nak tengok citer ni....
sorry ye....
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk lakonan dia x natural pun.. ada kayu sana sini.. supposedly kalau dh tau 1st time berlakon, jgn la terus jd heroin.. kalau letak dia supporter role ok la kot.. sbb bila tgk byk sgt mimik muka or lenggok badan yg x natural ni, mmg boleh turn off la nk lyn citer...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
cikkilata replied at 16-5-2021 08:04 AM
Tgk lakonan dia x natural pun.. ada kayu sana sini.. supposedly kalau dh tau 1st time berlakon, jgn  ...

Ni 2nd time berlakon, sblom ni pembantu dlm drama Khaibahar jd hero..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang kasi la chance dia berlakon. Ke prefer pelakon pelakor jadi lead?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list