Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1234Next
Return to list New
9811
View
72
Reply

Wawa Zainal Terkilan Ramai Aktres Tolak Berlakon Filem Sulungnya

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-6-2021 04:01 PM | Show all posts |Read mode
Wawa Zainal mendedahkan mengambil masa lama untuk memilih pelakon bagi membintangi filem pertamanya.


Kata pelakon dan usahawan itu, dia terkilan kerana ramai aktres menolak tawarannya untuk berlakon dalam filem Sabda Kekasih.


Jelas Wawa, tawaran berlakon itu ditolak bukan kerana bayaran sebaliknya tidak yakin dengan syarikat produksi miliknya dan suami, Aeril Zafrel yang baru setahun jagung dalam industri seni.




Kredit foto: IG




"Syarikat saya dan Aeril iaitu Respected Citizen Production Sdn Bhd memang masih lagi baru dan filem Sabda Kekasih adalah produk sulung kami.

"Mungkin disebabkan itu ramai yang masih was-was dengan kemampuan kami. Rasanya bukan disebabkan oleh bayaran.

"Mungkin juga alasan disebabkan berlakon di samping Wawa Zainal dan perlu membawakan watak kedua. Apapun kami bersyukur kerana mendapatkan seorang pelakon yang tidak kurang hebatnya iaitu Sharifah Husna," katanya kepada Suara Merdeka.


Bagaimanapun, mereka bersyukur apabila dipertemukan dengan Sharifah Husna menerusi Instagram yang berjaya membawakan watak itu.

"Aeril yang nampak dia di Instagram dan kemudian, kita nampak memang Sharifah Husna boleh membawakan watak tersebut dengan baik sekali," katanya.




  



Mereka juga bertuah mendapat khidmat dua pelakon hebat, Fauziah Nawi dan Sabri Yunos untuk membintangi filem berkisar pemuzik jalanan, Bukhari (Aeril Zafrel) yang mengubah kejahilan dirinya kerana cintakan seorang gadis iaitu Kasih Murni (Wawa Zainal).




  



Sabda Kekasih akan ditayangkan di saluran Astro First 480 mulai 24 Jun ini.


Kita nantikan hasil karya sulung pasangan suami isteri ini. Gempak ke tak? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape funder?

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm syiok sendiri je.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 23-6-2021 04:09 PM
Sape funder?

Errrrr...takut nya
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 04:23 PM | Show all posts
harap filem yg dihasilkan berkualiti
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 04:25 PM | Show all posts
tengok poster pun dah tahu...
orang takut sebab entah2 filem syok sendiri dan di paksa2 tacap lipstick lipmatte wawa kentot dia tu yang kering... habis rosak bibir orang nanti...

confirm lepasni keluar berita filem berjaya kutip 56 billiyon....
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah mula jd peminat sharifah husna sejak dia berlakon watak perempuan psycho dlm drama tv3..tak ingt tajuk
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 04:32 PM | Show all posts
Dah tu hero ngan heroin kamurang berdua. Siapa mau jadi extra. Mesti semua nak jadi watak utama.
Adoi.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 04:35 PM | Show all posts
laki bini produce pilem laki bini sendiri belakon?
pastu org nak tengok kene bayar lagi dekat astro?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 04:38 PM | Show all posts
Korang lalu lalang kat explore ig pun dah cukup dah

Tak kuasa nak bayar untuk tengok filem korang

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Xminat 2 ketul ni. Tp tgk suntingan mcm cantik
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg takkan ku beli la...tyg dkt tv pun xhingin tgk
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Skrip ko tak bagus kot takpun aktress tu busy.
Bila sendiri jd producer sendiri jadi hero heroin bau2 syok sendiri tu sangat jelas yaaa

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 05:01 PM | Show all posts
laaa kenapa sendiri jadi hero heroin...adoiii cari la org lain kot yer pon...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah serupa citer Kiamat sudah dekat.. Eh..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 05:08 PM | Show all posts
sendiri produce, sendiri laki hero heroin. jimat blanja ke tu 🤭
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 23-6-2021 04:43 PM
Xminat 2 ketul ni. Tp tgk suntingan mcm cantik

Kan nmpk cantik, impress jgak aku
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
confirm offer dgn bayaran ciput ala kadar..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
I skeptikal kalau producer/pengarah jd pelakon utama...mcm sol anak papa tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Company sendiri, sendiri arah, sendiri belakon.

Aku yang bukan pelakon pun tak teringin nak kerja dgn production macam ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list