Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1112
View
18
Reply

Kata Orang..

[Copy link]

Author: Vellfire       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-7-2021 08:21 PM | Show all posts |Read mode
183161743_1481775148847525_3899200726863676217_n.jpg


Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha.. Ala2 dlm iddah gitu ek.. Pd hal lepas putus x sampai doplohpat jam boleh je kapel dgn org lain
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-7-2021 08:47 PM | Show all posts
makneng replied at 21-7-2021 12:41 PM
Haha.. Ala2 dlm iddah gitu ek.. Pd hal lepas putus x sampai doplohpat jam boleh je kapel dgn org lai ...

hehe kan
ada gak orang cakap.. takder yang baru tu sebab masih belum move on

Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada je y mcm tu,spesis boye jantan dan boye betina bosan dgn mangsa,dah ada spare part lain haa
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaa. Tapi rebound relationship tak bagus untuk kesihatan mental bagi yang betul belum move on.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Terus ada pengganti tu mungkin sbb masa dlm relationship dah pasang2 byk2 keliling pinggang.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
...spare parts planning kena efficient
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ye. baru la tak nampak gelojoh sangat hahhaha.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 06:13 AM From the mobile phone | Show all posts
memek muka kartun ni, macam muka mintak pelempangg
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha lawak..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau betul terluka mmg la perlu masa, nampak sangat la sebenarnya dlm diam dah pasang yg baru cuma tunggu yg lama berambos baru declare puii
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Ndala mod, bukan pencurang tapi move on dan lama suda tersiksa dengan yg lama. Hahaha. Buat apa sedih lama2. Cari yang baru, jgn buang masa.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
My ex husband remarry after 2 months divorce.... myself remarry almost a year lepas divorce..  kira both of us cepat kawen lah... nothing to do with orang ke 3,4,5,6 dah jodoh kan
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Akak baca dengan nada original Sabahan yang sangat pekat dek.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 11:11 AM | Show all posts
rebound ni bahaya... heheheh... a risky move.. tapi klau boleh ubati hati apa salahnya.. hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by buapakperut at 22-7-2021 05:57 AM

my fren kena curang lakinya ,sampai cerai, now, keluarga ex lakinya  kutuk my fren sebab da nak kawen, da 3 tahun kot.yang si ex laki takut nak kawen sebab in denial dengan skandal tu .moga eksiden si miang dan si penyondhol
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk hanis iddah lama sangat tapi ada yg nak tunggu.. jadinya, sauk je la kan
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahhaha kalau dah jodoh, apa salah nya
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:12 PM | Show all posts
kakakakakaka.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list