Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1234Next
Return to list New
8888
View
73
Reply

Neelofa Semakin Berisi-" Nampak Lain Bentuk Badan Walaupun Baju Itu Besar"

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-7-2021 02:51 PM | Show all posts |Read mode
Bukanlah kali pertama netizen berteka-teki tentang status kehamilan selebriti yang juga usahawan terkenal, Neelofa.


Terbaharu, pengikutnya dalam Instagram sekali lagi meneka bahawa Neelofa sedang hamil anak sulung apabila bentuk badannya kelihatan lebih berisi menerusi sebuah video promosi yang dimuat naik dalam Instagramnya semalam.


Dalam video berdurasi selama hampir empat minit itu, Neelofa atau nama sebenarnya Noor Neelofa Mohd. Noor, 32, itu seperti membiarkan videonya berbicara apabila menjadi tumpuan mata netizen tajam memperhatikan bentuk badannya yang kelihatan agak berisi termasuk pada bahagian perutnya walaupun Neelofa memakai jubah potongan longgar.




Kredit foto: IG




Perubahan fizikal itu sekali gus menguatkan lagi andaian peminat bahawa selebriti kesayangan mereka itu kini sedang berbadan dua.


Menjengah dalam ruangan komen, ramai pengikutnya menitipkan ucapan tahniah walaupun tidak pasti sama ada bekas pengacara rancangan MeleTOP itu sedang hamil atau tidak.


Tahniah Lofa dan Haris. Jaga kandungan baik-baik. Semoga dipermudahkan segala urusan, kata seorang pengikutnya dalam Instagram.


Hamil ke Neelofa? Nampak lain bentuk badan walaupun baju itu besar. Nampak sangat (jelas), komen seorang lagi pengguna Instagram.




  



Sebelum ini, Neelofa atau mesra disapa Lofa pernah beberapa kali di duga sedang hamil oleh peminatnya selepas dilihat kerap memegang dan mengusap perutnya menerusi satu sesi siaran langsung dalam Instagram baru-baru ini.


Paling ketara, isteri kepada pendakwah bebas, Haris Ismail itu dilihat memegang dan mengusap perutnya berulang kali kerap duduk kerana dipercayai keletihan kerana berdiri.








Selain itu, Neelofa juga pernah disangkakan hamil selepas netizen mendakwa melihat bentuk baby bump pada sekeping foto yang dimuat naiknya dalam Instagram.




  



Sekadar info, Neelofa dan Haris atau lebih dikenali sebagai PU Riz bernikah dalam sebuah majlis penuh eksklusif di hotel terkemuka di ibu negara pada 27 Mac lalu.


Sebelum ini, Haris pernah berhasrat mahu segera menimang cahaya mata dan memiliki zuriat yang bakal menjadi mujtahid akhir zaman atau ahli agama hasil ikatan sucinya bersama pengacara Next To Neelofa itu. -CARI


Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau btl pregnant, dia announce lah jap lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar la dia
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampun, berapa banyak thread la nak dibuka utk berteka teki dia pregnant ke tak. Adoi
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak fahamlah.. Banyak betul bukak thread yg sama
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak benang pasal benda yg sama, untuk jana perhatian & stay relevant..macam nak kawin pun sama, kejap2 up infor walaupun cuma hints sana sini..
Tunggu kalau perkara ini benar akan pasti dicanang
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Reporter cari tak buat survey dulu ke sebelum buka thread atau janji cukup kuota belasah je?
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
rimasss gila, benda yg sama je duk up hari2. makin galak dia menunjuk dah org bagi attention
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak betul thread... hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg kalau retis mengandung kena update 9bln ekkkkk
Eh silap....mula dr kawen
Eh silap lg....dr zaman lom kawen

Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha,ni MMG saja nak kasi hint,kalau betul nk cover mesti tau ke da update beranak kat hospital
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:16 PM | Show all posts
ye tahu dia pregnant, takyah la bukak thread banyak kali yihhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:17 PM | Show all posts
JDT replied at 31-7-2021 03:07 PM
Reporter cari tak buat survey dulu ke sebelum buka thread atau janji cukup kuota belasah je?

diorg nak kejar KPI.. bukak tred banyak2 dpt 3000 sebulan..
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 31-7-2021 03:17 PM
diorg nak kejar KPI.. bukak tred banyak2 dpt 3000 sebulan..

Patutlah....tapi tak pasal-pasal Neelofa yang kena kecaman nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:37 PM | Show all posts
Wartawan cari ketinggalan ketapi bukak thread yang dah ade
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk tgn dia yg pakai cincin tu cantik kan. Kurus runcing dan putih. Selalu pergi manicure kut kan. Lawa lah tgn dia.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi..mcam nk kuor lagu kpop pulak...byak benor teaser nye
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Boringnya setiap inci perbuatan & perubahan dia nak kena ada thread
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
So preggy betui ke Idak?
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
So kita patut buat apa skang ni? Lompat bintang ke cane..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list