Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
139788
View
1750
Reply

Cuaca Di tempat Anda Waktu Ini

[Copy link]

Author: seribulan       Show all posts   Read mode

Post time 21-11-2005 09:32 AM | Show all posts


hujannnnnnn.....bestnyee..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-11-2005 10:38 AM | Show all posts
dr. semlm mendung jerr...pastu mlm tadi ujan sampai ke pagi...
siap blackout lagik...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2005 11:28 AM | Show all posts
Originally posted by club64 at 20-11-2005 07:35
kat tempat saya sekarang ni sejuk dlm 7'C.musim fall.kat gunung pun dah banyak snow.kalau kena hari cerahi tersangatlah cantik pemandangannya.hari ni pulak berkabus sangat tebal ala - ala jerebu ka ...


NA kat mana club? Kalau kat Wales, time camni hujan, hujan dan hujan lagi! Temp dalam 7-12 C. Kengkadang turun frost, kengkadang just chilly

---------

Kat Kedah hari ni hujan, sambung dari semalam.....heheh bestnya tidur sejuk2 ni.....takpun pekena ubi kayu rebus dengan sambal ikan bilies!
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2005 11:27 PM | Show all posts
ateee, wehhh!!!!

pantai timur dah mula banjir.... harap2 tak de yg terkorban
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2005 11:32 PM | Show all posts
incik spitfire..amacam itm seri iskandar..dah pesat membangun ker..apahel tak kabo yg mike nih lecturer kat sana..mike kenai mr raguraman tak..ade ke lagi die?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2005 12:23 AM | Show all posts
ketika ini cuaca di gombak ialah suam2 kuku..sekian laporan drpd sy.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2005 10:52 AM | Show all posts
mendung tak bererti hujannnn...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2005 06:46 PM | Show all posts
ptg ni ok.... tak hujan.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2005 02:19 AM | Show all posts
siang tadi hujan, malam2 gini panas pulak
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2005 03:26 AM | Show all posts
keadaan tenang je malam ni diselangi dgn bunyi bunyian dari jalanan di bawah sana, angin sepoi seopi bahase melanda floor 27 nih....sejuk la sket...tp cuaca agak lembap laa...rs tak slesa...suhu pun rendah sket...td ptg mendung je pastu hujan renyai sket je...tatau la area lain...tu jer..

p/s Firebird909 melaporkan utk CARi Geographic Channel .....Singapura.:love:
Reply

Use magic Report

liyana306 This user has been deleted
Post time 2-12-2005 08:00 PM | Show all posts
ramalan cuaca yang paling aku suka ialah kat www.msn.com.my
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-12-2005 09:59 PM | Show all posts
hujan lebat n kemudian renyai...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2005 10:39 PM | Show all posts
below freezing.. -12 celcius.. tgh snow.. nak masuk winter dahhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2005 09:48 AM | Show all posts
Jumaat malam itu hari hyujan lebat mencurah2 dari pkl 8.30 sampai 10.30 lepas tu reda jadi renyai2 sampai pagi esoknya....pagi Sabtu aku tinjau ke pekan, tengok air sungai dah burst tebing, kawasan rendah banjir dan sawah2 semua jadi tasik.....paras dada.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2005 09:50 AM | Show all posts
Jumaat malam itu hari hyujan lebat mencurah2 dari pkl 8.30 sampai 10.30 lepas tu reda jadi renyai2 sampai pagi esoknya....pagi Sabtu aku tinjau ke pekan, tengok air sungai dah burst tebing, kawasan rendah banjir dan sawah2 semua jadi tasik.....paras dada.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2005 02:58 PM | Show all posts
Hujan rintik rintik, pastu lebat, skang mendong le plak....

p/s mcm nk ujan lagik nih....:hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2005 03:50 PM | Show all posts

tempat eon cerah je ari ni.. ahaks!

kb cerah ari ni.. tp xtau ler mlm kang ujan ke.. cuaca skrg bkn leh duga..

ingat dh banjir besar thn ni tp al'hamdullillah matahari muncul jua..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2005 08:08 PM | Show all posts
hujan ni ari sekejap je, mendong dari tgh hari sampai ptg....skang ni cam breezy je...

p/s kalau hujan best gak nih:kerek:
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2005 09:50 AM | Show all posts
ujan lak ari ni...

lebat lak tu.. nak banjir lagi ke ni???

matahari x muncul2..

kalu kat umah ni dh lm lentok ni..
hihi!
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2005 10:18 AM | Show all posts
atteee, wehhh!!!

mendung tapi tak hujan
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2005 04:24 PM | Show all posts

kb cam magrib dh nie..

alahai nak banjir second time kot...

biji mata ni dh nampak bantal bucuk ni..
Reply

Use magic Report

filebox This user has been deleted
Post time 7-12-2005 04:31 PM | Show all posts
tempat aku hujan lebat..
kilat sabung menyabung..
dah naik beku dah aku dok dlm opis ngan aircond camlahnat tokleh nak adjust..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2005 03:11 AM | Show all posts
KL ni musim lembap sekarang. Sejuk sepanjang masa (sebab rumah aku atas bukit dan banyak hutan)
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2005 08:23 AM | Show all posts
pagi ni semua clear
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2005 11:36 PM | Show all posts
cheras ----------hujan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048388s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list