Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17794
View
152
Reply

NEW RIBBON EMBROIDERY CLASS

[Copy link]

Author: noor_hannah       Show all posts   Read mode

Post time 14-9-2006 09:29 AM | Show all posts
salam
k.noor, saya berminat nak join...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2006 09:29 AM | Show all posts
Originally posted by noor_hannah at 13-9-2006 03:29 PM



zie.. kak noor pun tak sabar.. lagi satu.. kak noor suruh dia quote betul2.. bagi tau kita berapa harga barang2.. berapa dia nak upah penat.. kak noor rasa berbaloi lah.. dan mmg murah.. takl ...


eii..bestnyer.. mmg tak sabor.. Kak Noor.. around RM50 mmg sanagt reasonable. Ammall pasal tempat ..tak kisah kat mana-mana.. asalkan area kl / selangor nih laa...Cuma harap waktunya nanti sesuai.. harapnya takder apa-apa event family jer..:pray:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-9-2006 12:52 PM | Show all posts
Originally posted by ammall at 14-9-2006 09:29 AM


eii..bestnyer.. mmg tak sabor.. Kak Noor.. around RM50 mmg sanagt reasonable. Ammall pasal tempat ..tak kisah kat mana-mana.. asalkan area kl / selangor nih laa...Cuma harap waktunya nanti se ...



ammall.. kak noor try nak buat win-win situation.. cikgu untung.. kita pun untung..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2006 12:32 PM | Show all posts
Assalammualaikum..

nani nak tanya.. ada tak sesiapa yg berminat nak attend kelas RE ni.. before raya.. kalau ada pls pm me...

tarikhnya... 23 Sept, 1 Okt n 8 Okt...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2006 11:13 AM | Show all posts
Kak Noor,

Aritu masa 1st class utk R.E yg Kak Maizana buat tu boleh tak Kak Noor tunjukkan gambar tool kit yg beli masa class R.E tu.  Nak tau juga apa barang2 yg diperlukan utk nak join class R.E ni.  Hopefully Kak Noor tak keberatan utk tempek gambar tool kit R.E.

Thanks.:tq::tq:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-9-2006 12:25 PM | Show all posts
Originally posted by yatt1979 at 18-9-2006 11:13 AM
Kak Noor,

Aritu masa 1st class utk R.E yg Kak Maizana buat tu boleh tak Kak Noor tunjukkan gambar tool kit yg beli masa class R.E tu.  Nak tau juga apa barang2 yg diperlukan utk nak join class R ...



insyaallah.. nanti kak noor tepekkan.. masih ada 2 bungkus l@d punya tak ambik2 lagi tu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2006 10:10 AM | Show all posts
askm semua,

Arienna bukan ahli thread nie tapi berminat sgt nak joint boleh ker?
Kalau boleh masuk kan nama arienna sekali.....tapi arienna mmg tak de basic langsung pasal RE.

Tq.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2006 01:18 PM | Show all posts
salam..
saya pun macam arienna.. bukan ahli thread & have no basic about RE. kalau tarikhnya ok.. saya pun nak join.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2006 05:09 PM | Show all posts
Originally posted by arienna at 19-9-2006 10:10 AM
askm semua,

Arienna bukan ahli thread nie tapi berminat sgt nak joint boleh ker?
Kalau boleh masuk kan nama arienna sekali.....tapi arienna mmg tak de basic langsung pasal RE.

Tq.


InsyaAllah, kalau takde basic pun boleh buat/belajar RE tu, yg penting MINAT tu mesti ada. Saya pun masa attend kelas cikgu tu mmg takde basic langsung pasal RE, OK jugak belajar. Cuma lepas tu tak praktikkan ilmu tu, tu yg jadi lupa balik.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 08:48 AM | Show all posts
kak noor.. nama sy dah ada dua kali tue..:hmm:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2006 09:53 AM | Show all posts
YG NAK ATTEND:

1.  arienna
2.  l@d
3.  batrisya
4.  adhwan
5.  yatt
6.  flowerjune
7.  kak noor
8.  melisamuhd
9.  myra03
10.azima
11.cikpah
12.jellypuff
13.arang kecil
14.manis jelita
15.melur
16.naiz
17.rzjs
18.seroja/azie
19.ibu sara
20.msdnoraini
21.cikdak (lu ni betul ke mau join??)
22.dahlia976
23.bunga ketela
24.wa'ah
25.honeydew
26.crystal biru
27.jajie
28.harumanisz
29.myipo
30.laila
31.ammall
32.ne'ot
33.jajabing0
34.manisjelita





YG OFFER RUMAH:

1. jellypuff - putrajaya
2. batrisya - cheras
3. manis jelita - ampang

(siapa lagi yg offer rumah baru ni.. kak noor lupa lah??)





[ Last edited by  noor_hannah at 21-9-2006 09:15 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 11:01 AM | Show all posts
terima kasih kak noor hannah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2006 12:08 PM | Show all posts
Originally posted by arienna at 20-9-2006 11:01 AM
terima kasih kak noor hannah



sama2 arienna..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2006 12:13 PM | Show all posts
kepada sesiapa yg nak join kelas yg kak noor sebutkan ni.. untuk sebarang maklumat sila hubungi kak noor sendiri.. kak noor tidak bertanggungjawab atas apa2 info yg org lain beri.. sebab dah ada yg tanya kak noor pasal ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 01:47 PM | Show all posts
kak noor, untuk kelas tu nanti kena bawak tools sendiri ye....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2006 01:49 PM | Show all posts
Originally posted by harumanisz at 20-9-2006 01:47 PM
kak noor, untuk kelas tu nanti kena bawak tools sendiri ye....


harum.. u ke yg offer rumah ari tu??

ok.. kalau ikut perancangan asal, mmg cikgu yg supply.. tapi apa2 pun, nanti kak noor confirm semula..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 04:10 PM | Show all posts
Originally posted by noor_hannah at 20-9-2006 01:49 PM


harum.. u ke yg offer rumah ari tu??

ok.. kalau ikut perancangan asal, mmg cikgu yg supply.. tapi apa2 pun, nanti kak noor confirm semula..


kak noor, tak de plak, silap kot... rumah saya kecik je kak noor... takut tak muat dan tak selesa pulak nanti...hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 06:45 PM | Show all posts
Originally posted by noor_hannah at 20-9-2006 12:13 PM
kepada sesiapa yg nak join kelas yg kak noor sebutkan ni.. untuk sebarang maklumat sila hubungi kak noor sendiri.. kak noor tidak bertanggungjawab atas apa2 info yg org lain beri.. sebab dah ada yg ...



A'ah.. sapa2 yg nak tahu lebih detail better contack kak noor.. sbb ada gak yg bertanya Nani.. mungkin terconfuse dgn kelas nani

so my asnwer... nani tak tahu apa2 tentang kelas kak noor... apa jua discussion or deal antara kak noor dgn tenaga pengajar tu nani tak tahu... kemungkinan tenaga pengajar tu sama... tapi kalau kak noor dah dpt org lain.. itu nani tak tahu..

Utk elakkan salah faham.. better le ask d rite person.. Kak Noor... sbb bahaya kalau dengar dr pihak ke 3 ni..  mungkin maksud sama.. tapi cara penyampaian berbeza.. itu yg kadang2.. tersalah erti... n boleh menimbulkan curiga... benda2 ni le yg kita nak elakkan..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2006 02:10 PM | Show all posts
nak join gak kak noor...jgn lupa masuk nama sy skali yer...:pmuka:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-9-2006 11:41 AM | Show all posts
YG NAK ATTEND:

1.  arienna
2.  l@d
3.  batrisya
4.  adhwan
5.  yatt
6.  flowerjune
7.  kak noor
8.  melisamuhd
9.  myra03
10.azima
11.cikpah
12.jellypuff
13.arang kecil
14.manis jelita
15.shima_man
16.naiz
17.rzjs
18.seroja/azie
19.ibu sara
20.msdnoraini
21.cikdak (lu ni betul ke mau join??)
22.dahlia976
23.bunga ketela
24.wa'ah
25.honeydew
26.crystal biru
27.jajie
28.harumanisz
29.myipo
30.laila
31.ammall
32.ne'ot
33.jajabing0
34.manisjelita






YG OFFER RUMAH:

1. jellypuff - putrajaya
2. batrisya - cheras
3. manis jelita - ampang

(siapa lagi yg offer rumah baru ni.. kak noor lupa lah??)

[ Last edited by  noor_hannah at 27-9-2006 11:46 AM ]
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091948s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list