Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
159618
View
1606
Reply

Bowling

[Copy link]

Author: azlina697       Show all posts   Read mode

Post time 10-6-2009 03:22 PM | Show all posts
suami aku pandai kalau pasal bowling ni...tiap2 minggu dia off mesti dia turun summit main bowling, sekarang dia tgh sibuk training utk inter department dia....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2009 03:40 PM | Show all posts
kalau ada sebarang tournament tu inform lah boleh suami aku ngan kwn2 dia join.... sj jer dorg suka pergi ramai2 lagi2 plak kalau main team...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2009 04:44 PM | Show all posts

Balas #1342 jeriah_md\ catat

wah mesti suami dia ni hebat kan...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2009 07:31 PM | Show all posts
kira ok lah...pemain amatur jer...tp yang x tahan tu gaya masa nak pergi tu..tarik beg bowling tu dah macam pramugara lah pula...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2009 11:45 AM | Show all posts
apa kata korg anjurkan game bowling berpasukan satu team kena ada 3 lelaki dan 1 wanita mesti happening punya...
boleh suami aku bawa kawan2 dia join korg amacam cantik tak????...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2009 03:50 PM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 10-6-2009 16:44
wah mesti suami dia ni hebat kan...


MOSTI ler... tapi  hebat  si karambunai nih lagi..... boling lagi... berenang lagi... angkat berat ke hulu angkat berat ke hiliq lagi.... woooooooooo   aku nak pikir ajer  dah penat... tu belum buat benda2 nyer lagi...


hah!!  dept aku (sumer janitor)  main boling kat sunway pyramid wiken nih.... aku bajet longkang ajer ler..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2009 03:51 PM | Show all posts
10 Jun, 2009


Enam Dipilih Ke Kejohanan Boling Wanita Dunia

KUALA LUMPUR, 10 Jun (Bernama) -- Kongres Boling Tenpin Malaysia (MTBC) hari ini mengumumkan enam pemain yang dipilih bagi menyertai Kejohanan Wanita Dunia (WWC) di Las Vegas dari 25 Julai hingga 3 Ogos.

Mereka ialah Esther Cheah, Sharon Koh, Shalin Zulkifli, Siti Safiyah Amirah Abdul Rahman, Wendy Chai dan Zandra Aziela Ibrahim Hakimi.

"Keputusan dibuat selepas perbincangan panjang lebar pada mesyuarat Jawatankuasa Pembangunan/Pemilihan Kebansgaan dan Jawatankuasa Pengurusan malam tadi," kata setiausaha agung MTBC Sidney Tung dalam kenyataan di sini.

Katanya pemain-pemain itu dipilih berdasarkan perakuan jurulatih kebangsaan Holloway Cheah setelah pemerhatian rapi dan pertimbangan serius dibuat terhadap kemampuan mereka semasa latihan serta berdasarkan prestasi mereka pada Terbuka Singapura hujung minggu lepas.

Beliau berkata pasukan itu akan memulakan latihan intensif Isnin ini.

Bagi julung kalinya, WCC membuka pintunya kepada penyertaan pemain profesional dan, menurut Tung, Malaysia dijangka menghadapi saingan sengit daripada pasukan Amerika yang dibarisi enam pemain profesional selain dari Korea Selatan dan England.

"Berdasarkan prestasi cemerlang yang dipamerkan pemain boling wanita kita pada Terbuka Singapura hujung minggu lepas, pegawai dan jurulatih yakin pasukan ini mampu mempamerkan prestasi hebat di Las Vegas nanti," katanya.

Pasukan Malaysia adalah juara bertahan bagi lima acara berpasukan pada 2007 semasa Malaysia menjadi tuan rumah kejohanan dua tahun sekali ini.

MTBC juga mengumumkan pemilihan Zatil Iman dan Adrian Ang bagi mengambil bahagian dalam Sukan Dunia Kaoshiung, yang akan berlangsung di Taiwan dari 16 hingga 26 Julai ini.

-- BERNAMA




arap2 yg kena pilih tu menang ler... weyyy
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2009 08:32 PM | Show all posts
:pompom: :pompom: hoyeii...hoyei...:pompom: :pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2009 07:12 AM | Show all posts
Originally posted by jeriah_md at 11-6-2009 11:45
apa kata korg anjurkan game bowling berpasukan satu team kena ada 3 lelaki dan 1 wanita mesti happening punya...
boleh suami aku bawa kawan2 dia join korg amacam cantik tak????...



bagus suggestion ni -

apa kata nemo, wadud, gepren? -

saya nak juga main - tapi kat ampang la -
dekat sikit -
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2009 03:01 PM | Show all posts

Reply #1349 dexa's post

tak kisah jer kat mana2 pun,laki aku tu pun kalau kwn2 dia ajak main boling kat mana2 pun

sanggup dia turun....aku rasa mesti bestkan.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2009 03:05 PM | Show all posts
korg announce lah "pertandingan bowling sahabat forum 2009"

amacam cantik tak?

korg open lah kat semua thread...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2009 03:08 PM | Show all posts
Originally posted by jeriah_md at 14-6-2009 15:05
korg announce lah "pertandingan bowling sahabat forum 2009"

amacam cantik tak?

korg open lah kat semua thread...hehehe



wah!!!ni aku bg cadangan patut mod bg kredit lebih kat aku ni

boleh ke mod.....hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2009 12:09 PM | Show all posts

Balas #1352 jeriah_md\ catat

xleh.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2009 04:51 PM | Show all posts
-edit-

[ Last edited by  karambunai at 18-6-2009 08:39 ]
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2009 01:52 AM | Show all posts
Originally posted by dexa at 12-6-2009 07:12



bagus suggestion ni -

apa kata nemo, wadud, gepren? -

saya nak juga main - tapi kat ampang la -
dekat sikit -


dexa ni asyik ampang jer..pi la main kat luar plak..nanti orang cop jaguh kampung
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2009 03:37 AM | Show all posts

Reply #1355 mynemokembali's post

betul......betul.....betul.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2009 08:39 AM | Show all posts

Balas #1355 mynemokembali\ catat

jgn sejaguh2 kampung dia pun skali main 200pin jatuh... mmm
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2009 09:45 AM | Show all posts

Reply #1357 karambunai's post

oklah tu...baru tegar namanya...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2009 01:17 AM | Show all posts
yeah sokong....dexa mmg mantap..

kampung pun kampung la
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2009 12:40 PM | Show all posts
wah semalam g main bowling utk dua hari berturut2.. tidak tidak tidak... main stright ball macam arghhh.. xreti straight2 ball ni. uwaaaa.. tgh dok pikir dimanakah aku meletakkan bola hook aku.. uwaa...

main dua hari berturut2 purata dlm 140pin aje. hampes....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081403s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list