Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
69894
View
302
Reply

Pusar atas kepala ade barape?

[Copy link]

Author: rurouni_khairul       Show all posts   Read mode

Post time 4-10-2016 08:24 PM | Show all posts

Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2016 12:30 PM | Show all posts
laki aku pusar 2, anak lelaki aku pusar pon 2.. maka panas lah berdua tu memanjang bergaduh pantang silap sikit. rasa mcm nk pindah rumah je klu dorang dh bercekau
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2016 09:43 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2016 09:58 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2016 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Pernah dgr org tua kata kalau ada 2 pusar bagus bela kambing. Ntah betul ke tidak...
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 09:58 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2016 11:07 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2016 11:40 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2016 09:31 PM | Show all posts

Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 12:29 PM | Show all posts
Kalo yang ada pusar 3 macam mana pulak?..Anak lelaki saya ada 3 pusar.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2016 08:28 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2016 10:46 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2016 04:08 PM | Show all posts
inazurah replied at 11-3-2007 06:45 PM
ada 2 kiri dan kanan.. baik mmg baik orgnye... tak sangka berubah jadi lagu tu...
kampung aku tu m ...

mengikut pengalaman meols ...
sbnrnya orang kampung yang bikin dia jadi jahat ok ....
dgn mulut2 puaka acik2 joyah mesyuarat tingkap ...
masing2 rasa lebih suci ...
ambil lah saham masing2 ...

tapi kalau dah kena dadah ni susah sikit ya ...
sebab abam saudara meols pun ada yang amik barang terlarang ni
dah masuk macm2 pemulihan
kejap seminggu 2 jua
lepas tu lepak balik dengan kawan hauk dia ....

tapi setiap dalam diri manusia tu ada kebaikan
kita doakan jer lah yang terbaik
xde sapa tau nasib kita kemudian ...
jangan kita plak sumbang saham untuk jadikan dia kembali kejalan yang salah .....
kalau tak boleh berkata baik
doakan jer lah dalam hati

opssss terpanjang plak .. ampunnn
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2016 10:04 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2016 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ada 3 pusar..org kata keras..degil..tp waktu kecik dulu kot..tp aku xpernah lg dgr mitos2 pasal pusar kepala ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 07:11 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


30% Welcome bonus sehingga MYR 1,288 Sportsbook hanya untuk anda!!!


Membuat deposit pertama kali dengan MYR minimum 100 dan mendapatkan MYR tambahan 30 untuk bermain



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2017 07:44 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


30% UNLIMITED DEPOSIT BONUS hanya untuk anda!!!


Membuat deposit dengan mendapat tambahan 30% bonus deposit



cepatlah sertai kami!!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2017 10:21 AM | Show all posts
cacah replied at 22-11-2016 12:29 PM
Kalo yang ada pusar 3 macam mana pulak?..Anak lelaki saya ada 3 pusar.

kalau pusar 3 bagus bercucuk tanam.... cuba lah try....
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2017 10:22 AM | Show all posts
kuntumrose replied at 9-11-2016 12:02 AM
Pernah dgr org tua kata kalau ada 2 pusar bagus bela kambing. Ntah betul ke tidak...

betul ni...memang byk yang ckp begini...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2017 10:24 AM | Show all posts
@unismen
@Zuliankhan
@bobomaety
@Fatimaguo
@Umiaxy
@Ducduxy
@lopyn

These people ni BOT ke? annoying lah dgn post Bonus deposit segala...
MOD tak dpt nak block ke benda2 mcm ni?


Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2017 10:50 AM | Show all posts
Abang ni pusar tak de dik...putar ade...baik punya.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2017 10:40 AM | Show all posts
iols ada 1 jer. anak bongsu i ada 3. nakal dia kemain!!! tp mak dia pon nakal jugak!
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 03:22 PM | Show all posts
lupa jugak nak bagitau. dah ada anak ni, baru bini aku perasan rupenyer aku pon ada 2 pusar. perasan pon sebab anak sulung aku 2 pusar jugak. yang lagi lawaknya, mak aku sendiri pon tak perasan aku ada 2 pusar kat kepala. mungkin sebab time dulu pesen rambut entah hape2 kan, tak bape nak nampak pulak. hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 09:14 AM | Show all posts
anak bongsu sy ada 2 pusar..macam2 perangai..
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 10:00 AM | Show all posts
kuntumrose replied at 9-11-2016 12:02 AM
Pernah dgr org tua kata kalau ada 2 pusar bagus bela kambing. Ntah betul ke tidak...

tu la masa buat cukur jambul anak aku, semua org pun kata mcm tu.. bela kambing, cpt bunting kambing tu.. kira ada hasil cpt la.. aku pun tak pasti.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068858s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list