Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
74788
View
249
Reply

Continental Cars Vs Japanese Cars Vs Local Cars

[Copy link]

Author: SONofODIN    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-4-2015 10:59 AM | Show all posts
ada budget mestilah conti~
local car not bad ah~ sedang improove.
tengok, industry minister cakap pe,
Proton cars were as good as BMW and Volvo!
sayshttp://www.themalaymailonline.co ... -bmw-putrajaya-says

Apa comment, feedback  yang bro rasa?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2015 11:49 AM | Show all posts
aku semua keta besa rasa..

paling nikmat.. viva.. hahahaha
maybe korang tak paham.. nanti sampai satu ketikanya.. korang akan faham maksud aku..

dan time tu maybe korang dah tua.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2015 04:29 PM | Show all posts
Alt-F4 replied at 9-4-2015 11:49 AM
aku semua keta besa rasa..

paling nikmat.. viva.. hahahaha

apabial kereta di kaitkan dgn status, itu sebab manusia jadi giler kereta...car companies memang nak create perception bahawa certain brands are luxurious...sebenarnya persepsi itu terpulang kpd diri kita...kalau ikut ckp soceity, memang tak berkesudahan la bertukar kereta...

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2015 09:58 AM | Show all posts
japanese car choice no1
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2015 03:30 PM | Show all posts
Kenapa japanese car choice no 1?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2015 11:11 AM | Show all posts
apa pon kalau dah mampu pakai ajerlah kereta apa apa pon. semua sama..matlamat asal...nak bawa kita ke point A ke point B.
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2016 08:19 AM | Show all posts
sebenarnya cars should not be bought sebab status...beli kereta kerana kegunaannya...kalau angkat brg, beli pick-up, bawak budak pergi sekolah beli mpv, etc...

status2 ni bleh campak ke laut
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2016 09:52 AM | Show all posts
Edited by applemy at 16-3-2016 09:53 AM

Konti.

Mak ai pakai merc.. sedap, stabil, tak terbang & mcm batmobile gitu..

Kalau keta local, ai suka Kelisa.. compact, murah, zig-zag senang & percaya atau tidak, stabil kalau nak compare dgn myvi, kancil & keta local yg lain2.

Sekarang pakai myvi.. secara jujur, keta ni ringan sgt & tak stabil langsung. Tak sabar nak jual & beli satu lagi kelisa (sebab ramai berbut nak pinjam kelisa isk).. kalau ada rezeki, jazz huhu
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 12:30 PM | Show all posts
applemy replied at 16-3-2016 09:52 AM
Konti.

Mak ai pakai merc.. sedap, stabil, tak terbang & mcm batmobile gitu..

nak beli kelisa gak la... brape market harga skrg?
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2018 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Janji enjin toyota/honda.. haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.304561s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list