Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
85555
View
439
Reply

Batam, Indonesia..

[Copy link]

Author: musafir_665       Show all posts   Read mode

Post time 2-9-2014 12:57 PM | Show all posts
Salam...ada cadangan hotel di Batam yang lokasinya strategik untuk shopping dan tak bosan ? minggu depan nak pergi !
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2014 04:47 PM | Show all posts
lipazs posted on 2-9-2014 12:57 PM
Salam...ada cadangan hotel di Batam yang lokasinya strategik untuk shopping dan tak bosan ? minggu d ...

Boleh share cite balik dr batam x?
ape yg best?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 05:30 PM | Show all posts
Ada sape2 yg nak g BAtam this week x?
thread ni mcm sunyi ja..

Me & the gang nk g Batam
tp kurang 1 org nk cukupkn korum..
ada yg nk folo?
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2015 01:49 PM | Show all posts
hi ade sesape blh bagi recent review/ sharing pasal trip ke batam tak? thinking of going there from singapore during good friday weekend. agak2 pack dengan singaporean tak?
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2015 05:45 PM | Show all posts
up... any new review?
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2016 06:42 PM | Show all posts
nak g lg batam next week
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada review baru ke?
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2016 02:34 PM | Show all posts
syue86 replied at 6-10-2016 06:42 PM
nak g lg batam next week

apa yg best sgt batam....cecite
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2016 02:44 PM | Show all posts
AppropriateNick replied at 31-10-2016 02:34 PM
apa yg best sgt batam....cecite

nak kata sight viewing tu so-so la
tp klu nk mkn seafood, massage, salun
batam la tmptnye..murahhhh
hari tu massage n scrub 2 jam dlm rm60
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2016 04:03 PM | Show all posts
syue86 replied at 31-10-2016 02:44 PM
nak kata sight viewing tu so-so la
tp klu nk mkn seafood, massage, salun
batam la tmptnye..murah ...

Syoknyaaaa masat murah2
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2016 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bulan lepas pergi Batam . 1 malam aje. Nagoya Mansion.  Dari hotel jalan kaki ke Nagoya Hill Shopping Mall , tak beli apa pun cuma makan dan window shopping aje.  Massage pun buat kat hotel aje sebab bila nak Massage. .hujan pulak huhu. Esoknya sebelum pulang beli kek lapis Lamoist dekat Mall sebelah ferry terminal.  Sedap dan lembut. Itu saya rekomen laa.
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 01:45 PM | Show all posts
Thank you for info
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2018 09:56 PM | Show all posts
Lama betul benang ni tenggelam.. Takde ke sapa2 yg nak review Batam
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2018 01:13 PM | Show all posts
Saja je nak up balik benang ni sebab dah lama tenggelam..

Saya baru je balik dari Batam last week. Actually kat Batam takde apa pun yang menarik sangat. Tapi kalu yang nak pegi, Hotel Evitel sangat recommended sbb 5 minit jalan kaki ke Nagoya Hill Mall. Nak cari pakaian muslimah, boleh pegi ke DC Mall. Kalau nak supir yang bagus, boleh ambil Pak Dwi (boleh pm untuk no tel).
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2018 03:37 PM | Show all posts
Rzihan replied at 8-11-2018 01:13 PM
Saja je nak up balik benang ni sebab dah lama tenggelam..

Saya baru je balik dari Batam last week ...

bagi iti...

senang nak tiru walaupun batam tande apa sangat..
cuma nak explore... dari jeti ke hotel cmne
bot 2x sehari je kan
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 02:07 PM | Show all posts
bbalik replied at 12-11-2018 03:37 PM
bagi iti...

senang nak tiru walaupun batam tande apa sangat..

Sori le lmbt reply..

Itu hari saya guna supir, so bgtau je supir nak pegi mana.

Feri dari Stulang tu byk. setiap jam ada..


Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 01:10 PM | Show all posts
dalam plan nak ke batam bulan 10. skrg batam dah byk tpt boleh pergi kot. nmpk diorg dah start buat tpt2 utk kita bergambar mcm kat jogja, medan
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 07:30 AM | Show all posts
Rzihan replied at 18-12-2018 02:07 PM
Sori le lmbt reply..

Itu hari saya guna supir, so bgtau je supir nak pegi mana.

boleh share contact supir?
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2019 09:04 AM | Show all posts
ad_hoc79 replied at 25-9-2019 07:30 AM
boleh share contact supir?

Try contact/whatsaap: +6285355455999 (Pak Dwi). Orangnya baik and mudah nak berbincang

Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2019 02:27 PM | Show all posts
Rzihan replied at 1-10-2019 09:04 AM
Try contact/whatsaap: +6285355455999 (Pak Dwi). Orangnya baik and mudah nak berbincang

terima kasih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093227s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list