Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
82747
View
498
Reply

Kiehls

[Copy link]

Author: honey_dew       Show all posts   Read mode

Post time 5-2-2011 11:01 AM | Show all posts
Reply 320# zagzigzug

zag pernah guna scrub badan mark & spencer? or bodyshop? atau origins?
better than the brand yg mutia sebut above?
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2011 11:10 AM | Show all posts
Reply  zagzigzug

zag pernah guna scrub badan mark & spencer? or bodyshop? atau origins?
better  ...
msd_brit Post at 5-2-2011 11:01


penah guna scrub bodyshop
kiehls lagi bes
m&s penah guna shower gel jek
so xtau scrub dia ok ke idak
origin n lain2 tak penah
dulu2 mase guna biotherm body scrub
igt dia yg paling bagus
tp pas jumpe kiehls...lupekan yg lain
hahahaha
{u try shampoo + lip balm..pasti tak nyosal}
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2011 11:24 AM | Show all posts
Reply 322# zagzigzug

thanks zag for ur input.

so lip balm n body scrub.

My hair always got color ... the syampoo dia bagus untuk jenis rambut apa? atau just kerana dia wangi?
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2011 11:36 AM | Show all posts
Reply  zagzigzug

thanks zag for ur input.

so lip balm n body scrub.

My hair always got col ...
msd_brit Post at 5-2-2011 11:24


shampoo tu mmg best
bkn sbb wongii jek
pas blow dry pon, my hair stil soft lagi tak kejung mcm pakai shampoo lain
nnt u gi kiehls, ask for Sunflower Color Preserving Shampoo and Conditioner
or else kalu u tamo beli lagi, ask for sample
mntk la 3-4 set sbb kalu dia bg 1set sample (shampoo+cond) je tak cukup for the whole hair
nnt u rase tak puas`shampoo
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2011 11:37 AM | Show all posts
Reply  zagzigzug

thanks zag for ur input.

so lip balm n body scrub.

My hair always got col ...
msd_brit Post at 5-2-2011 11:24


tambahan
shampoo tu mmg tuk colored hair
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2011 08:59 PM | Show all posts
thanks zag
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2011 11:45 PM | Show all posts
u r most welcome
sharing is caring  
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2011 04:36 PM | Show all posts
try aspirin mask..it's really good
melatibiru Post at 30-12-2009 11:09


cmaner aspirin mask ni??? bole share
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 11:38 AM | Show all posts
Pnh pakai syampu Kiehls 5-6 bulan lepas...yg Olive Oil tu...syampu dia ok, cuma tak berapa suka bau dia...bau mcm minyak kelapa...pakai ngan conditioner dia skali...

Now syampu yg pakai skrg dah nak abis, tingin nak guna syampu Keihls balik...leh tak recommend kan syampu yg wangi2 dari Keihls nie? lagi satu cleanser dia ok tak? body scrub yg mana best?
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2011 11:32 AM | Show all posts
tumpang tanye .ada paraben tak dalam skin care kiehls
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2011 08:28 PM | Show all posts
td gi Kiehls beli body scrub grapefruit dan rare earth deep pore cleanser...dua2 tak pnh pakai lagi...nie first time nak try....SA kasi sample ultra facial micro serum, abyssine eye cream dan syampu sunflower + conditioner...
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2011 11:02 PM | Show all posts
Post Last Edit by zagzigzug at 14-4-2011 23:06

Last wiken gi beli lip balm yg mabeles tuh
dah 2-3 ari abis, rase lain bile tak pakai lip balm ni
pehtu seperti biase la mintak mcm2 sample
kali ni nk try hak skin care dia pulak
SA dia pon layan jah
sbb kita membeli kan jd takla malu sgt nk mntk
so the SA bg me sample
for DAY use [i hv combination normal+oily skin]
1. yerba mate tea cleanser
2. Acai damage repairing serum
3. Ultimate white activated whitening cream
4. Ultra light daily UV defense spf 50++

for NIGHT use
1. Yerba mate tea cleanser
2. Acai serum tuh
3. Yerba mate tea lotion
[lupe nk mntk eye lotion/serum dia]

and after 2nd day pakai, opismate tego muka glowing mowing
teruja woh nk abiskan sample nih
paling suka yg serum and ultra light defense spf 50++
tak melekit pom
pastu bercite2 nk beli satu2 mende kat tas tu
nk beli sume skaligus pensan mak
aduhhh....ultra light defense tu dah rm200
harapan nye bio ler muka glowing mowing berterusan yeh
tp i nk bgtau yg produk kiehls ni tak penah mengecewakan i stakat nih
kualiti mmg 1st class
bab harge tuh yg lotehhh...huhhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2011 01:54 PM | Show all posts
Reply 332# zagzigzug

alamak teruja nye dgr psl kiehl's ni,..cos now tgh berkira kira nak try laniege or kiehl's. Price wise rasanya lebih kurang.

zag, blh tak u list down product yg u dah try so far & effect dia sgt sgt best? kalau blh nak tau harga sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2011 05:29 PM | Show all posts
masa peknen dulu, muka i breakout teruk gak..
jenis pimple kecik2 gatal satu muka..
mcm2 jenis product i try tak menjadi due to hormon imbalance..
akhirnya try kiehls blue cleanser, sumer pimples kering and hilang pastu..
selesai masalah..

after deliver, skin dah normal balik, i dah tak pakai blue cleanser coz it a bit drying for normal skin
skrg pakai yerba mate plak..best
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2011 10:20 PM | Show all posts
ptg td g midvaley, confuse nk bli clinique or kiehls..last2 masuk kedai kiehls dulu dan disambut oleh SA yg baik hati kalu x silap store officernya.. niat di hati nak beli pencuci muka ja tp dek truja beli ultra light defense dan Ultimate White Surface Brightening Exfoliator, since budget yg limited SA yg baik hati bg cleanser cream,toner  utk ultimate white range ni.. yg best dpt travel pack utk moisturizernya 7ml.. sample serum powerful-strength line reducing concentrate pun dpt. SA kat midval ok sgt member yg x membeli pun dpt few samples. Kena cuba dulu sample2 ni br leh beli yg sebenar bkn apa takut x berkesan  td mlm dh cuba pakai rasa brighten sket a (ke perasaan ni sahaja hihi well kena tunggu beberapa hr lg eh..)..


(posted by mobile)
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 09:01 AM | Show all posts
haritu beli rare earth deep pore cleanser tu tak sesuai plak ngan ku...baru pakai suku kot. Yg body scrub grapefruit best...yg sample dia kasi haritu satu pun tak try lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2011 06:51 PM | Show all posts
Reply  zagzigzug

alamak teruja nye dgr psl kiehl's ni,..cos now tgh berkira kira nak try laniege ...
mrsbay Post at 20-4-2011 13:54



skrg tgh pakai
deodorant - rm55 kot tiub besar
lip balm rm29
colored lip balm rm39
shampoo sunflower rm 115 botol besar/kecik rm75
conditioner rm75
yerba mate tea cleaser rm85
daily uv spf50 rm140
acai damage repairing serum 180 - THE BEST SERUM EVER

i advise u try la kiehls
even skII pun tak sebest dia
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2011 06:56 PM | Show all posts
haritu beli rare earth deep pore cleanser tu tak sesuai plak ngan ku...baru pakai suku kot. Yg body  ...
midori888 Post at 21-4-2011 09:01



yg rare earth tu yg mcm clay tu eh
for oily = comb skin gak ke?
how much u beli?
nak letgo bape?
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2011 11:42 AM | Show all posts
huwaaa ku terguda ngan kiehls ni...
tapi nak mana kat area penang2 ni?
sob3 kiehls tulun bukak branch kat penang plzzzz
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2011 06:11 PM | Show all posts
dah bukak dah kat plaza gurney dah sebulan lebih dah bukak kat sana..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084645s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list