Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
82569
View
498
Reply

Kiehls

[Copy link]

Author: honey_dew       Show all posts   Read mode

Post time 3-4-2018 12:10 PM | Show all posts
oh ya...my husband pun dah terikut2 guna kiehls' men range....dia pun dah start jaga muka lar ni, which i loikeeee
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2018 03:47 PM | Show all posts
intanpayung85 replied at 1-4-2018 10:28 AM
Right now I am using:
1. Kiehls calendula facial wash alternate with Caudalie cleansing milk/foam ...

mind to share u pergi kiehls mana ya?
so kita boleh diagnose skin kita dulu n diorang akan suggest apa yg sesuai dgn skin kita ke?
nak dapat sample tu kena beli apa2 dulu or free?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2018 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
putribonda replied at 5-4-2018 03:47 PM
mind to share u pergi kiehls mana ya?
so kita boleh diagnose skin kita dulu n diorang akan sugges ...

I pergi ioi city mall.. masa tu ada 2 salesgirls yg sgt2 helpful. Masa masuk tu I just point2 product yg I nak sebab teruja dengar sis in law pakai. Then dia ckp ni tak sesuai dgn kulit i masa tu tgh breakout, so dia suggest yg mana sesuai.. seingat I, i beli dalam 4-5 item kot, yg lain dia bagi deluxe sample utk completekan regime. I rasa kalau u tak beli dulu pun they should be kind enoUgh to give sample. U ckp je u memang nak guna Tapi tak tau mana yg sesuai..
The next time I pergi nak tambah lagi mask sebab teruja dgn mask dia,  jumpa 2 salesgirls yang lain pula, pun very friendly and helpful.. bagi lagi samples..
I sgt suka calendula Line tu. Ada cleanser, toner and mask. Cleanser dia ya allah sgt2 jimat, pakai sikit giler dah berbuih puas cuci muka.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2018 08:47 AM | Show all posts
Hi pun dah pakai kiehls almost 2 years dah. beralih dr sk2. so far kiehls membantu dalam merawat but utk aging saggy skin sk2 more better. but sbb tak mampu nak combine Sk2 + prp treatment etc beralih ke kiehls selain ia organic. and my skin pun masalah hormone everymonth ada breakout. so far pakai kiehls manageable selain umur dah 35... nak kene fight dgn sign aging plak....
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2018 03:44 PM | Show all posts
intanpayung85 replied at 1-4-2018 10:28 AM
Right now I am using:
1. Kiehls calendula facial wash alternate with Caudalie cleansing milk/foam ...

rare earth mask tu boleh ye pakai 3x/week? not too drying? selalu takut2 nak pakai yg berunsur clay mask ni more than 1x/week sebab takut too much drying
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2018 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Plime replied at 9-4-2018 03:44 PM
rare earth mask tu boleh ye pakai 3x/week? not too drying? selalu takut2 nak pakai yg berunsur cla ...

Okay memang recommended mcm tu utk problematic skin, tapi lepas pakai tu, pakai aloe and calendula mask utk hydrate balik..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 09:35 AM | Show all posts
Edited by hidet at 13-4-2018 09:36 AM

for Kiehls Babies...Nah ,chance to go to NewYork

kiehls.png
kiehls2.png
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2018 01:18 PM | Show all posts
nk tnya
kalau baca khiels ni ada money back quarantee kan
ada x sapa2 ada pengalaman pulangkan produk khiels ni lepas beli?
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2018 09:54 PM | Show all posts
dah lama nak cuba product ni... selama ni selalu guna korean skin care je tapi bila dah tua ni mmg kena beralih kepada product yg lebih serious. altho ai tak sure nak start dari mana.. sebab mampu beli 1 item je setiap bulan. slow2.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2018 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
iheart_autumn replied at 30-4-2018 09:54 PM
dah lama nak cuba product ni... selama ni selalu guna korean skin care je tapi bila dah tua ni mmg k ...

Tengok apa yg u pakai sekarang, u boleh start by adding on product yg u memang dah habis. I l love every Kiehls products. I spent so much on skincare before but Kiehls is different, product dia sgt puas hati pakai and tahan lama..
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2018 10:13 PM | Show all posts
any review about eye cream? i ada panda eye la
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 10:49 AM | Show all posts
intanpayung85 replied at 5-5-2018 01:58 PM
Tengok apa yg u pakai sekarang, u boleh start by adding on product yg u memang dah habis. I l love ...

i tgh survey2 ni, last week pegi kt bangsar village tp SA tu tnye pasal skin concern je. xde la dia belek2 muka i tgk apa patut i pakai. maybe i nk try kt klcc tgk ada beza x dari segi recommendation of products.

so far SA kt bangsar village tu rekemen calendula cleanser and toner.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2018 02:28 AM | Show all posts
Yg paling best deodorant dia!! U guys kena try!
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2018 11:33 AM | Show all posts
foxy_kaypo replied at 10-5-2018 10:13 PM
any review about eye cream? i ada panda eye la

Yeah...for dark circles and fine lines...
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2018 02:47 PM | Show all posts
I am using their moisturiser - Ultra facial cream. Agak rich and thick..good for very dry skin. So far, loving it.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2018 10:18 AM | Show all posts
abudhabizz replied at 15-7-2018 02:47 PM
I am using their moisturiser - Ultra facial cream. Agak rich and thick..good for very dry skin. So f ...

lepas pakai akan rasa melekit tak? ke rasa macam xrasa ape2?

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2018 01:35 PM | Show all posts
ina124 replied at 23-7-2018 10:18 AM
lepas pakai akan rasa melekit tak? ke rasa macam xrasa ape2?

Ok je.. tak melekit. gotta wait for few seconds for it to absorb before pakai sunblock n foundation (in that order). however, if u have oily skin, i dont recommend this.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2018 12:56 PM | Show all posts
coops21 replied at 11-7-2018 02:28 AM
Yg paling best deodorant dia!! U guys kena try!

Betol!  The deodorant is to die for! And lotion dia yg creme de corps esp body butter tu!
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2019 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
bile kiehls nk buat sale or warehouse mcm other brands.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 02:30 AM | Show all posts
Aii guna eyecream dia yang bila sapu ada rasa panas .. bagus tapi aii pulak gatei pergi try eyecream lain. Bila dah habis yang ini aii akan beli kiehls eye cream balik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076980s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list