Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
153907
View
861
Reply

Gambar binatang

[Copy link]

Author: osmanbudin       Show all posts   Read mode

Post time 1-8-2011 04:07 PM | Show all posts
aHoi83 Post at 1-8-2011 12:06


lawalah, akupun ada satu tp tak cantik
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2011 04:11 PM | Show all posts
Bronok ..semalam terdampar di pantai, belakang Langkawi Airport


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2011 04:13 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2011 05:18 PM | Show all posts
Reply 143# cmf_blingblings

apekemende ni bling, sepupu2 gamat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2011 10:45 PM | Show all posts
lama dah aku tok nampok katok cenggini
bulat Post at 1-8-2011 08:05


bersepah2 kat laman rumah MIL di kampung..

wat bbq pun best..
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2011 09:22 AM | Show all posts
Reply  cmf_blingblings

apekemende ni bling, sepupu2 gamat ke?
bulat Post at 1-8-2011 17:18
sepupu agaknya, first aku jumpa raw macam ni, selalunya dah siap gaul aku main makan jek...sekarang ni makan fikir dua tiga kali..
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2011 09:23 AM | Show all posts
bersepah2 kat laman rumah MIL di kampung..

wat bbq pun best..
NURMIMIE Post at 1-8-2011 22:45
BBQ?...wangi baunya!
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2011 10:03 AM | Show all posts
bersepah2 kat laman rumah MIL di kampung..

wat bbq pun best..
NURMIMIE Post at 1-8-2011 22:45


tak dapat ku bayangkan......
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2011 10:15 AM | Show all posts
tak dapat ku bayangkan......
bulat Post at 2-8-2011 10:03


kalau gi haad yai, masuk seafood restoran hati-hati ya, lepas dah bersih, buang kulit tu nampak seakan-akan sotong yg jenis bulat-bulat tu...selera semua terbang
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2011 10:19 AM | Show all posts
Reply 149# cmf_blingblings

rasa macam sotong jugak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2011 10:44 AM | Show all posts
Reply  cmf_blingblings

rasa macam sotong jugak ke?
bulat Post at 2-8-2011 10:19
aku tak pernah makan, nak termakan adalah, aku ingatkan sotong goreng tepung, kaki-kaki tu nak imbas sesungut sotong gak..nasib baik kawan aku yg Chinese tu bisik2 .."solly ahh, ini katak, I order bagi bos, I ingat orang Melayu tak boleh makan" ....
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2011 11:58 AM | Show all posts
Eh Ah hoi, ni kat U/waterkah?..mcm pernah nampok
cmf_blingblings Post at 1-8-2011 16:05


yup kat underwater ..... errkkkk binatang apekah itu ... kenapa mcm geli geleman di watnya??? dhlah time2 puasa ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2011 12:14 PM | Show all posts
yup kat underwater ..... errkkkk binatang apekah itu ... kenapa mcm geli geleman di watnya??? dh ...
aHoi83 Post at 2-8-2011 11:58
Bronok, buat kerabu sedap ohhhh
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2011 12:32 PM | Show all posts
Bronok, buat kerabu sedap ohhhh
cmf_blingblings Post at 2-8-2011 12:14


HUHU naseb lah aku tk makan bende2 cam tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2011 02:02 PM | Show all posts
HUHU naseb lah aku tk makan bende2 cam tu
aHoi83 Post at 2-8-2011 12:32


aku makan sebelum aku tengok rupa sebenar...dlm pinggan 200% tak sama
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2011 04:13 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2011 11:57 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2011 12:14 AM | Show all posts
lanung5566 Post at 9-8-2011 23:57
cantiklah....susah aku nak snap menatang2 ni, tengok aku dengan senapang kecik tu terus hilang
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2011 12:53 AM | Show all posts
Reply 158# cmf_blingblings

nasib ada 300mm......
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2011 05:05 AM | Show all posts
Reply  cmf_blingblings

nasib ada 300mm......
lanung5566 Post at 10-8-2011 00:53
no wonder, jauh tu, aku punya 147mm jek, built in..tak ada add apa2 lagi..pandai sikit baru add...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090074s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list