Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
85171
View
2529
Reply

TERATAK SEMBANG

 Close [Copy link]

Author: jellypuff       Show all posts   Read mode

Post time 30-5-2008 07:48 PM | Show all posts

Reply #100 shania's post

auuwwww bley ah lps nih dating dgn kak shania plak ..
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2008 08:31 PM | Show all posts
wah.. wah.. wah... semua dok citer pasal masak2 and makan2 yer ari ni... hari ni sha cuti masak... semua ni gara2 melawat kedai craft ngan beads la ni... petang ni menyiapkan adiah utk semua besday girl... nanti bagi ukur lilit tangan ya...
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2008 11:49 PM | Show all posts
Originally posted by arsha24 at 30-5-2008 08:31 PM
wah.. wah.. wah... semua dok citer pasal masak2 and makan2 yer ari ni... hari ni sha cuti masak... semua ni gara2 melawat kedai craft ngan beads la ni... petang ni menyiapkan adiah utk semu ...

alin pun kena bg jg k???
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 10:19 AM | Show all posts
Assalamualaikum semua....tak larat nk taip name tiap orang...hehehe...

amboi2 teratak ni meriah dgn makanan korang buat jamuan ke...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 10:20 AM | Show all posts

Reply #102 arsha24's post

sal nak kasi ukuran lilit tangan gak leh ke...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 11:14 AM | Show all posts
ni potpuri yg saljue buat...tepek kt sini dl...kt fotopages tak letak pun lagi hehehe...
hudoh je..


sori ye besar gedabak..malas nk edit..sori mod tepek sini..
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 01:46 PM | Show all posts

Reply #106 SalJue's post

wah lawa la sal... kretip sungguh... bunga dan tali bakul tu pakai ribbon gulung tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 01:48 PM | Show all posts

alin, sal

boleh ajer bagi ukuran... tumpang tengah rajin ni... sha buat siap2 untuk semua org... tapi just a very simple and humble gift la yer... almaklum la badan masih belum okay...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 01:52 PM | Show all posts

camna nak hilangkan selsema @ kahak?

kawan2, kakak2, adik2... ada tak petua utk sha... dah seminggu dah selsema ni... letih tul badan rasanya... doc kata selsema alergy... kepala pun mengong2 rasanya sebab byk sgt kahak hijau keluar oppss... sori ek...   
tak pernah lagi la selsema byk kahak camtu... memang sakit kepala, telinga pun rasa bengang ja bila dok blow nose hampir setiap 5 minit...
kalau tak blow takleh nafas la... rasa cam nak semput gitu... (yaka rasa semput camtu ntah)... sian kat sha... huhuhuhu...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 04:23 PM | Show all posts

Reply #107 arsha24's post

tali bakul n bakulnye tu gn kertas color yg saiz A4 tu..potong pakai gunting curve..
renda purple guna crepe paper..bunga dia lak gn kertas gulung..yg licin..ntah pe nama kertas tu...
all from kertas...ni terikut2 style kak hannabella hehehe:victory:
:flower:
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 04:28 PM | Show all posts

Reply #108 arsha24's post

tul gak tu baik kasi siap2 hehehe..balik ukur dulu...
color selain hijau n cream leh ke request..ngada2 tu la haku ni..
kasi betis nak peha lak... jgn marah ye kak arsha...

iks kite tak tau lak nk wat camane ngan selsema...
tak pernah pakai petua pe2...klu ade kite bgtau ye...
pe2 pun akak...get well soon k...makan ubat tau...
sal nak blk da ni...sure heboh dekat je ngan opis ni...tp malas la nk p..
sesak jalan tu...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 07:32 PM | Show all posts
malam ni sha nak balik kampung... tak tau la sampai hari apa... hubby cuti satu minggu... nak gi jalan pun tak syok sebab badan tak sihat2 lagi...
ingat nak gi jumpa pakar ENT la pulak... hidung dah merah cam clown...
most probably takleh nak online sebab kabel tepon kat umah mama sha tu asyik kena curi jer... so jangan notti2 yer...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 11:37 PM | Show all posts

Reply #112 arsha24's post

ada 'isi' kot ...
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2008 01:20 AM | Show all posts

Reply #113 alinone78's post


insya Allah takde kot... iffah keluar kot tingkap la... so, kena pakai IUCD 1.5 - 2 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2008 02:13 AM | Show all posts
Originally posted by SalJue at 31-5-2008 11:14 AM
ni potpuri yg saljue buat...tepek kt sini dl...kt fotopages tak letak pun lagi hehehe...
hudoh je..

http://i246.photobucket.com/albums/gg102/saljue/potpuri_bakul1.jpg http://i246.photobuck ...


wahhh cantiknye.........................kretip sal nih...seb baik akak dah kawin lama dulu...hihihi kalau tak kirim kat sal je buatkan.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2008 02:14 AM | Show all posts
Originally posted by alinone78 at 31-5-2008 11:37 PM
ada 'isi' kot ...


mandai je ko jadi mak bidan ye..menujum belalangkan si arsha...hahah
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2008 02:14 AM | Show all posts
Originally posted by arsha24 at 1-6-2008 01:20 AM

insya Allah takde kot... iffah keluar kot tingkap la... so, kena pakai IUCD 1.5 - 2 tahun


ok ke pakai benda alah tu?? erkkk hihihihi
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2008 10:30 AM | Show all posts
aku agak j .. sbb klu aku demam seminggu tak baik2 tuh konpem la ada 'isi'

btw .. pe benda IUCD nih ...??? sakit tk pakai???
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2008 10:33 AM | Show all posts
aku agak j .. sbb klu aku demam seminggu tak baik2 tuh konpem la ada 'isi'

btw .. pe benda IUCD nih ...??? sakit tk pakai???
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2008 04:53 PM | Show all posts

IUCD

The letters IUCD stand for Intrauterine Contraceptive Device. This means it is placed inside a womans uterus (womb). It is also known as the IUD, loop or coil, but these terms are now inaccurate and are no longer widely used. IUCDs are made of plastic with a coating of thin copper wire.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.072792s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list