Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
49427
View
438
Reply

org GANU ke KELANTAN ?

[Copy link]

Author: reone       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-1-2009 01:43 AM | Show all posts |Read mode
nak tgk berape ramai org ganu or kelantan di forum cari ni..hehehheeh

nak buat bancian...huhuhuhuhuh..
Single Polls, Total 228 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2009 03:01 AM | Show all posts
Aku benci org kelantan..........sbb amalkan perkauman terhadap org negeri lain...pergilah mana tempat pun........kelate tetap kelate...........

Terengganu ok skit.....................
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2009 07:20 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2009 07:33 AM | Show all posts

Balas #2 alif_fukada\ catat

mula2 masuk dah benci org kelantan? kesian org kelantan
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2009 09:09 AM | Show all posts
kalau ada kg kat dua negeri camne................ ris ada kg kat pasir puteh kelate dan Ajil Trg
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2009 09:10 AM | Show all posts
Originally posted by alif_fukada at 18-1-2009 03:01 AM
Aku benci org kelantan..........sbb amalkan perkauman terhadap org negeri lain...pergilah mana tempat pun........kelate tetap kelate...........

Terengganu ok skit.....................

aikkkk............. ye ke............... ris asal kelate jugak............. tapi tak pernah amalkan perkauman dengan org negeri lain
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2009 09:45 AM | Show all posts

Balas #6 Risma\ catat

saya pun tak fanatik kelantan gak
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2009 10:00 AM | Show all posts
Originally posted by alif_fukada at 18-1-2009 03:01 AM
Aku benci org kelantan..........sbb amalkan perkauman terhadap org negeri lain...pergilah mana tempat pun........kelate tetap kelate...........

Terengganu ok skit.....................


Aku org tganu....dulu mcm u jugak tp skrg xlagi....dah suka org kelantan
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2009 10:43 AM | Show all posts

Balas #2 alif_fukada\ catat

nyampuk jugak lah...ko mcm kawan aku..aku org ganu sama ngan kawan aku..dia fobia ngan org kelantan...pasal kes wat lari duit dia banyak wooo..duit utk baiki umah kat kl...yg buat tuh org kelantan..sampai sekarang dia fobia..pahtu kena lak pekerja poslaju saner org kelantan jugak...duit lebih buat poslaju org tuh kebas jugak..sian dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2009 11:33 AM | Show all posts

Reply #2 alif_fukada's post

kite pun sama lah..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2009 12:26 PM | Show all posts

Reply #2 alif_fukada's post

AMBOIII
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2009 01:40 PM | Show all posts
Aku cakap berdasarkan pengalaman...

Tapi yg psl kes budak kelantan tipu menipu ni semua budak negeri blh..tak semestinya kelantan jer...

Apa yg aku nak kata..psl semangat Assabiyah budak2 kelantan ni kuat. Kalo gi kem tentera (pengalaman abg aku yg merupakan seorg tentera), budak2 kelantan mesti dgn budak2 kelantan jer. Kalo campur dgn budak negeri lain pun sbb bdk klntn hanya ada 1,2 org. Tapi kalo ada 10 bdk kelantan..mesti diorang akan ada kat set-set diorang jer.

Dan aku sendiri dah lihat situasi yg sama ketika aku wat diploma kat UiTM...n terbaru kat UUM (wat degree skrg)
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2009 01:43 PM | Show all posts
Aku takkan membenci tanpa sbb............
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2009 01:46 PM | Show all posts

Balas #2 alif_fukada\ catat

deki tuhhhhhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2009 01:50 PM | Show all posts
Kat UUM ni..member baik aku selain bdk KL..ialah budak terengganu. Budak2 terenganu ni semangat asabiyah dia xder la kuat cam bdk2 kelantan.

Yg aku tak tahan kat UUM ni..ada tandas kat dewan kuliah..habis dinding kena conteng dgn bdk negeri lain yg tak puas hati dgn budak2 kelantan & dgn bdk kelantan sendiri yg reply.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2009 02:31 PM | Show all posts

Balas #12 alif_fukada\ catat

apa lah sgt kan kalau bergaul semua org..tak ada salah nya huhuh..haku senang kalau org tuh baik..aku kawan semua tak kira negeri mana
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2009 02:33 PM | Show all posts
bende nie bukan semua budak kelantan perangai mcm tuh..ada ok ..ada yg tak ok...mcm kawan aku tuh memang semua org leh menipu...tuh contoh kawan aku jer...dia fobia kes lain..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2009 02:42 PM | Show all posts

Balas #16 KaKLaLa_Lost_id\ catat

aku mmg bergaul dgn semua org...tapi kalo org tu sendiri yg taknak bergaul dgn aku (atas faktor aku bukan Kelate weih)...apa kes????
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2009 02:47 PM | Show all posts

Balas #18 alif_fukada\ catat

apa kes??otak dia belum matang kot hehhe
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2009 03:25 PM | Show all posts

Balas #19 KaKLaLa_Lost_id\ catat

  Belum matang mende...semua dah tahap buat degree....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.142815s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list