Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
31807
View
321
Reply

MAXIS/HOTLINK! V2

[Copy link]

Author: Reign       Show all posts   Read mode

Post time 5-4-2009 04:09 PM | Show all posts

Balas #77 cyc_5511\ catat

12 sen tu 30 saat kan..

kalo seminit 24 sen..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2009 04:26 PM | Show all posts
Originally posted by budingyun at 5-4-2009 16:09
12 sen tu 30 saat kan..

kalo seminit 24 sen..


3G video calls 12sen utk SEMINIT :handshake:
30saat = 6sen


[ Last edited by  cyc_5511 at 5-4-2009 16:29 ]
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2009 04:31 PM | Show all posts

Balas #79 cyc_5511\ catat

aku nk dftr tp xtau kat mana..

kat cawangan maxis leh ke??
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2009 12:41 AM | Show all posts
Maksud aku apsal ko nak terminate kan yg sorang lagi tu?
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2009 09:26 AM | Show all posts
ooo..sbb,let say...de dh pndh ker oversea ker...dh pndh keje ker...org yg nk dibuang tu..mmber laa
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2009 07:30 PM | Show all posts
terminate je la, ape problemnya..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2009 02:25 PM | Show all posts
oo..kirenye bolehlaa..ingtkan xleh..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2009 05:28 PM | Show all posts
Kena daftar kat agen yg telah di pilih  http://www.hotlink.com.my/hotlink/youthclub/map/central.html



Originally posted by budingyun at 5-4-2009 16:31
aku nk dftr tp xtau kat mana..

kat cawangan maxis leh ke??
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2009 06:10 PM | Show all posts
Originally posted by assaffah at 7-4-2009 05:28 PM
Kena daftar kat agen yg telah di pilih  http://www.hotlink.com.my/hotlink/youthclub/map/central.html





thx..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2009 06:16 PM | Show all posts

Balas #81 assaffah\ catat

besok aku g try kedai tuh..dekat jer rupanya..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2009 04:33 PM | Show all posts
semalam kat gurney plaza takder line lagi dari jam 2pm-6pm!
sakit ati tol!!!
:@ :@ :@

pastu dalam 5:45pm dia buat gila masuk line DiGi kat hotlink aku...
call free n sms free la 15 minit!
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2009 04:35 PM | Show all posts

Balas #84 adie82\ catat

ko mrh ke x sbnrnya nih..

confius aku..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2009 06:14 PM | Show all posts

Reply #85 budingyun's post

marah dari jam 2:00-5:45pm!!!!:@
















Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2009 07:35 PM | Show all posts

Balas #86 adie82\ catat

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2009 07:46 AM | Show all posts
tahun ni maxis terpaksa membelanjakan 1.3 billion untuk menaik taraf serta memperbaiki kualiti rangkaian dan perkhidmatan mereka terutama sekali perkhidmatan data dan 3g berikutan rungutan yang semakin bnyk dikalangan pengguna.

note:
baru tahun ni nak kluar duit bnyk nak improve network haha.. selama ni profit gi mane? smua masuk poket ananda krishnan.. customer bertambah, network tak improve2..

tgk celcom rilex je tahun ni, coz dah invest bnyk sebelum ni.. tahun ni capex celcom just 700 juta je (separuh capex maxis tu), 300 juta utk broadband dan selebihnya utk network..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2009 08:15 AM | Show all posts

Reply #88 epool86's post

bartu nak sedar diri!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2009 12:02 PM | Show all posts

Balas #88 epool86\ catat

baru ingat dunia...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2009 02:33 PM | Show all posts

Balas #90 budingyun\ catat

takpe, better late than never haha..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2009 03:12 PM | Show all posts

Balas #91 epool86\ catat

betul..tambah hsdpa seluruh malaysia lg bagus..

leh aku subscribe maxis bb..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2009 05:18 PM | Show all posts
asal selalu sim card aku jadi inactive

pernah dpt taw caller ringtone percuma tapi tak reti mcm mana nak buat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082383s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list