Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
133215
View
334
Reply

List Veterinar Sekitar Malaysia

[Copy link]

Author: leotazz818       Show all posts   Read mode

Post time 25-9-2014 12:20 AM | Show all posts
sam_survivor posted on 24-9-2014 10:15 AM
yeke. ada apa2 landmark tak? i tahu hospital lama jitra, ada roundabout. itu landmark yg i tahu la ...

dr alor star kt traffic light nk ke tesco tu amik kanan...lps petronas ada rumah2 kedai...klinik tu kt situ..hehe

Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2014 08:30 AM | Show all posts
flarengirl posted on 25-9-2014 12:20 AM
dr alor star kt traffic light nk ke tesco tu amik kanan...lps petronas ada rumah2 kedai...klinik t ...

wait, tesco baru kat jitra ke? or tesco stargate?

Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2014 08:41 PM | Show all posts
sam_survivor posted on 25-9-2014 08:30 AM
wait, tesco baru kat jitra ke? or tesco stargate?

kt tesco mergong..

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2014 12:34 AM | Show all posts
Salam, hi ada yg tahu vet melayu area ampang/pandan indah/kg pandan tak? Saya hantar kat mesra petshop dataran pandan prima sebelum ni. Tetiba baru dpt tahu lps ni vet dah xde, kedai je kekal. Lgpun selesa pergi situ, charge pun x mahal.
Sibuk usya2 berkenan vet dr azlan kat sect 20 s alam  dgn dr zul kat damansara/sg buloh nun. Tp mcm jauh sgt.. Vet sect 13 tu kwn saya hantar, mmg mak dia pun komplen vet x frenly muka masam cuka
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2015 12:47 PM | Show all posts
nk tanye klinik haiwan area bandar baru bangi ade x yg servis bagus?...b4 ni anto kt serdang tp dh keje kt bangi skang...so nk usha yg bangi lak...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2015 01:14 AM | Show all posts
Ada sesapa boleh suggest vet yang bagus area pj? Nak hantar kucing utk spray.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2015 02:17 AM | Show all posts
kalau di segamat, antara klinik veterinar yang popular adalah Klinik Glory. Actually, rasa cam dah lama klinik ni tapi baru figure out last year lol.

Dr yang merawat is Dr Nurul Aqidah. A very nice vet and jenis sayang haiwan. Ramai la dog and cat owners datang sini. And kalau nak spay or neuter memang kena booking awal sbb sometimes fully booked.

Price-wise, I think it's reasonable jugak. Kalau datang mesti seronok tengok kucing2 dia jalan-jalan dalam klinik. And vet ni sampai dah ingat nama and characters kucing-kucing aku dah sbb selalu sangat datang sana
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2015 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Vet kerajaan kat jb boleh cucuk vaksin x?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2016 01:57 PM | Show all posts
kalau sape area shah alam i suggest pg vet taqwa. doktor taqiuddin tu bagus. but a bit pricey. but i can assure u yg dia treat mmg bagus. based on my experiance la.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2016 10:36 AM | Show all posts
cepheid replied at 19-1-2015 01:14 AM
Ada sesapa boleh suggest vet yang bagus area pj? Nak hantar kucing utk spray.

dah spay ke kucing u?
pj tu banyak private vet kan...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2016 10:38 AM | Show all posts
mice_cheese replied at 8-5-2015 06:53 PM
Vet kerajaan kat jb boleh cucuk vaksin x?

bolehhhh... nak cucuk, neuter, utk demam sakit, surgery... semua boleh...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2016 02:43 PM | Show all posts
leotazz818 replied at 11-8-2016 10:36 AM
dah spay ke kucing u?
pj tu banyak private vet kan...

Dah hantar lama dah.. Buat di right angle di seksyen 14. mahal betul. betina dia ambil RM250. tapi kejap je baik lepas spray. cuma vet situ kalau nak buat extra diagnosis tak boleh. kena pergi vet lain.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2016 04:44 PM | Show all posts
cepheid replied at 11-8-2016 02:43 PM
Dah hantar lama dah.. Buat di right angle di seksyen 14. mahal betul. betina dia ambil RM250. tapi ...

ooo ok...bagus la...
rata2 rate 250 lah...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2016 12:49 PM | Show all posts
salam..sape2 yg dok area bkt mahkota n bandar seri putra bangi, mesra petshop da bukak branch baru..ade dr vet tiap2 ari kecuali jumaat..bleh g sana..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 04:43 PM | Show all posts
Hi, nak share 1 veterinar baru area ampang, harga affordable. Area Bukit Indah, Ampang Selangor. Catropolitan Veterinary Clinic. Owner Dr Aqilah tak silap nama dia. Dia ada experience kerja dengan vet lain before bukak her own clinic.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079779s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list