Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
92276
View
691
Reply

Sapa pegi Guangzhou bulan ini?

[Copy link]

Author: Iwillgetulater       Show all posts   Read mode

Post time 14-1-2010 05:06 PM | Show all posts
138# drona

tiket better beli sendiri sebab sendiri nak tetapkan luggage brp kilo, minta serve makanan atau tidak dan pilih tempat duduk. Aku mmg particular ttg perkara ini.
Iwillgetulater Post at 14-1-2010 16:34


yup.. setuju...
pilih tempat duduk tu ok lagi..
cuma makan better reserved.. sbb perjalanan jauh.. at least tak le lapar nanti.. lagi satu.. kalau beli online lagi murah.. luggage.. kalau agak2 ada yg nak memborong.. balik boleh ambil yg maximum.. pegi tu ambil biasa je pun ok..

Nani masa pi bandung dulu.. bawa beg kecil je.. semua tak caya.. mcm handbag je.. sbb mmg aim dkt bandung nak shopping sakan.. so sampai sana.. Nani beli beg plastik yg biasa tu.. yg byk org jual dkt pasar2 di Bandung.. so sampai airport.. masa nak balik msia.. Nani minta wrap pakai plastik tu.. dlm RM10 je kos balut tu.. bila timbang.. tak sampai 10kg pun..

AA ni strict skit bab timbangan berat ni.. lebih skit nanti diorg akan charge kita..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 05:21 PM | Show all posts
Nampaknya nani dah bagi cukup reason kenapa kita perlu adakan meeting. Forumers yg lain why not give idea.. Confirmkan dulu sapa yg nak dtg dari situ baru kita tahu sapa yg bersunggoh2 nak pergi takut ...
drona Post at 14-1-2010 13:57


Kak Rose,

Nani ok with this Sunday.. kedai Nani dkt Bdr Tun Hussein Onn, Cheras.. nak hala ke kajang.. Kalau ada org rasa jauh.. tak pelah.. kita cari tempat yg tengah2.. easy access to everybody..

Kalau rasa Sunday ni mcm tak sempat bagi semua org.. how about next week..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 06:50 PM | Show all posts
Nani ok with this Sunday.. kedai Nani dkt Bdr Tun Hussein Onn, Cheras.. nak hala ke kajang.. Kalau ada org rasa jauh.. tak pelah.. kita cari tempat yg tengah2.. easy access to everybo ...
Iman_Baby Post at 14-1-2010 17:21 [/quote]

akak no problem..mana2 pun bolih. Dari umah ke tempat nani pun x jauh dari Bangsar aje. Next week pun bolih. Bagaimana pulak yang lain? Setuju ke next week?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2010 09:59 PM | Show all posts
142# Iman_Baby

setuju banget kalau next week....
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 11:14 PM | Show all posts
setuju 100% next week..tempat perjumpaan apa kata ikut majoriti..kesian yg dtg jauh mcm saya...amik tgh tgh la senang...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2010 11:20 PM | Show all posts
kalau ikut peta yg tengah2 kat Seremban.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2010 11:26 AM | Show all posts
setuju jugak next week...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2010 12:12 PM | Show all posts
so.. atas persetujuan ramai, gathering pertama

Tarikh : 24 January 2010
Masa : 11 pagi
Tempat : Iman Home Decor
             10, Jln Suakasih 1/3
             Suakasih business Centre
             Bdr Tun Hussein Onn
             Cheras, Selangor

*tempat & masa - kalau ada sebarang perubahan or kalau ada yg tukar tempat, just bg tau je..

Ni map ke kedai saya

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2010 06:50 PM | Show all posts
hmm pg mac eh? duit mcm tkde lg.kalo nk join korang meeting tuh bole ke?
nk tau jugak ape2 info berkaitan ngn trip ke china nie. ingt nk bisnes baju budak ngn blouse2 ke?
modal agak2 brapa nk bw ...
cintakalin Post at 14-1-2010 13:56


bubuh jer nama dan join meeting. At least nanti dpt idea bila dah plan nak pergi ke sana.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2010 06:56 PM | Show all posts
148# Iman_Baby

good.....ada map. InsyaAllah sy attend meeting tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2010 08:51 AM | Show all posts
saya baru join forum ni bleh ke saya join untuk pg ke china.saya mmg mencari kawan yg hendak pg  saya tgk pakej yg ada mahal so klau ada mcm ni saya nak join.tapi saya nak tau la brp ramai lelaki yg pg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-1-2010 09:40 AM | Show all posts
151# awie1555

Bagus....kalau u dpt join sekali. Setakat ini mungkin ada 5 org lelaki. Trip mungkin dibuat dlm bulan March.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2010 03:04 PM | Show all posts
ok klau mcm tu bleh bg no tel senang saya nak contact.trip ni semua baru first time ke
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2010 10:43 AM | Show all posts
hi all,

mintak tolong pd yg nak ke china..nak tau harga borong bende alah ni:

DIY 4 In 1 Mask Set




Thekit includes a mixing bowl, made from flexible material which aids easystirring (and cleaning!), 3 measuring spoons, an application brush anda spatula/stirring stick.

* Made from: PVC (bowl) and tough ABS plastic (spoons, spatula and brush)
* Bowl height: 5cm (2")
* Bowl diameter: 8cm (3")
* Measuring spoons: 2.5ml, 5ml and 15ml



terima kasih..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2010 09:03 AM | Show all posts
154# norrah_joe

tak pernah nampak mask set ni......tapi risau tengok brush yg digunakan tu..kot2 guna bulu bxxx!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2010 09:06 AM | Show all posts
Mana pergi kawan2 yg beria-ria nak buat trip ni? Sonyap jer......
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2010 09:29 AM | Show all posts
154# norrah_joe

tak pernah nampak mask set ni......tapi risau tengok brush yg digunakan tu..kot2 guna bulu bxxx!
Iwillgetulater Post at 18-1-2010 09:03


betul gak tu..tp tolong aje la ek..kalu terjumpe..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2010 10:18 AM | Show all posts
betul gak tu..tp tolong aje la ek..kalu terjumpe..
norrah_joe Post at 18-1-2010 09:29


Kat tempat saya ada jual benda ni... mcm x mahal jg, nanti sy tlg tgk ya...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2010 10:19 AM | Show all posts
Saya pun akan pg GZ dlm bulan mac 15-18hb... Pg dgn kwn2 forum sblh... Kalau sama masa bole jumpa kat sana...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2010 03:48 PM | Show all posts
teringin nak pergi... tapi belum masanya lagi... insyalla satu hari nanti...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084358s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list